Wpisy 194 108 – 194 207
14 grudnia 2010 17:17 → 14 grudnia 2010 20:56, 100 wpisów
Mag ja walczę o 10/10 zbonusem gdyż nie chce mi się naprawiać pralki takiej jednej
i muszę wygrać żeby za dobre serducho się odwdzięczyć
i muszę wygrać żeby za dobre serducho się odwdzięczyć
Bartuś 10/10 ciężko, z przypadku jak ślepej kurze ziarno, ale..... nie mówię,że nie
czas mnie już pogania.. kurde tak mało czasu, doba to powinna mieć najmniej z 30h.. ale wtedy jak na wolnym.. bo w pracy to.....hih

czas mnie już pogania.. kurde tak mało czasu, doba to powinna mieć najmniej z 30h.. ale wtedy jak na wolnym.. bo w pracy to.....hih
beda1977.Pojawiasz się ze swoją nachalną reklamą,obrażasz ludzi..na co Ty liczysz?Miej honor i spadaj 

Den nie panoszy się ,reklamuje tylko .Jeśli coś to tylko Pasko zareaguje on nikogo nie obraża
Mag czy podajesz swoje cyfry przed losowaniem czy mowisz po losowaniu ze trafilas???
Bo z tego co pamietam to zawsze udajesz ,ze wygrywasz
chociaz raz podaj cyfry przed losowaniem to sprawdzimy
Bo z tego co pamietam to zawsze udajesz ,ze wygrywasz
chociaz raz podaj cyfry przed losowaniem to sprawdzimy
Mag.. . Brawo! 

Cyfry najlepeij podawac przed losowaniem tak jest bardziej wiarygodniej 

Den jeśli idąc tym tropem ,to bardziej szkodliwe są niektóre reklamy na tej stronie

albinlotto i olena a czemu mag ma podawać liczby na forum?może nie chce -ma do tego prawo-ktoś kto wygrywa wie ,że sie tych liczb poprostu nie podaje na forum publicznym--weź wygraj to odrazu wszyscy bedą zazdrośni.Jest zasada pewnych liczb sie nie podaje bo nie wejdą ot co>

ja podaje a zazdrosc to tylko taka cecha chwilowa
Czarodziejka no nie całkiem tak ale ogólnie się zgadzam że nie trzeba podawać.AAAAAAAAAAle nie kracz że nie wejdą bo ja typuję publicznie

jak ja podaje to daje tez mozliwosc innym aby zagrali
jak trafie to tez sie beda cieszyc

jak trafie to tez sie beda cieszyc

bartek102 nie kracze
ja nie sroka ale rozumiem mag po prostu
pochwaliła się wygraną i jest atakowana z zazdrości ludzkiej bo to o to chodzi
ja nie sroka ale rozumiem mag po prostu
pochwaliła się wygraną i jest atakowana z zazdrości ludzkiej bo to o to chodzija sie ciesze jak ludzie wygrywają od krwiopijcy totalizatora

czarodziejka to nie pisz że zatypowane nie wpadają,bo wpadają na to nie ma reguły i tyle w tym temacie

to nie jest zazdrosc
tylko czasem mnie smieszy mag
kiedys wiele osob ja atakowalo
moze i wygrywa
niech poda cyfry 4 minuty przed losowaniem
tylko czasem mnie smieszy mag
kiedys wiele osob ja atakowalo
moze i wygrywa
niech poda cyfry 4 minuty przed losowaniem
bartek102 ma i to dużo ma jesli te same liczby puszcza wiecej osób to te liczby lotto wyłapuje i nie wpuszcza-TO Tyle w tym temacie ja mam racje

olena ale mag grała jakiś zestawem puszczała zz 25 kuponow no i co miała wszystkie podać nie sądze żeby sie chwaliła tylko po to żeby sie chwalić bo są ludzie co umieją tak wygrać
bartek102

pa bartek102 fajnego masz kota na tej drukarce
lubie koty bardzo....
lubie koty bardzo....
..pada śnieg..pada śnieg..a tak naprawdę to sypie...świata nie widać i zaczyna sie robić wesoło
gady jedne nawet w urodziny nic człowiekowi wygrać nie dali

ale pewniaka ustrzeliłem

właśnie mi sie przypomniało, ma ktoś konto na dobryzarobek.pl ?? jak ktoś ma to niech wklei link do siebie

