Wpisy 1 936 852 – 1 936 951
15 lutego 2014 16:07 → 15 lutego 2014 17:50, 100 wpisów
Dla ZBYSZKA!!!!
Gratuluję zwycięstwa
Kamil Stoch wygra zobaczycie. Za zwycięstwo pana Zbigniewa.
Ja ierdole, co Ci Polacy wyrabiają na tej olimpiadzie...rycze jak dziecko
nie III nie srebro...liczy sie tylko złoto, po złoto, dla nas, dla wszystkich Polaków
moge wam podpowiedziec za 50% wygranej ze padnie 6 liczb z przedzialu 1-49. co wy na to?
pawelek23 jestem w szoku zes wyczul ten przedzialek
jocia w lotto zagralas?
Paw... powiem więcej
wytyczyłes nowe standardy typowania w lotto
możesz spodziewac się nominacji na Nobla
wytyczyłes nowe standardy typowania w lotto
możesz spodziewac się nominacji na Nobla
ja sie zawsze w takich momentach wzruszam...to jak Kowalczyk na finiszu z BIergen
kondi ja sobie to puszczam nieraz na you tube...jak Kowaczyk wygrała na 30 z Bjoergen i tez sie wzruszam...
JAK BYŁEM WE wŁOSZECH I zapitalałem w kuchni, nasze grały mecz o złoto w siatkę...co to była za radość jak wygrały
ZŁOTO...ZŁOTO....a w TVP nie było widać, jak Bartek Heller płakał i klął na wizji
ja byłam na Grand Prix jak Gollob wygrywał turnieje tez piękne, emocjonujące chwile...łezki płyneły ....
Paw.. tu są naprawdę fajni ludzie
pisz jak chcesz tak Cię potraktują
pisz jak chcesz tak Cię potraktują
no nic mnie tak nie wzrusza jak wygrane naszych...Polacy są wielcy
albo jak Małysz oddawał ostatni skok w karierze w turnieju pożegnalnym, Szaranowicz płakał a ja słysząc jego komentarz razem z nim..
Małysza spotkałem osobistycznie...ryczalem jak dziecko, był tu..niemal w moim domu
Gaj... ja słuchałem w radiu jak Justynka biegła to zawału mozna było dostać ale radośc WIELKA
panoramix, tak w radiu jeszcze lepsze komentarze...bo to są mistrzowie słowa..muszą barwnie komentować zeby pobudzić wyobraźnie..
jocia
Witam.
Pojawiła się nowa sonda na dole po lewej stronie. Zachęcam do głosowania !
Pozdrawiam
Pojawiła się nowa sonda na dole po lewej stronie. Zachęcam do głosowania !
Pozdrawiam
Pasko TS ma wprowadzic taka mozliwosc grania przez internet?