Wpisy 1 934 186 – 1 934 285
13 lutego 2014 21:58 → 13 lutego 2014 22:14, 100 wpisów
pasko- a jak o Andromedzie świadczy fakt, że privy udostępnia wszem i wobec???
gaja, bo ktoś uznał ze czat to jego prywatne miejsce i ma prawo rządzić.... w sobie wiadomym znaczeniu... czyli grupa zamknięta
są 5 osób, które utrzymują władze w cudzysłowie i masz sie z nimi zgadzać a jak nie to ataki
są 5 osób, które utrzymują władze w cudzysłowie i masz sie z nimi zgadzać a jak nie to ataki
ten wpis jest dla mnie niezrozumiały... właśnie o tym mówię. poziom gimnazjum.
Andromeda Krzyżacy, Lalka ,Harry poter to pikuś przy Twojej kolekcji wpisów "obrażających" Cię chce Ci się bawić w cuś takiego ???
Paskoban dla andromeda za do, że ahhh pisać nie potrafi pisze się ach
Pasko z tym Komorowskim wyjechałeś . Zobacz jak w nieoficjalnych rozmowach ta elita bluzga...patrz konsul w Dublinie, czy ostatnio "***ć unię "
We wpisie ...998 zrobiłem błąd, opuściłem jedną liczbę podczas zapisywania. Teraz jest dobrze:
,o1, o5, o9, 10, 12, 15, 20, 26, 31, 35, 37, 41, 47.
..........................................................
Trafiłem - 5 liczb.
Widzisz Piratka, liczby można przewidzieć.
,o1, o5, o9, 10, 12, 15, 20, 26, 31, 35, 37, 41, 47.
..........................................................
Trafiłem - 5 liczb.
Widzisz Piratka, liczby można przewidzieć.
andromeda: i Ty też nie nawijaj tematu, bo w większości też nie masz racji. Wpis 1 934 160 może być o mnie, o torsanie, lub każdym innym... ale rozumiem, że to jest o Tobie i jesteś w stanie to udowodnić. Proszę zmienić temat.
za to
2 dni temu zostałam sprowokowana i tyle...
A jestem prowokowana już bardzo długo mimo ze mnie nie ma
Przepraszam za wklejenie tej korespondencji zachowałam sie nie ładnie jeśli chodzi o tę korespondencje
A jestem prowokowana już bardzo długo mimo ze mnie nie ma
Przepraszam za wklejenie tej korespondencji zachowałam sie nie ładnie jeśli chodzi o tę korespondencje
tylko 3/7,4/10 ide
Lila przeciez ja do Ciebie nic nie mam, wydajesz sie w porządku, wydaje mi sie ze Max zaczął i co teraz jestem persona non grata na tym chacie...
Pasko .. P.Komorowski akurat..nie jest autorytetem , ortografia poniżej gimnazjum
andromeda a skąd wiesz, że to było do ciebie? Uderz w stół?
Za ile minut informacja czy będzie kumulacja ?
Andromeda- nigdzie nie stwiedziłąm, że byłaś wulgarna i nie udowodnisz mi tego
http://www.tvn24.pl/to-jest-kur-jakas-je-paranoja-msz-wszczyna-postepowanie-dyscyplinarne,397778,s.html
koszmar koszmar przegrałem 9zeta chciałem wygrac miliony i zagrałem na lotto plus za 4zeta i multi multi 2 zakłady,łobuzy dali inne liczby niz moje,teraz nie odrobię juz strat jakie poniosłem :
jetta o tym mówie, ze nie ma takiego wpisu wiec rozumiem, ze subiektywnie kogoś bronisz, ale to jest czat, a nie pole do popisu 4 osób i nie pisz do mnie
Obiektywnie stwierdzam, że to co ujawniłąś to było zwykłe k... i nie napiszę więcej
Gaja a Ty nie w temacie widzę jesteś bo to Kondi napisał, że andromeda to głupia cipa a Max dopisał żeby tylko kosza nie dostał więc co się wcinasz skoro nie wiesz jak było?
informacje o kumulacji i wygranych pojawią się oczywiście tutaj na czacie najszybciej jak to będzie możliwe
Angeliko my to bysmy sie w realu nie gogadały, charakterologicznie sie za bardzo różnimy...to ty sie wtrąciłas do kłótni i nie rób z siebie niewiniątka..nie pisz do mnie...
Dziękuje i dobranoc oraz powodzenia w kolejnych losowaniach. A tak a pro po i co napisałem w sobotę że będzie złoto i jest.
i teraz logicznie.. max ma bana. Nic nie pisze. I o tej pani tez nic dzisiaj nie było złego a jednak wpada i dym robi. Po co to ciągnie?
Ale winni i tak inni.
Ale winni i tak inni.
Właśnie przeglądam tamtą kłótnię
1 934 221. andromeda 2014-02-13 (22:04)
jetta o tym mówie,
i nie pisz do mnie
1 929 918. andromeda 2014-02-11 (14:18)
och i ach to Ty robisz w nocy do j... az nudne to ejst
A ty nie pisz O MNIE... zal.pl
Bo sobie tego nie życzę...
1 934 221. andromeda 2014-02-13 (22:04)
jetta o tym mówie,
i nie pisz do mnie
1 929 918. andromeda 2014-02-11 (14:18)
och i ach to Ty robisz w nocy do j... az nudne to ejst
A ty nie pisz O MNIE... zal.pl
Bo sobie tego nie życzę...
deki...wysyłamydzisiaj było na sucho 7/18 na 2,7,8,10,12,16,17 nie wiem co było
Andromeda nie masz za co przepraszac..ale fakt ataków sie nie spodziewałam...
Gaja to co się wtrącasz między kłótnie jak nie wiesz jak było? czy zdanie "dać komuś kosza jest wulgarne"?
Deki- ja się zawsze zachowuję, a że czasem mi nie wychodzi, to juz inna sprawa
Wpadłam do Pasko, bo zobaczyłam debate na mój temat. Wolno mi
Łaaaaaa
Nie wtrącam sie Monet jak piszesz z kims nigdy czy jak sie kłocisz ale chyba zmienie to
1 934 258. andromeda 2014-02-13 (22:10)
jetta jak sie nudzisz to ok. Koniec tematu, nie pisz do mnie
Ja sie nie nudzę
Ty nie potrafisz odpuścić...
jetta jak sie nudzisz to ok. Koniec tematu, nie pisz do mnie
Ja sie nie nudzę
Ty nie potrafisz odpuścić...
a ja nie wchodze na czata bo nie chce wylandować w prokuraturze że powiedziałem Pasko aby dał andromedzie BANA
Lila ostatnio śpię mocno ciężko mi się wstaje a rano by się pospalo
impra w pudle się szykuje