18

witam
za oknem sypie śnieg a my tu rozmyslamy jak wygrac kase......
i zdobyc szacunek he he...
kochani a powiedzcie jak tam gracie w keno???
ja ostatnio 275 zł. tj.6/6
.......i 5/6 czyli 48 złotych

no to gratulować

Prawdopodobieństwo, że gracz mógłby trafić 20 na 20 wylosowanych liczb wynosi dokładnie 1 do 3535316142212180000. Gdyby każdy żyjący człowiek na ziemi grał w keno przez każdą sekundę swojego życia do tej pory mielibyśmy dopiero 20 szczęśliwców, którym udałoby się wytypować wszystkie liczby. gdyby wszystkie zakupione do tej pory karty do keno ułożyć w jednej linii ich długość byłaby równa drodze mlecznej a tylko jeden z nich miałby pełną liczbę trafień.
Witam
5,19,53,67,52,10,54,4,68,1
31,16,21,17,41,67,69,61,13,59
53,39,46,79,28,37,80,49,76,9
5,19,53,67,52,10,54,4,68,1
31,16,21,17,41,67,69,61,13,59
53,39,46,79,28,37,80,49,76,9
Darku...

..moje cyferki są w typowaniach..
..
..Jakoś nam te cyferki z typowań nie wchodzą...
.U mnie w realu jest lepiej,trochę lepiej...
.U mnie w realu jest lepiej,trochę lepiej...
..w ostatniej chwili wróciłam do domu....szef zarzadził ewakuację wcześniej
..o jutrzejszym dniu na razie nie myślę..brrrrr
..o jutrzejszym dniu na razie nie myślę..brrrrrWczoraj byłem w Kaliszu(100 parę km.od Poznania).Zima jak za dawnych czasów.Pięknie...

do tych widoków dodaj jeszcze 15cm śniegu ..od rana pada...pada...pada
no ...fajnie fajnie...można wszystko nadgonić..dzisiaj dotarło do mnie że za 10 dni święta 
jestem wyjątkowo przygotowana na zimę...fajna czapa rękawiczki..skrobaczka..i nowy akumulator w aucie..(brrr..oznacza bardziej jazdę figuroową na drogach autem )

jestem wyjątkowo przygotowana na zimę...fajna czapa rękawiczki..skrobaczka..i nowy akumulator w aucie..(brrr..oznacza bardziej jazdę figuroową na drogach autem )
nie..10km..
..nie wiem nie wiem
..niektórzy to sobie w pracy pojeżdżą, pozwiedzaja..
..niektórzy to sobie w pracy pojeżdżą, pozwiedzaja..czarodziejko 83> masz rację, kiedyś grałam i nie mówię, że już tak nie gram na trzy skreślenia: wszystkie liczby i dodawałam do nich moją ulubiona pareczkę 32,77..potem zaczęłam wprowadzać grę na cztery skreślenia.. od jakiegoś czasu gram na pięć skreśleń dziś wglądało to tak:8-18-78-50-51/8-18-78-51-52/8-18-78-52-53/8-18-78-53-54/8-18-78-54-55/
8-18-78-55-56/8-18-78-56-57/8-18-78-57-58/8-18-78-58-59/koszt 22,50 zł
miałam także luźne kuponiki.
8-18-78-55-56/8-18-78-56-57/8-18-78-57-58/8-18-78-58-59/koszt 22,50 zł
miałam także luźne kuponiki.
no to pogoda raczej nie sprzyja ....

Ty lubisz leżeć na ziemi i opalać się,a mnie ciągnie do góry....
spogo luzz gratuluję mag

pewnie coś fajnego..mogę się jedynie domyślać...więc nawet nie kombinuję czym się zajmujesz bo jeszcze pójdzie mi jak w typowaniach..pewnie same oboki
)
)..widziałam ...w typowaniach...kilka kolenych liczb w tych przedziałach..
Trzeba dość dużo cierpliwości...jak sprawdzałam w wynikach nie często w taki sposób wpadają..
Trzeba dość dużo cierpliwości...jak sprawdzałam w wynikach nie często w taki sposób wpadają..
mag
:*
:*Nie wiem czy statystyki są dobrym doradcą ?
Mogą wprowadzać w błąd..należy patrzeć raczej w przyszłość!
Mogą wprowadzać w błąd..należy patrzeć raczej w przyszłość!
Masz rację.Też to prześledziłem,ale mam jakieś dziwne wewnętrzne przeczucie,że.....
BARDZO FAJNIE
RANO MUSZĘ GODZINKĘ SZYBCIEJ WSTAĆ
BY SOBIE DROGĘ ODGARNĄĆ
RANO MUSZĘ GODZINKĘ SZYBCIEJ WSTAĆ
BY SOBIE DROGĘ ODGARNĄĆ

Intuicja ..hm..czasem podpowiada..jak patrzę w te liczby to widzę systematykę i powtarzalność..ale nie trwa ona zbyt długo
Joanno.Jak wiesz,Twoje cyferki też są w ruchu...Zobacz,że nie trzeba nic więcej,tylko trochę"nosa"...
Póżniej następuje całkowita zmiana i wchodzą kulki przez następny okres na zupełnie innych zasadach