Wpisy 194 308 – 194 407
14 grudnia 2010 22:41 → 14 grudnia 2010 23:59, 100 wpisów
Darku....a gdzie Twoja cierpliwość hm....
trzeba się było trzymać Lewka (23,07)
trzeba się było trzymać Lewka (23,07)

Witam ponownie.
1. Dzisiaj w Mm i w lotto były kule z zestawu nr 7.
2. Dzisiaj mój lotto- test był na "tak".wynik: 3/12 i 3 liczby obok.
1. Dzisiaj w Mm i w lotto były kule z zestawu nr 7.
2. Dzisiaj mój lotto- test był na "tak".wynik: 3/12 i 3 liczby obok.
bella34 >>>>>> choć Lotto uważam też za firmę kanciarską , to jednak to co piszesz nie jest prawdą.W grudniu ubiegłego roku cztery razy padły liczby : 10,14,16,25,28,30,38 oraz 5 razy liczba 8
Ludzieeeeeeeeeeeeeeeee
wczoraj WIELKA rzecz się stała- w Jokerze po raz pierwszy od 9.04.2010 została wylosowana liczba 36 slownie trzydzieści sześć, od 9.04 pierwszy raz, czyli warto grać
w 107 losowaniu
hi,hi,hi
wczoraj WIELKA rzecz się stała- w Jokerze po raz pierwszy od 9.04.2010 została wylosowana liczba 36 slownie trzydzieści sześć, od 9.04 pierwszy raz, czyli warto grać
w 107 losowaniu
hi,hi,hi
bella34. O 17.30 było w puli 2,8 mln. Spodziewalem się, że będzie ponad 3 mln
7,8,11,13,15,24,41 Wszystko wrzuciłam do DUŻEGO W rezultacie MM 0/10
MAG GRATULKI

Pasko>>>> Proszę o aktualizację Lotka na stronie głównej . Nadal jest z 11. Wewnątrz jest OKi
MAG GRATULKI

Pasko>>>> Proszę o aktualizację Lotka na stronie głównej . Nadal jest z 11. Wewnątrz jest OKi
Ja wiem z autopsji i praktyki że 1 lub 2 razy do roku pada kombinacja liczb w której 4 liczby są liczbami które dawno nie padły dzisiaj to były liczby 31, 23, i 11. A jakby padły do tego jeszcze 45 i 49 to bym miał piąteczkę

emeryt. W jokerze 26 i 34 też niedawno zostały wylosowane po raz pierwszy.
przy wynikach lotto jest data 11.12.2010, ale jak wchodzę na mapy lotto to wskakuje data dzisiejsza.

***a jakie liczby wylosowane,gdzie pasko ?
za cyferki w MM są dziś aldnie wpisane..sortowane i niesortowane..ładnie
wyniki dzisiejsze: lotto:11,15,23,31,39,41. mini lotto: 7,8,12,29,34.

mag teraz najbardziej interesowała by mnie praca w domu i żebym mogła dorobić do wychowawczego
no to się ludziska cieszą.....

majklasz>>>> nastepnym razem pewnie ci lepeij pojdzie w mini 

Kurczę jak chociaż wygrać w mini lotto 4/5 albo 5/5
dlaczego po losowaniu liczby są takie łatwe tak jak to kiedyś pisałem hahaha
dlaczego po losowaniu liczby są takie łatwe tak jak to kiedyś pisałem hahahamam nadzieję albinlotto 
wkurzyłem sie na multi bo chcialem nadac 11 13 27 - dlatego sie wypinam i juz w tym roku nie zagram w multi!
wolę już te 2,50zł wydać na Jokera

wkurzyłem sie na multi bo chcialem nadac 11 13 27 - dlatego sie wypinam i juz w tym roku nie zagram w multi!
wolę już te 2,50zł wydać na Jokera

ja tylko multi na 14 nic wiecej

a w Lotto:
17 19 (23) (31) 34 *42*
(XX) - trafiona
*XX* - O.B.O.K.

17 19 (23) (31) 34 *42*

(XX) - trafiona
*XX* - O.B.O.K.

