Wpisy 19 233 – 19 332
28 marca 2008 16:25 → 29 marca 2008 17:55, 100 wpisów
Ta piątke w ML w fortunie w formie trójek
:70,77,28,71,58 :
70,77,28 70,77,71
70,77,58 70,28,71
70,28,58 70,71,58
77,28,71 77,28,58
77,71,58 28,71,58
70,77,28 70,77,71
70,77,58 70,28,71
70,28,58 70,71,58
77,28,71 77,28,58
77,71,58 28,71,58
A w formie 2 w tipsporcie :
70,77 70,28
70,71 70,58
77,28 77,71
77,58 28,71
28,58 71,58
kurs na parke 10,24 -10%podatku
70,77 70,28
70,71 70,58
77,28 77,71
77,58 28,71
28,58 71,58
kurs na parke 10,24 -10%podatku
Witam wszystkich tak Opa gram na nieparzyste ja sie tego bede trzymal na razie jak by za dlugo nie bylo to zrobie przerwe moze byc rownowaga ale za 3-4 dni dopiero, co do slonia i komara chlopie nie znasz sie na przyrodzie widzisz jedna mala muszka powali i slonia tylko zalezy gdzie uzre tego slonia jak dobrze trafi slon sie sam zabije z radosci dla mnie wazne jest nie to kim ja jestem dla lotto tylko to oni na mnie pracuja a ja zabieram im zyski i tak na to patrz.czy jestem komarem czy muszka to nie wazne ja z nich zyje i to dla mnie jest wazne nie wiem czy to zrozumiales trzykropku nic nie prezentujesz wiec badz tak mily i zmien stronke bo nudny jestes z tym twoim pesymizmem gdyby twoi rodzice byli takimi pesymistami do dzis bys nie umial czytac a jednak patrzac na ciebie sie przemogli i nauczyli cie czytac i pisac zapomnieli albo juz sie nie dalo nauczyc cie myslec ale to juz inna historia. pozdrawiam wszystkim zycze wysokich wygranych i niech siwy karmi nas jak komarow az mu krwi braknie,
Do wpisu 19236:boroku,gdyby głupota umiała fruwać to byś się unosił jak synogarlica.Pewnie jak się urodziłeś rodzice ze szczęścia cie 3 razy podrzucili,a tylko 2 razy złapali.Jak można być tak monotonnym w obstawianiu Typu NNNNNNNNNNNNNN, przecież zawsze to się skończy dla ciebie klęską.Nikt ci nie wierzy na forum,a tylko wszyscy cie podpuszczają patrz dziś OPA LOTTO lubi takich graczy (nie będę pisał jak ich nazywa,ale się sam domyśl).Mimo że mnie obrażasz,życzę ci powodzenia i przejrzenia na oczy..........
posluchaj wielokropku na twojej wierze mi nie zalezy ale spojz na czestotliwosc nieparzystych jak pamietam to 47 razy od poczatki roku wnioski wyciag sam jak jestes zdony do tego kto nie wierzy jego sprawa i tyle,chcesz dowodow podaj poczte to ci przesle nawet zestaw kuponow za chyba 2400-2600 nie pamietam ale nie bede sie jakiemus fataliscie tlumaczyl.Ja moge dyskutowac z kims kto gra i prezentuje wiedze a nie gdyba i jest niedowiarkiem. a moze jak mnie nie zlapali za 3 razem to mi pomoglo a ciebie zlapali za kazdym razem i twoj mozg pozostal niewzruszony co teraz sie negatywnie odbija,ale i tacy musza zyc .
Swoim ostatnim wpisem dowiodłeś,że niestety jesteś bardzo nieuleczalnym przypadkiem,nie zamierzam z tobą dłużej dyskutować na żaden temat,Trudno jesteś jaki jesteś,tacy też muszą żyć.Jeśli chcesz komentuj,ja raczej nie będę tego odbijał.Pisz co chcesz......
Tak jestem nie uleczalnym przypadkiem i taki tez musi zyc tylko ja zyje szczesliwie i beztrosko czego i tobie zycze pozdrawiam i milego wieczorka.
a co to za wielce mądry ... aż taki mądry,że aż chce się takiemu przywalić jakimiś tekstami,a pozniej pretensje do mnie,że jak się wyrażam,zawsze się trafi jakiś dupek,któremu wszystko nie pasuje,ale tak już jest niestety,dziwicie się że nie chce sie tu przebywać.POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZNAJOMYCH
Smutasku twoje cyfry nie sa takie zle moga wypasc bo zawsze cos sie powtorzy z poprzedniego dnia .
