Wpisy 1 936 752 – 1 936 851
15 lutego 2014 14:28 → 15 lutego 2014 16:03, 100 wpisów
Wczoraj to taki dzień typu "pic na wodę".
Wszyscy dają wszyscy biorą a i tak nik nic nie ma.
Wszyscy dają wszyscy biorą a i tak nik nic nie ma.
Monet ..ale nie wiem czy wiesz 13 też ..dalej napisała ..a to podobno Twoje
Puszczam to co nieweszlo:15,26,49,58,59,66,77,80,
Jetuś ..a przepraszam ale Monet o 13 sie upomniał ..wiec oddałem ja mam swoje zboczuchy
Maxiu, a to przepraszam, ale zboczuchy sie też nie wykazały dziś..
jetta tak drobne po 2 zeta i 6/9 , 6,8 . Ja 2x5/8 jest ok ale wczoraj łysy zapitolił całe 100zeta i nic nie dał.
Zagralismy w MM tradycyjnie 100 i 100 na lotto + i mini mini iiiiii ???????
Monet, jakie pewniaczki na 21:40..tylko weź proszę poprawkę na łysego
Greg, ja sie dziś chciałam w Dl puścić i mnie pani mówi ze pukon nieważny, to nie puściłam... Może to nie te liczby...
Jocia .. napisalem że " Nie ma "
Para weszla.. a to tylko trchę gorzej niż 4/4 w mm
A ja mialem ze stawką.
Para weszla.. a to tylko trchę gorzej niż 4/4 w mm
A ja mialem ze stawką.
jetta zapitalaj z.powrotem i zagraj te liczby a jak nie to podaj i ja nimi zagram
Dobra znikam, bo ta Joci bomba chyba naprawdę tu dotarła, bo dom wygląda jak po wielkim wybuchu...
Pasko..napisałam w czwartek, że bedzie we wtorek 25000000.
Zobaczymy
Zobaczymy
Mnie denerwują te kumulacje.Drażnią moją pazernośc i się rozpraszam zamiast koncentrować się na tym co rzeczywiście jakiś zysk daje.
Jocia, ale jak kociury moje poczuły ten... zapach wątpliwy to armagiegon zrobily, uciekając...
greg mogłaby Ania raz na meila cioci Isi przesłac jakieś cyferki choc 5/5..bo normalnie taka bida aż piszczy...
Monet. Więc sie nie rozpraszaj. Zamaluj markerem ekran w miejscu, gdzie wyświetla sie info o akumulacji i święty spokój...
Monet ..szarpiesz tam i tak trzymaj na szlak oj za 3 tyg .nie da rady chodzić
Jetta.
Jak mogłaś ?
Jak mogłaś ?
Monet
Max
Jocia
to zrobiłaś.
Monet.
Trzymaj mocno,żeby nie zwiała.
Trzymaj mocno,żeby nie zwiała.
Znajomy chciał kawałek tego serka. odkroiłam i dałam..wspaniałomyślnie.
Byliśmy w górach i trzeba było wracać do domu więc zapakowaliśmy samochody i w drogę.. Mój serek był w pojemniczku..a jego w woreczku foliowym .Znajomi jechali przed nami. Po 5 km.. zobaczyłam ,ze coś , w okolicach okna zaczeło powiewać. Okazało sie ,ze to przytrzymany szyba woreczek z serkiem.Jego żona nie wytrzymała i powiedziała .. albo wracasz autostopem ze swoim serkiem, albo go wyrzucisz . Serek ocalał .
Byliśmy w górach i trzeba było wracać do domu więc zapakowaliśmy samochody i w drogę.. Mój serek był w pojemniczku..a jego w woreczku foliowym .Znajomi jechali przed nami. Po 5 km.. zobaczyłam ,ze coś , w okolicach okna zaczeło powiewać. Okazało sie ,ze to przytrzymany szyba woreczek z serkiem.Jego żona nie wytrzymała i powiedziała .. albo wracasz autostopem ze swoim serkiem, albo go wyrzucisz . Serek ocalał .
jetta.
Ale pączki lubią być nadziane.Takie suche to beeeee
Ale pączki lubią być nadziane.Takie suche to beeeee
Jocia.
Ano ,tak.Wpadłam
Ano ,tak.Wpadłam
Jocia. To tym bardziej sie jej nie dziwię, taki zapach w tak małej kubaturze...
Jetta
Cukiernik jest tylko jeden.
Spacerek