Wpisy 1 916 338 – 1 916 437
1 lutego 2014 18:07 → 1 lutego 2014 19:41, 100 wpisów
jocia, jateż kiedyś cwiczyłem podnoszenie ciężarów ale jak przycisneła mnie sztanga to dałem sobie spokój
e46 no - nie mam problemów ze snem
Monet
A Ty co się tak nadymasz, jakie "kłamiesz" - skąd to wziąłeś ? i do czego ? - ja piszę "bajka o misiu" - bo "48 zakładów i zapomnijcie", to brzmi, jak piękna bajka, samo marzenie nieomal - takie - a na końcu żyli długo i szczęśliwie...
cóż - widocznie preferujesz jakieś inne gatunki literackie i może dlatego inaczej przeczytałeś - ale właśnie właśnie wystarczy tak spytać zamiast wyciągać pochopnie jakieś dziwne, przedwczesne i nieuprawnione niczym wnioski
powodzenia w tym systemiku
Monet
A Ty co się tak nadymasz, jakie "kłamiesz" - skąd to wziąłeś ? i do czego ? - ja piszę "bajka o misiu" - bo "48 zakładów i zapomnijcie", to brzmi, jak piękna bajka, samo marzenie nieomal - takie - a na końcu żyli długo i szczęśliwie...
cóż - widocznie preferujesz jakieś inne gatunki literackie i może dlatego inaczej przeczytałeś - ale właśnie właśnie wystarczy tak spytać zamiast wyciągać pochopnie jakieś dziwne, przedwczesne i nieuprawnione niczym wnioski
powodzenia w tym systemiku
Mirnam.
Emerytko>> ja już wiem co tutaj jest nieporozumieniem.
Robal>> to żaden system- rozpis rownomierny z programu.
W mini ruski rok nie grałem bo nienawidzę skreślania kuponów Teraz mi zadrukowało i mialem kaprys zagrać.
Nadymalem się? Ja już pisalem -prosty człowiek jestem. Czytam i przetwarzam. Może blędnie? Może nie?
Sprawdzę jak u Ciebie z wyciąganiem jedynie oczywistych i słusznych wniosków na okoliczność pewnych "niewinnych" i zabawnych komentarzy.
Może się w tej kwestii czegoś od Ciebie nauczę.
I bez nadymania się ,oczywiście.
Robal>> to żaden system- rozpis rownomierny z programu.
W mini ruski rok nie grałem bo nienawidzę skreślania kuponów Teraz mi zadrukowało i mialem kaprys zagrać.
Nadymalem się? Ja już pisalem -prosty człowiek jestem. Czytam i przetwarzam. Może blędnie? Może nie?
Sprawdzę jak u Ciebie z wyciąganiem jedynie oczywistych i słusznych wniosków na okoliczność pewnych "niewinnych" i zabawnych komentarzy.
Może się w tej kwestii czegoś od Ciebie nauczę.
I bez nadymania się ,oczywiście.
To jednostka w której przed wizytacją Jaruzelskiego trawę dowódca kazał pomalować na zielono.
Jaruzel jak się dowiedzial i to zobaczył to wywalił prawie cale dowództwo.
Jaruzel jak się dowiedzial i to zobaczył to wywalił prawie cale dowództwo.
proponuję sympatyczną parkę: 1,19 tudzież czwóreczka: 1,19,34,63.
Obaczym co z tego wejdzie
Obaczym co z tego wejdzie
W B_stoku dziś -5 świeciło bardzo ładnie ,ale wiało jak cholera
jocia: a więc u mnie! Śniegu ani grama, słoneczko i plus 6 dziś było
mieszkam 5 minut drogi od katedry i byłem na spacerku, na Ostrowiu Tumskim prawie wiosna, ptaszki itd.
Jocia u nas dzieci chociaż się nie nudzą i mogą na sankach śmigać
tak to się czuje ale jak zima to lepiej niechby teraz był mróz a nie w maju na przykład
To jest impreza organizowana miał jechać tydzień temu ale już miejsc nie było
Liczylem ze dzis o 14 wygram i szybko w Alpy ale skonczylo sie na wydanych pieniadzach
Mam obieale nie zagram..raczej.
Trochę źle się czuję i nie mogę się skupić na "cyferkach"
Trochę źle się czuję i nie mogę się skupić na "cyferkach"
jocia
krzys225 a ile wsales na 14? i na jaka trafnosc liczyles co najmniej>?