OPA,mordo Ty moja jaki ty jesteś mądry dupek,szkoda,ze nie z miasta........
OPA masz racje ze pasowalo by puscic tekst ale sa kobiety a my mamy troche kutury w sobie i takich olewamy ale juz sie splukal bo za rzadki jest pozdrawiam mam nadzieje ze dzis nieparzyste wyjda byle nie rownowaga najpierw nieparzyste a potem rownowaga tak moze byc .
Podali teraz w wiadomości ze zatrzymano i aresztowano 130 osób w sprawie korupcji piłce nożnej
Szkoda ze nie w lotku… hehe
Cos by się wyjaśniło dlaczego przegrywamy … hihihi
Cos by się wyjaśniło dlaczego przegrywamy … hihihi
kogucik19...zapraszamy na forum o parzystych i nie tylko. Bedzie mial mozliwosc sie "wyzyc" ;)
http://www.g-lotto.info/forum/
http://www.g-lotto.info/forum/
To juz wiadomo dlaczego wszyscy topili kase w pilce u bukow robili co chcieli a sami zarabiali na obstawkach kokosy sam znam faceta co na slowacje jezdzil z walzka kasy i nie rozumialem dlaczego w polsce nie obstawia tylko tam teraz juz kumam przedtem sie na tym nie znalem i do dzis pilka nozna to jak dla byka gwiazy byk wie ze w nocy swieca a ja ze sa dwie bramki ale jedna pilka i jest okragla .za to lubie ogladac mecze zwlaszcza jak kurka sprzata bo to jak wycieraczka w samochodzie tak ona krazy i to zawsze wtedy jak sie wynik zmienia pozdrawiam.
Bylem na forum P/NP ale ile mozna o parzystych i nieparzystych to potem juz monotonia tu jednak jest wiecej fajnych tematow ,obiecuje bede tam zagadal oraz od jutra cosdziennie bede podawal jak gram no i za ile ale tylko tam bede mowil za ile bo tu nie warto ze wzgledu na paru wywrotowcow .
najlepiej niech wszystkich aresztują i będzie sprawiedliwość na tym świecie,na początek proponowałbym MATYCZA
Opa małe sprostowanie do wpisu 19245,ten matycz prawdziwy to tego teraz nie pisał .Zobacz jak się podpisał .matycz.Wzrok to raczej mam jeszcze dobry .Pozdrawiam
nio sorki,jeśli już -to tego co napisał,ja ładuję w resident evil 4,narazko
witam
podaje typy na jutro z pilki
jaga-belchatow 1
karlsruher-schalke 1
besiktas-fenerbahce 1
calgiari-roma x
warto rozwazyc
pozdrawiam
podaje typy na jutro z pilki
jaga-belchatow 1
karlsruher-schalke 1
besiktas-fenerbahce 1
calgiari-roma x
warto rozwazyc
pozdrawiam
KOGUCIK 19. Czy nie czas abyś skrócił swoje Wywody do trzech, góra czterech wierszów, nie pisz poematów na temat jak grać i jak wygrać, bo to wszyscy TU wiedzą i nie miej się za Boga LOTTO. ŻE TY I TYLKO TY!!!
KOGUCIK 19
Od czasu jak Tu jesteś to pochwal się co twój piesek wyszczekał. Czy wyszczekał coś KONKRETNEGO, czy ktoś się bardzo wzbogacił, czy tylko twoja szczekaczka.!!!
Od czasu jak Tu jesteś to pochwal się co twój piesek wyszczekał. Czy wyszczekał coś KONKRETNEGO, czy ktoś się bardzo wzbogacił, czy tylko twoja szczekaczka.!!!
W numerku wtopa, wylosowali 7 więc pewnie za numerka będzie 5 zł :) Ciekawe, czy ktoś zgarnie kumulację...
Bzykuu masz w 100% racje. Co do psiny to nie bylem ale rewelaci nie wyniuchal,i nikt na psinie chyba nie zarobil,koncze moj limit pisania sie wyczerpal.
co prawa jestem po paru drinkach ale widze 3/6 i 5/8 - 22 zł na lizaki bay ! ciał !
I znowu kicha,we wczorajszym losowaniu M.L i M.L +.ani jednej głównej wygranej.Ciekawe co LOTTO robi z pieniędzmi,przecież one nie wracają do grających w takim procencie w jakim wynika z podziału puli i z elementarnych zasad prawdopodobieństwa.Ludzie jesteście oszukiwani!!!!!!!!!
