Wpisy 1 918 – 2 017
10 września 2007 00:07 → 11 września 2007 09:21, 100 wpisów
przesadzasz martha
MATYCZ-ładnie to napisałeś,to jest szczera prawda,ludzie gonią za pieniądzem jakby to było nie wiadomo co,za wszelką cenę,nawet brata by sprzedali,aby im się tylko powodziło...
a tu wystarczy sobie powolutku grać,jakoś sobie pomożemy,tylko cierpliwości...ludzie,nie jest to takie proste-żeby wygrać
9,18,52,56,61,62 te liczby zostają z 7 września po dzisiejszym losowaniu,tzn.9.09,reszta już się powtórzyła,bacznie je obserwujcie,a nawet można na nie zagrać-oczywiście z różnymi kombinacjami,2,3,4,5
Pasko, sam wytrzeszczyłem oczy, jak zobaczyłem wpis Marthy. Pewnie to ta Martha, co czartha wartha,a nie Ciebie. Serdeczne pozdrowienia.
Jakby Twój szwagier Opa zobaczył milę, to też pewnie miałby takie oczy:)pozdowionka
Milu Droga,czy masz już może kody na dziś i jutro, bo zamierzam zagrać na 2,13,17,19,28,40,42,44,53,60. Chciałem zapytać czy warto?
to na dziś,
5,8016736
a teraz zobaczto jest data dzisiejsza a wyniki wczoraj.
34,81oo41
208,86024
1253,1614
7518,9684
45113,81
270682,86
1624097,1
czyli jestesmy dzień do przodu
5,8016736
a teraz zobaczto jest data dzisiejsza a wyniki wczoraj.
34,81oo41
208,86024
1253,1614
7518,9684
45113,81
270682,86
1624097,1
czyli jestesmy dzień do przodu
ja mam rozpiszne dni i w każdym z nich są wypisz ,wymaluj , razem poukładane cyferki, tylko
wybierać ,więcej nie moge tu pisać
wybierać ,więcej nie moge tu pisać
bo to wczorajsze losowanie ,a nie dzisiejsze dla tego
nic nie widzisz .
nic nie widzisz .
Oj, Milu widzę, widzę i czuję,że jutro będziemy nie tylko dzień do przodu. Przecież trzeba być chyba Fortuną, albo Jurandem ze Spychowa,żeby nie widzieć!
no niestety nie wszyscy sa tacy do przodu ale zato nie brakuje przechwalkow
to dobrze że widzisz.
kto ma oczy niech .....
a kto ma usz niech.....
czy nr,na GGten sam.
kto ma oczy niech .....
a kto ma usz niech.....
czy nr,na GGten sam.
Eureka!!! Mila te kody to zwykły ciąg algebraiczny. Każda następna liczba jest mnożona przez liczbę 6. Nihil novi!
Podam Ci mój numer gg jakbyś mogła mi napisać o co chodzi z tymi kodami. nr gg 6755172
a my z Pasko bedziemy swiadkami , oczy sobie zakryjemy:)
kupie wam piekny prezent:) gdyz dzis wygrywam 10/10:)
Super! Dziekuję Ślicznie logiczna! Planujemy ślub o 6-tej, na weselisku będzie 36 gatunków alkoholi, 216 gości, mila będzie w sukni za 1296zł,od gości "ściągniemy" jakieś 7776zł.Mila przecież tak kocha mnożyć przez 6.
moge sie juz czuc zaproszona?:)
No pewnie! Jak rozumiem poznam Ciebie i Pasko po okularach przeciwsłonecznych? Lepiej jednak zakryjcie, nie chcę ogladać Waszych wybałuszonych z zazdrości oczu, no nie Mila? :););)
no dobrze,Mila i Matycz.Jak tak doskonale wszystko wiecie,to podajcie na dzisiaj trzy liczby,które będą wylosowane!
czy wie ktoś może, kidy ostatnio były wymieniane kule? A jak tak to jaki jest okres grania na kulach bez wymiany? Chodzi mi o tydzień-półtora... ile dokładnie? Pozdrawiam serdecznie, po dłuższj przerwie! :) powodzenia WSZYSTKIM!
heh:) bedzie jak zechcesz matycz:) kupimy sobie ciemne okulary:P
mila i matycz nie wiedza jakie podać liczby!Oj,po ślubie chyba będzie szybki rozwód.
co tu sie dzieje na forum?kącik matrymonialno-ceremonialny.
czekam az śliczna-ach to dzis ma być będzie miec 10/10 hehe.ach ta naiwność;)
pozdrawiam.
