Wpisy 1 954 905 – 1 955 004
26 lutego 2014 20:49 → 26 lutego 2014 21:22, 100 wpisów
torsanie
no co kobitki mają pękniętego jeża
deki 10
Czytam często , ale jak są spory - to się nie odzywam - nie lubię się kłócić i obrażać na ludzi. na dziś !
Monsiu ja tez nielubie ale co zrobić jak mendy się nudza jakieś i szukaj,a nudli do zupy?
faceci lila to bydlaki dlatego noszą krawaty
bo bydle czyma się na uwięzi
bo bydle czyma się na uwięzi
wasyl..pokaż mi na ulicy gościa w krawacie.Chyba,że przedstawiciel Handlowy
lila.... co niedziele jechowy
Max ty się lepiej oszczędzaj żeby pączki jutro były nadziane na czas
pucu pucu az zyłki pękną
na dzide
MAX gdzie fifuchna? Znowu w szkole?Czy tym razem zamiast na calineczkę na krecie poszła na Kubusia puchatka?
a colonoscopie chcecie
co to za mecz
MAX..jak tam zaraz wpadę pokój obok to Będziesz miał takie czyny,że Ci karwafal lapciu z witek wypadnie
W Ugandzie wesżło takie prawo ze jak złapią geja pierwszym razem dostanie 14 lat a drugim razem dożywocie ..i to mi się karwa podoba..
nowatelka a tak na powaznie to biały i jasny niebieski.W ogóle lubiępastelowe kolory
strach cos pisac na czacie bo kolejny jełop kopiuje i wstawia na forum o klusku
ja lubie ciemne kolory,i ciągle bo się okazuje że dzieciom kupuję za dużo takich ubrań
podaje pewne 20 liczb na 22 dzis
8,20,19,22,27,30,25,31,42,41,47,43,54,53,70,68,76,75,80,2,
był swięty i mi zapodał
8,20,19,22,27,30,25,31,42,41,47,43,54,53,70,68,76,75,80,2,
był swięty i mi zapodał
nowatelka ja tam ciemnych kolorów nie lubię.Wolę jasne,białe,niebieskie,takie pastelowe jakoś poprawiaja mi chumor W ciemnych czułabym sie jak mietła
Max ale czym,i dlaczego byłeś zainteresowany jak traktują gejów w Ugandzie,
0:2 jak złoto
no właśnie liluś,bo ja mam takie zboczenie z młodości,nie jak dziewczynka w kwiatkach{{taniec}- tylko brązy,grafity,czerń,i ciągle się łapie na tym
Witam wszystkich i powodzenia życzę w losowanku
nowatelka ja też w spódniczkach zaczesto nie chodzęmimo wszystko wole jasne kolory
Ja kolory lubie biały,czarny,czerwony,zielony,popielaty
lila