Tak więc znowu kumulacja w D.L,a co z tym idzie,większe zyski dla LOTTO,a mniejsze wypłaty dla grających za "4" i "5",o ile trafią......
Kogucik19 ,ze zdarzeń nici.Chyba lepiej na swoje sposoby grać .Twoja metoda jest dobra ,ale ja mam pecha chyba?????.Pozdrawiam
Witajcie Smutasku nie napisalas jakie zdarzenie obstawilas wiec nie wiem czy akurat dobre ale kazde jest dobre jak wyjdzie zdarzenia maja to do siebie ze wyda czesciej niz cyferki.
Masz racje kogucik ,ale jakoś mi nie wyszło ,zapewne innym razem będzie lepiej .Jak coś to jestem na gg.Pozdrawiam
Dzis pojade do psiaka to zrobimy losowanko niech sie troche pobawi ,w ciagu tych cztetrech losowan udalo mu sie wyniuchac 4 z plusem ja takich wynikow nigdy miec nie bede pozdrawiam bede kolo 16.
Dziś mija 50 dni od ogłoszenia PROGRAMU PARYSKIEGO,przypominam wszystkim grającym tym systemem,o konieczności sprawdzenia kuponów.Termin wypłat przez LOTTO wygranych upływa po 60-ciu dniach od momentu zawarcia zakładu.
GRATULUJE WYTRWAŁOSCI I WYGRANYCH.Pozdrawiam.
GRATULUJE WYTRWAŁOSCI I WYGRANYCH.Pozdrawiam.
CIĄGLE ZASTANAWIACIE SIĘ DLACZEGO SĄ KUMULACJE ?! DAJCIE SOBIE WRESZCIE POWIEDZIEĆ ŻE ts. ZNA WZCEŚNIEJ WASZE KOMBINACJE LICZB- POTO POŁĄCZYLI WSZYSTKIE LOTOMATY SIECIĄ ABY GŁÓWNY KOMPUTER NA BIERZĄCO MÓGŁ KONTROLOWAĆ JAKIEJ KOMBINACJI JESZCZE NIEMA. jAK KTOŚ MI NIE WIERZY TO NIECH SPRAWDZI SAM, WYSTARCZY MIEĆ ZNAJOMEGO INFORMATYKA KTÓRY POWIE WAM TO SAMO CO JA. OKRADAJĄ NAS NA ŻYWCA!!!!!!!!!!!!!!!
A pozatym w Twojej rodzinie wszyscy zdrowi.
Napisz sobie na brudno i nie wysyłaj nawet 10000 zakładów lub więcej, czyli centralny komputer tego nie widzi i podaj nam czy miałeś 6 trafionych, a Twój kumpel informatyk to może raz siedział już przy komputerze, napewno nie więcej.
Napisz sobie na brudno i nie wysyłaj nawet 10000 zakładów lub więcej, czyli centralny komputer tego nie widzi i podaj nam czy miałeś 6 trafionych, a Twój kumpel informatyk to może raz siedział już przy komputerze, napewno nie więcej.
witam panstwa mam pytanko czy jak grajac na P N/P w multi to mozna przegrac majac 20 tys tylko na to?slucham waszych informacji paka
Dejo ,jak masz ochote tyle przegrać to może,jakąś część przeznacz na Dom Dziecka.To będzie leiej, bo spełnisz dobry uczynek.
AA nic nie poradzę że jesteś tak tępy aby nawet rozważyć taki problem, jesteś napewno jedną z pijawek podłączonych do TS. i gdyby kazali ci powiedzieć że gówno to czekolada to za kasę tak byś powiedział!
DOPIERO CO WYPUŚCILI "fRYZJERA" KTÓRY USTAWIAŁ PRZEZ TYLE LAT WYNIKI MECZY, OKRADŁ MILIONY POLAKÓW- TERAZ ZNOWU WDOWCZYK I JEGO KUMPLE USTAWIALI WYNIKI!!! I GDZIE JEST ZASADA FERPLAY? JAK KTOŚ WIERZY ŻE TAM GDZIE SĄ NAPRAWDĘ WIELKIE PIENIĄDZE NIEMA WAŁKÓW TO JEST IIIIIIDIOTĄ LUB ŻERUJE NA NAIWNIAKACH.
jest nas tysiące a może i setki którzy tak myślą jak ty Rygi-strasznym wałem tu śmierdzi!
Ludzi których spotykam w kolekturach też bardzo zastanawia o co chodzi z tymi kumulacjami, to jest ci najmniej baaaaaaaaardzo dziwne !
