Wpisy 1 918 562 – 1 918 661
3 lutego 2014 00:45 → 3 lutego 2014 10:55, 100 wpisów
nowatelko.. trudno mi powiedzieć.. nie skończyłam, ale mam 71,62..32 nie wiem..moze być mysle, ze 42 moze powtórzyc dalej nie wiem jeszcze
jociu muszę uciekać ,bo się mąż obrazi,proszę jak tylko znajdziesz chwilkę napiszesz mi na profil czy masz jakieś z moich na 14??bo na 21,40 mam inny zestaw42 nie padlo w poniedziałek ani razu od 6.01,więc mam tak zaznaczone,i tak muszę się jakoś jeszcze przekombinować ,bo to prawie 1/4 z puli ale jak patrzylam to nawet 12 padało z tych wszystkich co ci podałam,więc myśle że zestaw może być mocny
pewnie jak przekombinuje to na amen,bo tak często mam .Tateusz musisz się cieplej ubieracmój brat ostatnio tak mial,i na pogotowiu powiedzieli że to kolka nerkowa
nie życzę oczywiście tego,ale zdradliwa pogoda i od razu bez czapki się chodzi...itd.
Mnie to jakieś sanatorium by sie przydało chyba jakies
Masaze inhalacje
Cos często choruje ostatnio
Masaze inhalacje
Cos często choruje ostatnio
MaTq-gdy byłem dzieckiem,to jezdziłem na południe-Rabka,Rymanów.
A Ty chyba powinieneś nad morze
A Ty chyba powinieneś nad morze
Lekarz pierwszego kontaktu Tobie powie, bo to on musi wypisać wniosek .. ja nie wiem
W Istebnej niedaleko podobno bardzo fajne jest
Tylko że to pediatryczne
Tylko że to pediatryczne
Nie ma co gdybać.. idx do lekarza i zapytaj czy sie kwalifikujesz.. bo jeżeli to tylko przeziebienia..bez poważniejszych schorzeń.. to nie sądzę abyś dostał skierowanie..
Mozliwe
Sory ze zadreczam moimi problemami
I tak to potem wszyscy czytac będą
Sory ze zadreczam moimi problemami
I tak to potem wszyscy czytac będą
Fakt, ze potem co (......... ) bedą mieli pożywke, ale cie zakwalifikują na podstawie wlasnych imaginacji ...heh.. lepiej nie pisać takich rzeczy.
Zwiedzałem Busko Zdr.Zastanawiając się,czy by go nie zaproponowć
MaTqowi
MaTqowi
wszystkie przepisy akurat dotyczące skierowań mam w palcu, bo i prywatnie zgłaszają się, nawet płacą prywatnie, aby jechać
ale tu by nie starczyło stron, ale najważniejsze to;
1. wszelkie wnioski skierowań na leczenia sanatoryjne musi wypisać lekarz domowy danego pacjenta, on przecież zna historię choroby; nieraz w oparciu o wskazania czy zaświadczenie specjalisty
po 2. nawet jadąc prywatnie żaden fizykotwrapeuta nie podejmie się żadnego zabiegu bez dyspozycji lekarza, nawet kąpieli
a właśnie w Busku po kąpieli siarkowej ludzie lądują na sali nadzoru kardiologicznego
ale tu by nie starczyło stron, ale najważniejsze to;
1. wszelkie wnioski skierowań na leczenia sanatoryjne musi wypisać lekarz domowy danego pacjenta, on przecież zna historię choroby; nieraz w oparciu o wskazania czy zaświadczenie specjalisty
po 2. nawet jadąc prywatnie żaden fizykotwrapeuta nie podejmie się żadnego zabiegu bez dyspozycji lekarza, nawet kąpieli
a właśnie w Busku po kąpieli siarkowej ludzie lądują na sali nadzoru kardiologicznego
Haj
.
Na dziś 55,56,58 "myśle"
.
Na dziś 55,56,58 "myśle"
Ide na
.
MaŁach & Rpk - "z fartem"
.
MaŁach & Rpk - "z fartem"
Gonzaguniu..to ma Pustelnia ma związek z Gonzagą
Wrzuce Tobie Tam linka..jak sie zologujesz.. to sobie przeczytasz
Wrzuce Tobie Tam linka..jak sie zologujesz.. to sobie przeczytasz
Branoc...
Chue chue chue płk,Kukliński
Panbuk
Kupie Ci kwiatka na 8 marca
.
Dla Ciebie huczuhucz -"krzyk"
.
Dla Ciebie huczuhucz -"krzyk"
Dzień dobry.Miłego dnia.
Zostawiami znikam.
Zostawiami znikam.
Gracz z miejscowości Wodzisław Śląski wygrał 320 014,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Wodzisław
------
...................................
<< Dzień dobry >>
Lotto 6aus49 ...Kumulacja 5 o0o o0o euro /21 milionów złotych/.
...................................
<< Dzień dobry >>
Lotto 6aus49 ...Kumulacja 5 o0o o0o euro /21 milionów złotych/.
Znikam... .
......................................
......................................
Gracz z miejscowości Wejherowo wygrał 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus