Wpisy 1 911 105 – 1 911 204
29 stycznia 2014 17:51 → 29 stycznia 2014 18:58, 100 wpisów
witam
Oto moj wpis z wczoraj: wpis numer :1 910 188. Qń 2014-01-28 (21:51) dom
obejrzyjcie raz jeszcze dziesiejsze losowania! jakas reka cos robiła w tle,któregoś z losowań a podobno nie ma ingerencji ludzkiej w losowania. moze i mam fantazję,zle zwid to chyba jeszcze nie mam. Czekam na ewentualne potwierdzenie czegoś co zauważyłem podczas dziesiejsdzych losowań. Komentarze i zapytania sie p[ojawiły na bieżąco,ale nie było video z losowania z 28 stycznia 2014roku z godziny 21:40. Dzis wróciłem z pracy,obejrzałem w/w losowanko i moje3 oczy sie wczoraj nie pomyliły...jakaś ręka w losowaniu multimulti "miedzy druga a trzecia" losowana liczbą coś "usiłowała zrobić i się wycofała-obraz w lewym gornym rogu materiału video
obejrzyjcie raz jeszcze dziesiejsze losowania! jakas reka cos robiła w tle,któregoś z losowań a podobno nie ma ingerencji ludzkiej w losowania. moze i mam fantazję,zle zwid to chyba jeszcze nie mam. Czekam na ewentualne potwierdzenie czegoś co zauważyłem podczas dziesiejsdzych losowań. Komentarze i zapytania sie p[ojawiły na bieżąco,ale nie było video z losowania z 28 stycznia 2014roku z godziny 21:40. Dzis wróciłem z pracy,obejrzałem w/w losowanko i moje3 oczy sie wczoraj nie pomyliły...jakaś ręka w losowaniu multimulti "miedzy druga a trzecia" losowana liczbą coś "usiłowała zrobić i się wycofała-obraz w lewym gornym rogu materiału video
witam
Qn oglądałem i 2 i 3 kulka tak jakby były dotykane się zachowywały
tak jakby przyciągało je coś
może ustawiają za pomocą namagnesowania
dżender je opętało, a co jeśli za kazdym razem tak jest tylko teraz nie zdarzyli ręki wyazać ?
straszne co teraz będzie?
straszne co teraz będzie?
Sorelka tak, to straszne
Witam oń masz racje 57,18,42 na tej kuli 42 tak jakby męska ręka była ,ale zauważ jak ktoś podchodzi do pierwszej kuli cień się odbija na bębnie ze szkła
ja tam nic nie wiem bo nie mam internetu
dzis 3/7,5/10,3/10
najczesciej ogladam tvn24 i w tej chwili jest "kto wpuscil gender do Polski
QN masz racje
wczorajsze los mm z 21:40
w czasie 01:48 sek
faktycznie widać jakąś
cofającą sie łape
agatko jak bywasz w małopolsce to bym się pochylił nad krzyżówką po 3zł i tutti frutti
Drapciu jak Cię dawno nie całowałam
a buziaki
poleciałem na chybił i wyszły takie
1,5,28,42,54,56
23,27,40,45,65,80
5,14,18,52,63,67
i o 21:40 won z łapami w studio
jeden koleś gra w keno na parkę 35-65 lub 1-70 lub mieszankę końcówek 7- wczoraj wyciągną na czysto 50zł dziś 250 i jeszcze grał dalej
ciekawe co on ta ręką robił nad maszyną. widać rękę męską. wyglądało jakby coś tam kładł
Drapek te prwaie calkiem biale i te stare 245 dzisaij w nr.100 3zeta mailem
można to gdzies zobaczyć
wejdz w wyniki i tam idzie oglądnąć filmik z wczoraj 1:48 wtedy do góry z lewej strony widać
coś tam robił bez powodu ręki by nie pokazał może zapomniał coś zrobić.
mw dzięki
to pytanie trzeba by zadać do ts napisać i spytać co ta ręka tam robiła.
ciekawe co by odpowiedzieli
zaliczyli wpadkę jak nie wiem
to jest jeden z dowodów na matactwa. prawdopodobnie wrzucił kulkę
Jest jeszcze ale dalem sobie spokój choc pare razy 40zl bylo ale wiecej juz pozniej pustych
Drapek w kulach to ja mieszam ale swoich
Drapek w kulach to ja mieszam ale swoich
zakładka wyniki tam jest zapis wideo. 1:48 u góry z lewej strony widać
albo coś tam nadusił jakiś przycisk
Nie wiem dlaczego ale jakos mi sie ona nie podoba wolal bym te chudzine
to co piszemy do ts żeby wyjaśnił co to było?
płacę za zakłady to chce wiedzieć
nie wiadomo co ta łapa tam robiła ale na pewno mu się oberwie za to od tych co siedzą wyżej gościu dał ciała
mw, odpiszą Ci , że slawek chciał za kolanko prowadzącą złapać i tyle
mw29121986 jak zaplacisz za lotto systemem na 12 skreslen to Ci powiedza