Rygi - nie ma pewnych wygranych.. wiadomo, że lotto by zbankrutowało w takim przypadku.
Ale podam Ci przykład. Chcę dziś iść do kolektury i puścić 5 liczb za 10 zł. Ty mówisz, że to wałek, że po głupi jestem, itd. Ja puszczam i trafiam i kto miał rację?
Gdybym jednak chodził codziennie przez 10 lat i robił to samo - tzn. puszczał 5 liczb na ML każdego dnia, to tutaj miałbyś rację, że na 100% byłbym na minusie i nie ma innej możliwości.
Na tym polega szansa i prawdopodobieństwo! Idąc dalej ...
Ale podam Ci przykład. Chcę dziś iść do kolektury i puścić 5 liczb za 10 zł. Ty mówisz, że to wałek, że po głupi jestem, itd. Ja puszczam i trafiam i kto miał rację?
Gdybym jednak chodził codziennie przez 10 lat i robił to samo - tzn. puszczał 5 liczb na ML każdego dnia, to tutaj miałbyś rację, że na 100% byłbym na minusie i nie ma innej możliwości.
Na tym polega szansa i prawdopodobieństwo! Idąc dalej ...
Weźmy taki przykład. Właśnie kupiłem sobie nową komórkę i mam nowy numer. Zaczyna się na 60 X XXX XXX
Weź teraz komórkę i wykręć numer do mnie za pierwszym razem, to wygrałeś. Ty bierzesz i kręcisz 607 564 129 ... czekasz na sygnał ... a ja podnoszę i mówię "Halo".
Szansa, że by Ci się to udało jest nadal większa niż wygrana 6/6 w Dużego Lotka, ale jest to możliwe i dla Ciebie to wałek, ale jest dajmy na to 1000 Polaków, którzy trafili już 6/6 i po nich Twoje komentarze zawsze będą spływać bez reakcji :)
Weź teraz komórkę i wykręć numer do mnie za pierwszym razem, to wygrałeś. Ty bierzesz i kręcisz 607 564 129 ... czekasz na sygnał ... a ja podnoszę i mówię "Halo".
Szansa, że by Ci się to udało jest nadal większa niż wygrana 6/6 w Dużego Lotka, ale jest to możliwe i dla Ciebie to wałek, ale jest dajmy na to 1000 Polaków, którzy trafili już 6/6 i po nich Twoje komentarze zawsze będą spływać bez reakcji :)
Brawo Pasko.
Wreszcie. Gra w Ml na takie sposoby jak 5 liczb musi na 100% przynieść zły efekt tylko kwestia czasu (ilości wysłanych kuponów).
Natomiast szansa trafienia typu 10z10 czy 9z9 ( a tylko taka wygrana pozwala na osiągnięcie dodatniego bilansu w grze) jest znikoma czy jak ją tam nazwać.
Wreszcie. Gra w Ml na takie sposoby jak 5 liczb musi na 100% przynieść zły efekt tylko kwestia czasu (ilości wysłanych kuponów).
Natomiast szansa trafienia typu 10z10 czy 9z9 ( a tylko taka wygrana pozwala na osiągnięcie dodatniego bilansu w grze) jest znikoma czy jak ją tam nazwać.
Kolejny przykład. Widziałem ostatnio na lotnisku fajny konkursik. Stał nowiutki, cudowny samochód Ferrari do wygrania. No naprawdę wrażenie niesamowite. Mogłeś zapłacić 100 zł i kupić los. Gdybyś Ty tam był, to na pewno do każdego kto by podszedł do niego, szeptałbyś do ucha, że to wałek i żeby nie kupowali losu. 10000 losów sprzedano. Po miesiącu (bo tyle trwała ta loteria) mógłbyś do 9999 osób mówić ... widzicie, widzicie, słuchajcie mnie następnym razem, ja rozszyfrowuję wszystkie przekręty .... ale ten jeden, który jeździłby tym Ferrari nie usłyszałbym Twoich nawoływań :) pozdrawiam
O ile kursy w ML są takie , że organizator nie musi nic kombinować, o tyle w DL na pewno kumulacja jest MU na rękę , więc jeśli chodzi o potencjalne oszustwo jest to możliwe.
Z drugiej strony wygrane wDL są uzależnione od wpływów więc pod tym katem patrząc tez nie musi kombinować , ale kumulacja przyciąga ludzi a zarazem podnosi wpływy i wygrane które znów przyciągają ludzi i tak w koło , więc tak rozumując oszustwo ma sens dla TS,SA
Kto stoi za atakiem z 11.września ?
