Wpisy 1 933 834 – 1 933 933
13 lutego 2014 20:59 → 13 lutego 2014 21:23, 100 wpisów
Fiolka
Lila
Lila
Deki
Dużego ??
Dużego ??
Co mam napisać Justynie Kowalczyk ?
deki.
To musiał byc bardzo przekonywujący.
To musiał byc bardzo przekonywujący.
panoramix...
deki....taaaaaa ! kulą w płot
Wysłałem trzy zakładyale marne szanse
Krzy....przekaż pozdrowienia od MULTIPASKOWICZÓW I CAŁUJ NOGI WAŚĆ
Deki.
To
To
malinek niema zima jest
deki...no od groma
jak dziś nie padnie kumulacja to na sobotę... może dadzą 20 milionów
fiolka...w markiecie z lodówki
W czasie relacji radiowej z biegu Justynki o mało zawału nie dostałem
Deki.
Tak.
Tak.
panoramix czyli napisz co mam dokładnie napisać może ułóż coś fajnego ? A wiecie że ona nie ma chłopaka.
Na bank będzie kumulacja.
fiolka...
Krzy..... jesteś raczej w błędzie ,osobiste życie Justynki jest chronione i słusznie ,
a to że My Ją Kochamy za to Kim jest ,TO I BEZ ZŁOTEGO MEDALU NIC BY NIE ZMIENIŁO.
Justynka jest wzorem dla młodego pokolenia i to jest wartość dodana tego co osiągnęła wynikami sportowymi.
a to że My Ją Kochamy za to Kim jest ,TO I BEZ ZŁOTEGO MEDALU NIC BY NIE ZMIENIŁO.
Justynka jest wzorem dla młodego pokolenia i to jest wartość dodana tego co osiągnęła wynikami sportowymi.
Pax- Zimoch jest nie do podrobienia
Takie teksty i porównania jak on sadzi, to nikt nie potrafi
Takie teksty i porównania jak on sadzi, to nikt nie potrafi
Jetta.
cieszcie się, że jeszcze Wy możecie tu pisać ... byłem wyjątkowo dobroduszny znowu, a powinna być co najmniej tygodniowa blokada dla Lili. Dostałem kilka maili od zniesmaczonych użytkowników w tej sprawie
następnym razem nie będzie taryfy ulgowej i zostaną zablokowani Lila + każdy komu się ta decyzja nie spodoba. Tyle w temacie
Pasko nooo ja po ostatniej akcji też jestem zniesmaczona i pytam się grzecznie,na ki czort te osoby same pierwsze się mnie czepiają? Ja tu nikogo się nie czepiam pierwsza,wręcz przeciwnie,wolę pożartować jak sie kłócić
chodzi o to, że wiele osób wchodząc czyta co leci na bieżąco, nie cofając się w tył... widzą 10 ostatnich wpisów na czacie, często wyłączając po prostu stronę.
I prosze mi tu znowu nie podnosic ciśnienia bo pewnie rodzinka płaczea niskopochylony to juz od tego podnoszenia jelenia wyprostować się nie może
więc ja wchodząc i czytając 10 ostatnich wpisów, na tej podstawie już mogę nałożyć blokadę, nie analizując co było wcześniej ... a to dlatego, że właśnie większość użytkowników tak postrzega stronę po jej otwarciu.
1 933 903. Pasko 2014-02-13 (21:15) Rzeszów
cieszcie się, że jeszcze Wy możecie tu pisać ...
cieszcie się, że jeszcze Wy możecie tu pisać ...
Pasko, to takie pytanko, skoro dla innych byłes dobroduszny, to dlaczego max pod palmą siedzi dalej?
+ każdy komu się ta decyzja nie spodoba.
A niedawno pisał że demokrata..
Czyli wszystkie decyzje admina muszą być przjmowane z radością i bez żadnych wątpliwości.
Morda któtko przy betonce ,bo gumą?
A niedawno pisał że demokrata..
Czyli wszystkie decyzje admina muszą być przjmowane z radością i bez żadnych wątpliwości.
Morda któtko przy betonce ,bo gumą?
Właśnie jakiś klon się panoszy znowu
a jak było kiedyś?
torsan..za miłość do ojczyzny za to,że mnie zaczepiają a ja się nie dam i nie popuszczę po którymś razieale już teraz wiem co robić