Pasko z wynikami się coś porobiło. Jak się wejdzie w wyniki i np. na Lotto to są najnowsze wyniki a jak na co innego to stare z poprzedniego losowania jeśli chodzi o stronę główną tak jak to ktoś już pisał wcześniej.
ale przynajmniej trafiony szablon 
dziesiątka,dziesiątka,dwudziestka,trzydziestka,trzydziestka,czterdziestka

dziesiątka,dziesiątka,dwudziestka,trzydziestka,trzydziestka,czterdziestka
majkalsz mój kumpel miał kiedyś wszystkie 6 liczb obok o jedno
tak się wkurzył, że hej.
tak się wkurzył, że hej.a moja pociecha jeszcze nie śpi..... i nie widać żeby jej się chciało
A mi teraz a mini lotto się zdarza mieć często np 2 lub 3 trafione i reszta obok
już lepiej żeby reszta była o więcej obok niż o jedno hehe
już lepiej żeby reszta była o więcej obok niż o jedno hehemała1438...daj jej kuponiki niech kreśli..

Ale może kiedyś się w końcu uda zgarnąć jakąś pulę. Trze wierzyć i być dobrej myśli a nóż się uda tylko chciałoby się wygrać póki jest się jeszcze młodym 

pamiętam jeszcze jak ojciec wysyłał i zawsze dawał mi kupon do sprawdzenia to przepisywałem wyniki z telegazety hehehe i jeszcze pytałem czy jak się trafi pod skosem na kuponie to czy się wygrywa 

ricardos: Dawno chyba tak nie było żeby były same nieparzyste albo same parzyste.
ale zawsze miałem frajdę jak mogłem sprawdzić kupon
jeszcze zakład po 1,25zł
przez te błędy w wynikach ludzie mogą dostać zawału albo przepiszą błędnie i wyrzucą dobrego pukona..
ricardos >>> właśnie wiem
jeszcze zakład po 1,25złprzez te błędy w wynikach ludzie mogą dostać zawału albo przepiszą błędnie i wyrzucą dobrego pukona..

ricardos >>> właśnie wiem

Pawcio.W dodatku złota mendalistka 15stka chyba już jest wydmuchana na wylot

Pawcio trening czyni mistrza.Jak dobrze dmuchniesz to wiesz....kwatera czeka

prawie lepiej niech na czwartek zbierają bo mam ochotę nawiedzić ponownie kwaterę.Spodobały mi się odwiedziny w tym zacnym i jakże cennym miejscu

ciekawe co by zrobili gdyby przy braku kumulacji pula przekroczylaby 2 000 000zł - zapewnie by się nie przyznali 

Że przekroczyło 2 mln, ale akurat nikt nie wygrał i dlatego dziś dozbierali do prawie 3 mln tak to byłoby 2,5 do 2,6
Trochu się odważyli dać 5 mln wydaje mi się, że będzie nieco ponad 4 mln.
czas zalegnąć.Rano wzywa mnie praca.Już dużo nie brakuje do magicznych słów "A TERAZ TO MI TO LOTTO"

ludziki nie grają ludziki oszczędzają na święta

Ciekawe czy teraz będzie kumulacja do świąt kolejne ponad 20 mln a może do 50 mln do Sylwka.
ja też uciekam juz ludziska 
brat mój ma za 15 minut 25 urodzinki
wyślę mu jutro Lotto i zdrapkę Sto Lat! 
Pawcio mam nadzieję

dobranoc!

brat mój ma za 15 minut 25 urodzinki
wyślę mu jutro Lotto i zdrapkę Sto Lat! 
Pawcio mam nadzieję

dobranoc!

Wielka szkoda, że nie ma tej dawnej ceny chociaż 2 złote za zakład.
majkalsz 3maj się. Dobranoc:
A może Losa Milionosa też kup mu
majkalsz 3maj się. Dobranoc:
A może Losa Milionosa też kup mu

myślę że kumulacja do 23.12..w czwartek padnie..6/6
szczesciara: Albo 25 w pierwszy dzionek świąt bo tak też lubią hahaha
...może może...do ostatniego dznia wszyscy będą wysyłać licząc na cud pod choinką

zaraz będzie środa...

<zawał>