Jeszce nie wiemy kto zabił Kennedyego, więc za 60-70 lat może się dowiemy o zamachu z 2001r.
A o ewentualnych wałkach w toto dopiero jak te gry przestaną istnieć!
Jeszce nie wiemy kto zabił Kennedyego, więc za 60-70 lat może się dowiemy o zamachu z 2001r.
A o ewentualnych wałkach w toto dopiero jak te gry przestaną istnieć!
No chyba , że dziennikarze coś dostaną na tacy , bo przecieki to u nas rzeczywistość codzienna.
Powinny się już inaczej nazywać.
Powinny się już inaczej nazywać.
Przygotowuję krótki artykuł na temat prawdopodobieństwa trafienia "6" w Dużego Lotka - pojawi się w najbliższych godzinach na stronie głównej. Pozdrawiam
Cześć:) Adams, wiemy kto stoi za zamachem z 11 września:) Myślisz, że Al-Kaida ma też powiązania z TS?hah Wiemy też kto zabił Kennedy'ego, natomiast nie wiem kto się pode mnie podszył w ostatnim wpisie:) Nocą pracowałem, a w pracy mam dostęp jedynie do sieci kanalizacyjnej:) Skoro wiążesz Adams te przykre zdarzenia z grą w LOTTO, ja dziś robię taki zamach::) 30,32,36,39,40,44,49,53,54,58.
Pozdrawiam, powodzenia:)
Pozdrawiam, powodzenia:)
Są i trochę geograficznie i czasowo rozrzucone , ale jak chcesz je wiązać to ja nie widzę przeszkód.
Ale rzeczywistość i fakty z historii skłaniają tu wielu do wątpliwości czy Organizatorzy Gier postępują uczciwie, i w cale się nie dziwie.
Ale rzeczywistość i fakty z historii skłaniają tu wielu do wątpliwości czy Organizatorzy Gier postępują uczciwie, i w cale się nie dziwie.
Wiemy to co nam podają na szklanym ekranie.
W krajach byłego ZSRR wiedzą że Katyń to sprawka hitlerowców.
W krajach byłego ZSRR wiedzą że Katyń to sprawka hitlerowców.
Tak Adams, ale znów nie przejaskrawiajmy roli kumulacji na wpływy TS. Ludzie grali w DL i będą grali, czy będą kumulacje czy nie, a TS i tak będzie zarabiał i tak. Od naszego rozsądku zależy jak bardzo będziemy go bogacić:)
Jedno pytanie pasko-dlaczego losowanie nie odbywa się przy udziale publiczności?! moim zdaniem trudno by było być pewnym że ktoś kiedyś nie puści pary z ust.Przez kilkanaście lat tak było że w studio byli postronni ludzie.
jeszcze prostrzy numer jaki może robić TS. aby okradać ludzi: robi się losowanie godzinę wcześniej nagrywa się to na CD. Ktoś z TS wysyła w kolekturze kupon z numerami które już zna- potem odtwarza się CD i sprawa załatwiona. Sony ma rację TS. nie gra uczciwie z ludzmi, uczciwe by było zapraszać widownie i inni pozamykali by usta.
SONY, przy dzisiejszej technice mikro-cybernetyczno-informatycznej:) hahah. Jakże ludzie mieliby dostrzec ewentualne przekręty? :) Tu mam na myśli mini antenki-druciki wewnętrzne, hah-to jeśli chodzi o kule. Bo jeśli chodzi o maszynę losującą nie mam pojęcia, jak nią sterują:)hah
Matycz tu tylko chodzi o zasraną uczciwość, jestem zdania że ONI powinni zrobić wszystko aby rozwiać wszelkie domysły, ale ONI tak jak reszta polityków mają w d...ie szarego polaczka i będą po chamsku ,bezczelnie robić to nadal- wyznają zasadę doić kroić ile się da.
Niestety tak to już się dzieje,że biednemu wiatr w oczy.Im większa kumulacja,tym mniejsze wygrane dla grających,dlaczego?
Otóż przy kumulacjach kilkunasto-milionowych do gry wkraczają ludzie co grają na systemy pełne.Wrazie trafienia "5" taki gracz ściąga z puli na wygrane większość kasy bo ma placone nie za 1 piątkę a za kilkadziesiąt.Reasumując z puli na wygrane za "5" trafień ten co je ma trafione na ch/tr otrzyma połowę tego co by dostał gdyby kumulacji nie było.Kumulacje nabijają kasę T.S.SA-Taka jest prawda......
Otóż przy kumulacjach kilkunasto-milionowych do gry wkraczają ludzie co grają na systemy pełne.Wrazie trafienia "5" taki gracz ściąga z puli na wygrane większość kasy bo ma placone nie za 1 piątkę a za kilkadziesiąt.Reasumując z puli na wygrane za "5" trafień ten co je ma trafione na ch/tr otrzyma połowę tego co by dostał gdyby kumulacji nie było.Kumulacje nabijają kasę T.S.SA-Taka jest prawda......
Drogi DEJO majac taka kase napewno mozna grac spokojnie w P/NP w multilotka jest jedyny problem czy w razie czego przyjma ci powiedzmy 6000 w kolektorze oczywiscie rozbite na 12 kuponow po 500zeta jak tak to chlopie graj i ani sie nie zastanawiaj i nie tylko w to zobacz ile jeszcze jest takich zdarzen za 20 000 w ciagu miesiaca gwarantuje ci zarobek skromne 1000 zeta i to jest skromnie ,pomysl i zainwestoj .
Drogi Sony, niestety domysły pozostałyby zawsze, jak nie takie to inne. Natomiast samo prawdopodobieństwo trafienia nam bardzo dużo wyjaśnia. Trafiłem niedawno 2 x 5/5 w ML w przeciągu niespełna miesiąca. Typowałem jak zawsze przy pomocy statystyk i trafiłem. Według mnie nie było żadnych przekrętów. Miałem po prostu niewielkie szczęście:) Jeśli ktoś trafi 6/6 w DL, będzie miał WIELKIE szczęście, tego życzę. Pozdrawiam:) Powodzenia:)
Nawet mogli by pobierać opłatę za wstęp i czynny udział w losowaniu od chętnych , bo na pewno znajdą się chętni by mieć swoje 5 minut na antenie i zapłacić za to.
Do kogucika
nie zachęcaj bo to nie jest sposób pewny i nawet ryzyko tylko 1% że braknie kasy nawet 50 000 jest wystarczające, by wtopić wszystko.
Do kogucika
nie zachęcaj bo to nie jest sposób pewny i nawet ryzyko tylko 1% że braknie kasy nawet 50 000 jest wystarczające, by wtopić wszystko.
Jak kto wierzy w te przekrety to jego sprawa ja nie ale gram na zdarzenia i tu juz nie ma przekretu bo jak ciagle P lub ciagle NP polecam pomyslcie o tym zanim te antenki beda nadawac 4 program telewizi z marsa.
Jestem ciekawy ile pijawek jest podpiętych do TS. ilu żeruje jak te świnie na naiwnych ludziach, chętnie skopał bym dupsko niejednemu takiemu cwaniaczkowi albo do kamieniołomów zarobić na chlebek!!!
Przecież naiwność ludzi to ich osobista sprawa Sony, a nie TS. Nie można mieć przecież do złodzieja pretensji, że kradnie, skoro sami podsuwają mu "łup" :) hahah.
sony nie trudno sie zorientować z wypowiedzi na forum kto jest tymi pijawkami!!!!!!!!!!!!!
Wiesz matycz jakby tak brać wszystko dosłowni to ktoś kiedyś może np.rozwalić ci głowę młotkiem a sezia powie ci że toi twoja wina bo poco w sklepie pokazywałeś pieniądze- takie mślenie jest chore!
Drogi Adamsie masz racje w 100% ze glupia progresja zniszczy nawet milionera ja pisze o madrej progresi rozpisanej na 30 zdarzen bo takiej przerwy w wypadaniu np.P/NP nie ma jak na razie i zawsze powtarzam madra a nie rabunkowa progresja i przy 30 stopniu widac ile potrzeba kasy i czy warto sie porwac jak spelnimy te wszystkie wymogi to mozna grac spokojnie przy 20 000 mozna sobie spoko na to pozwolic i sie napewno nie straci strcic mozna przy glupiej progresi takiej jak podwajanie stawki albo jeszcze inne cuda w obliczaniu stopni, a wiem ze sa tacy artysci ze nawet 20 000 rozpisza na 10 stopni i juz im braknie ,taka kasa tylko zysk moze przyniesc nigdy strate powtarzam do znudzenia MADRA PROGRESJA,
kogucik19 proszę cię nie ośmieszaj się na forum, piszesz bzdury! JAKBY NIE BYŁO STRAT PRZY 20 000 ZŁ TO SAM BYM ZAGRAŁ ZA TAKĄ KASĘ - PISZESZ JAKIMŚ JĘZYKIEM NACIĄGACZA.
