Wpisy 1 941 007 – 1 941 106
17 lutego 2014 21:46 → 17 lutego 2014 22:05, 100 wpisów
Lila....
Jetta...
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 03,04,07,09,10,12,14,15,18,21,22,24
Une France si belle et d'un hérisson français
No i znikam bo w Conanie zaczyna się ta bardziej dynamiczna częśc
profesorze przestan parle wu karwa franca bo tu katastrofa z kuponami
Informacja dla osób oczekujących na kupony Lotto Plus / zdrapki w związku z wygranymi w lidze typujących.
Wszystkie zaległości zostały dziś przeze mnie nadrobione i przesyłki są w drodze
Pozdrawiam
Wszystkie zaległości zostały dziś przeze mnie nadrobione i przesyłki są w drodze
Pozdrawiam
Max ja na forum pisałam, ze stawiam na 70-tki ale liczylam na coś więcej niz 5/10
Witam! Jak widzę tę panią to sobie musz e kupić Erektor-nowosc w aptekach dla konia...
Lila ... et victoires que
nic nie idzie, ani w grach ani w miłosci...lipa na całego
Lila...i d**** z wygranymi ja też lipalila jutro też dzień
profesorze, ja tez lubie francuski
Lila...jutro 25 baniek zgarniamy
mrówka ..no nic dziwnego ze lubisz ..bo zawsze zajęta jesteś i mało mówisz
jesli ktos uzywa generator chybil trafil multi multi na tej stronie to jest to chyba najgorszy chybił trafil jaki istnieje
ze 100 zakładów jakie wylosowałem 8 liczb w zakladzie jest to koszt 250zl a wygrał bym 36zl wczoraj tak zrobilem i dzis o 14 masakra łącznie bym wydał 750zl a wygral bym 88 zl na innych stronach z generatorami jest o niebo lepiej np lotto centrum lub lotto numerologi ogólem to wszedzie lepsze generatory chybil trafil
ze 100 zakładów jakie wylosowałem 8 liczb w zakladzie jest to koszt 250zl a wygrał bym 36zl wczoraj tak zrobilem i dzis o 14 masakra łącznie bym wydał 750zl a wygral bym 88 zl na innych stronach z generatorami jest o niebo lepiej np lotto centrum lub lotto numerologi ogólem to wszedzie lepsze generatory chybil trafil
Lila...france jest
Spokojnie dziewczyny! Nie dajcie się poniesc ,by na banicję nie wpasć , bo apteka nie pomoże... i ksiąze Erektor.
poszła kobita do sklepu po mleko i co?? z bańki dostała
hahahahaha
stiv,,,,to miało być śmieszne?:??
Stiv23.....ja z tego generatora nie korzystam ale generator na lottocentrum fajny jest już kilka razy trafił w mini i multi
Lila...dobre
to nie zanizaj tego poziomu, juz dosyc chyba było ostatnio???
stiv23: a sprawdź te wygenerowane zakłady na przykładzie 10 ostatnich losowań i tak samo z tych innych generatorów
dobranoc ide lulu
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20091118-22/
a przypomnij sobie max.....juz ty dobrze wiesz jak było
lila mam conana z arnim na vhsie zaraz sprawdzę czy się pomarszczył bardzo
conan niszczyciel, conan barbarzynca, czerwona sonia w tych wystepowal arni , zlota kolekcja
Maxiu- Ty se uważaj, bo Ci ktoś na drugą nogę nadepnie i się czołgał będziesz
kuźwa wciągło mi kasete
pewnie teraz faktycznie arnold się pomarszczył
pewnie teraz faktycznie arnold się pomarszczył
25zl , 25zl i 8zl kaskada. zakup 10 kuponow
http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/multi-lotek/nazywo20091118-14/
endroit étrange qui sait qui d'écrire tout le monde a quelque chose
Czy to możliwe że parę kartek i mam po tuszu ?
Szykować kupony na jutro
Czarny.
KASKADA to moja ulubiona gra