czekam az śliczna-ach to dzis ma być będzie miec 10/10 hehe.ach ta naiwność;)
pozdrawiam.
mila a jaka dajesz gwarancje?
wczoraj jadlam kolacje z Rembiszewskim, wiec dzis mam 10/10:)
oj matycz:)
o mamo, cos strasznego:)
Obwieszczenie pana wieszcza nieprawdziwe. Ale poważnie przyznam się, ze przez jakis czas myślałem, ze mila to sam Mistrz Pasko. Ale mila to poprostu mila. Niepowtarzalna.
jak ktos ma wygrac to wystarczy ze wysle 1 zaklad na chybil trafil,tzn.trafil i ma pare milionow za 2 zlote.koniec i kropka
mysle ze nie do konca jest to przeznaczenie na tylu grajacych w ml sa tylko nieliczni ktorzy wyciagaja jakas kase
słuchajcie .tzn mila ,matycz ,kaczorra czy jakos tam,skoro jestescie tacy mocni tak Wam sie ładnie liczby wklejaja typu 6/9 cztery razy w tygodniu (tak piszecie na forum!!!),to grajcie za jakies ładne pieniadze ,typu jeden kupon za 500zł ,to jak Wam tak ładnie wchodzi to przy takiej stawce za pare lat bedziecie na liscie najbogatszych.Nprawde przstancie pisac te swoje kody itp. i wychwalania bo jestescie śmieczni!!!!jak jestescie naparwde tacy mocni to mozemy sie dogadac mam wolna gotówke wykładam 100tys na ten tydzien dokladamy na max z wygranych do puli
i jedziemy 4 razy w tygodni 6/9 i jestesmy królami zycia!!!!
i jedziemy 4 razy w tygodni 6/9 i jestesmy królami zycia!!!!
no chyba tak?! logicznie biorac sparwe to sa naprawde królami zycia jezeli sa tacy mocni bo zadna spółka na giełdzie nie daje takiej pewnosci zysku,żaden inters w takim krótkim czsie nie daje takich zysków tylko lotto!!!!
matnaman? to ile wykladasz?:)
daje 100tysia,a Ty matycz normalnie ładniejsze wierszyki piszesz niz Cymański z PIS
100 tys?
a z tą kasa nie żartuje ale Wy chyba za cieńcy jestescie na takie granie? czy nie? są ludzie co chcą zarobic i dysponuja walutą pln w nadwyzce a skoro Wy tacy magicy to dajemy wam oferte wyzwanie....
slicznie logiczna i matycz to jest jedna osoba pojawili się w tej samej chwili
nie kus losu matmanam :) krotko i konkretnie, wchodzisz?:)
s.g? kolejny z obsesja:) nie wiem co wy pijacie:)
kontakt:email i skype,przelwy mbank,citibank lub śląski takie posiadamy dobrze by bylo zebyscie mieli cos z tych banków to by było sprawniej i dzilamay ,dogadujemy podział zysków i mozemy działac
czerwona finlandie tylko:)
tak tak , tez mam wolne 100 tys , gdyz nie wydalam na waciki wiec moge inwestowac:)
sadze ze to nie tylko czerwona finlandia:)
s.g? nie ironizuj:) kiepsko ci to idzie:)
tak myślałem ze to przedszkole jak na sume 100tys.reagujecie dowcipami. bawcie sie za 2.5zl po pare kuponików i wymieniajcie sie bajeczkami.Dobranoc Dzieci Lotto!!!
mozna grac gruba kasa ale gdy jest za duzo grubych przebitek na dany zestaw np.3/3 to dziwnie przedluza sie wejscia tego zestawu.ostatnio jednak wyszedl po 25 losowaniach i mozna bylo wygrac okolo 70000.na czysto!
witam wszytskich serdecznie macie moze jakies sposoby na to zeby wygrywac na multilotku??i czy wogole sa takie sposoby gwarantujace wygrane?zapraszam na gg 1925290 to moje gg pozdro
s.g? nie ironizuj:) kiepsko ci to idzie:)
Mila,wczoraj słabiutko!Na podane przez Ciebie trzy liczby,była tylko jedna.Musisz więcej popracować.
mysle mila ze nie bylo to celowe zagranie aby inni wtopili kase ale nikt nie jest wszechwiedzacy jak widzisz mysle ze honor masz i dzisiaj podasz znowu swoje typy pozdrawiam
masz rację zapewniam to nie było celowe,tylko tak mi cały czas wychodziły te cyry,i ja na nie stawiałam,sorki
Mila!To podaj na dzisiaj dwie cyferki.Może dziś będzie troszkę lepiej.Matycz!Jeszcze śpisz?