Sony, chodzi mi o to, że czy z przekrętami czy bez i tak tylko garstka by wygrywała. Takie są reguły gier hazardowych LOTTO. Więc o czym my tu debatujemy? Albo godzimy się na okradanie i liczymy na "cuda" albo nie gramy i problem przekrętów z głowy. Ja osobiście gram, ale rozsądnie bardzo, dlatego nie mam pretensji żadnych do TS:)
...jeśli chodzi o przekręty:) Bo oczywiście jeśli chodzi o ceny zakładów, pule przeznaczane na wygrane itp. to tak -mam pretensje.
pokażcie mi jakiś"normalny kraj" w którym losowanie odbywa się bez udziału publiczności lub PORZĄDNEJ KOMISJI, NIE TAKIEJ JAK U NAS KTÓRA JUŻ CHYBA NIE ŻYJE!!!
witam wszystkich maniaków ml. dl. itd. wszystko jest pięknie ale ja próbuje lekko oszukać rachunek prawdo podobieństwa ,a co wy nie.
Posluchaj jak piszesz ze naciagam to badz uprzejmy daj przyklad tego naciagania i udowodnij ze nie mam raci czekam bo jak na razie to ty sie osmieszasz daj przyklad jakis ze ci to nie wystarczy i ze to stracisz .
sony daj spokój nie widzisz że atakują cię pijawki podpięte pod TS-sa.
Część Mila -masz rację, bardziej należy zająć się "obserwacją" losowanych liczb, prowadzeniem statystyk itd., zastanowić się nad jakimś programikiem , który nam to ułatwi -jak chcemy wygrywać. A nie zajmować się tym czym w tej chwili zajmujemy jako POLACY :) Swarami i kłótniami:) " Gdzie dwóch się bije tam TS korzysta" :) Powodzenia dziś:)
RYGI skoro tobie 20 000 malo to jestes malo rogarniety facet, taka kase mozna madrze zaiwestowac jest tylko jeden problem ograniczenia jakie robia na punktach ale przy odrobinie dobrej woli wszystko da sie zalatwic i czekam na twoj przyklad tylko madry a nie taki za zagrasz na 1 liczbe za 20 000 i jak nie wyjdzie powiesz no widzisz stracilem postaraj sie znalesc jakis fajny przyklad nawet na P/NP,i udowodnij ze przerwa w tym przypadku wyniosla 50 losowan, to moze przyznam ci racje ale napisz kiedy to bylo czekam.
Pech.
Wczoraj wytypowałem 8z15 liczb i:
Trafiłem 5/6 i 4/5 ale nie oto:)
Najlepsze jest to że wytypowana 7 weszła jak nic, tylko z ta różnicą że jej nie nadałem to dopiero osiągnięcie co?
Dzisiaj na spokojnie plujemy sobie w brodę wraz z żoną. ehhhhhh
Wczoraj wytypowałem 8z15 liczb i:
Trafiłem 5/6 i 4/5 ale nie oto:)
Najlepsze jest to że wytypowana 7 weszła jak nic, tylko z ta różnicą że jej nie nadałem to dopiero osiągnięcie co?
Dzisiaj na spokojnie plujemy sobie w brodę wraz z żoną. ehhhhhh
Kogucik19 domnie dotarło to że jest 14 000 000 kombinacji, nie gram systemami bo to śmieszne- była by szansa na poważne pięniądze jakbym zagram za np.8 000 000 a tak to jak rzucanie kamieniem w księżyc.
Rygi jestes zenujacy nikt nie chce wyrac kumulaci za te pieniadze tylko zarobic 3000 miesiecznie a ty sie teraz rakiem wycofujesz zarzuciles mi ze pisze jezykiem naciagacza a ty nie zaprezentowales zadnej metody bo ty w to nie grasz i trudno jak byles biedny to i bedziesz dalej i wszystkim bedziesz wmawial przekrety,antenki,i inne cuda dla takich jak ty nie rowno polozona plytka chodnikowa to zamach na cala ludzkosc , nie jesteg godnym partnerem do dyskusi.
GDYBYŚ BYŁ TAK INTELIGENTNY JAK PRÓBUJESZ SIEBIE TU PRZEDSTAWIĆ TO DAWNO MIAŁBYŚ KASĘ, MOIM ZDANIEM JESTEŚ SWANIACZKIEM ŻERUJĄCYM NA TROSZECZKĘ MNIEJ "INTELIGENTNYCH" OD CIEBIE, JA W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE MAM KASĘ BO NIE DAJĘ SIĘ OKRADAĆ FRAJEROM! weż się do roboty uczciwej.
faktycznie musisz jej miec duzo bo codziennie nie posylajac zakldu za 2,50 to masz cholerne nadwyzki zazdroszcze ci tej kasy to cale 75 zeta no ale sie nachapales panie bogaczu a ja gram i mam zyski i gardze takimi jak ty ktorzy nic nie prezentuja a jak nie grasz to co tu rabisz ty niedorajdo zyciowy a do roboty to ty sie wez bo musisz odladac zeby ci co miesiac przybywalo te 75 zeta no ale twoje potrzeby sa na takim poziomie to ci wystarczy
Pocieszyles mnie ze sa jeszcze mniej intyligentni ode mnie a ja myslalem ze nie ma .
Czytam te twoje mądrosci kogucik19 i tak samo odbieram cię jak inni na foru, jesteś lub probujesz cwaniakować- troszkę skromności, ciekawe ilu już naciągnołeś?!
Po prostu ludzie uważajcie na tych wszystkich wydymańców, kręci się tu paru na forum którzy liczą na łatwy zarobek nazywający się: przekręcić kogoś.
Może ja kogos dziś naciągne albo ? uszczęsliwie na dziś proponuje ;)
8/1,10,11,20,49,55,63,79 pozdrawiam ! Odnośnie wpisów na kogucika19 Fakt czasem nie potrzebnie się przechwala ale on nikogo nie naciaga gość gra tylko na nieparzyste Z jakim skutkiem najprawdopodobnie sam o tym tylko wie ! Nikt z nas tu nie udowodni ile wygrywa ile przegrywa jaki jest majetny cała zabawa powinna polegac na typowaniach wymianach poglądów i rozmowach o lotto a nie kto ile ma w kieszemi albo ile przegrał !
8/1,10,11,20,49,55,63,79 pozdrawiam ! Odnośnie wpisów na kogucika19 Fakt czasem nie potrzebnie się przechwala ale on nikogo nie naciaga gość gra tylko na nieparzyste Z jakim skutkiem najprawdopodobnie sam o tym tylko wie ! Nikt z nas tu nie udowodni ile wygrywa ile przegrywa jaki jest majetny cała zabawa powinna polegac na typowaniach wymianach poglądów i rozmowach o lotto a nie kto ile ma w kieszemi albo ile przegrał !
bella34 podejmuję tą "5"z wpisu 19270 i dodam swoje
dwie liczby: 42,43.
Zagram to z plusem.
dwie liczby: 42,43.
Zagram to z plusem.
Nie jestem majetny mam 10 000 przeznaczone na gre jak zaczynalem dzis mam 13500 zeta gram od 20 pozdziernika uczylem sie na wlasnych bledach i nikogo nie naciagam nawet jak przegram te kase nikt nie ucierpi a lotto pozbedzie sie jednego gracza na razie jest ok zobaczcie jak biegaly NP w multi a przkonacie sie ze mozna 47 razy od poczatku roku w miare rownych odstepach wnioski sami wyciagcie uciekam na spotkanie klasowe wiec zycze wszystkim wysokich wygranych.
hej
kogucik19:piszesz ze nie jestes majetny,masz na gre przeznaczone:10 000 ?!?!?!?!?!.....i nie jestes majetny.....albo z kogos glupami chcesz zrobic albo sam.....10tysiecy....jej....
wielu ludzi musi na taka kase pracowac pol!!pol!!! roku!!!!
poco grac skoro NIBY MASZ TYLE KASY NA GRE....
takiej sciemy tu dawno nie bylo.....
caly czas sie przechwalasz jak to ci EXTRA idzie.....a dowody?!?!?!?!?!!?....kazdy moze takie bzdety wygadywac,wypisywac....jeju............
ludzie to maja wYOBRAZNIę
kogucik19:piszesz ze nie jestes majetny,masz na gre przeznaczone:10 000 ?!?!?!?!?!.....i nie jestes majetny.....albo z kogos glupami chcesz zrobic albo sam.....10tysiecy....jej....
wielu ludzi musi na taka kase pracowac pol!!pol!!! roku!!!!
poco grac skoro NIBY MASZ TYLE KASY NA GRE....
takiej sciemy tu dawno nie bylo.....
caly czas sie przechwalasz jak to ci EXTRA idzie.....a dowody?!?!?!?!?!!?....kazdy moze takie bzdety wygadywac,wypisywac....jeju............
ludzie to maja wYOBRAZNIę
Ja już dawno się zorientowałem Shaire że ten kogucik19 to śmiga na farmazonie i robi polowanko na naiwniaków. K.....wa milioner się znalazł!