Wpisy 1 910 621 – 1 910 720
29 stycznia 2014 09:43 → 29 stycznia 2014 12:33, 100 wpisów
Jet..... jak bez udziwnień ????to całe życie w jednej pozycjii
Ponadto dzisiaj jestem inny monet. Odnowiony duchowo i moralnie.
Byłem u spowiedzi. Wszystko wyklepałem co i jak. Kto i z kim.
Straszną pokutę ze uprawianie hazardu,stręczycielstwo,dokuczanie emerytowi i życie wbrew dekalogowi dostałem.
Byłem u spowiedzi. Wszystko wyklepałem co i jak. Kto i z kim.
Straszną pokutę ze uprawianie hazardu,stręczycielstwo,dokuczanie emerytowi i życie wbrew dekalogowi dostałem.
Mam znajomego duchownego ,on mądrze tłumaczy JEDYNIE NADUŻYCIE JEST GRZECHEM ,grunt to znać umiar i własne mozliwości
Ja pierniczę.Kaskada w Świętochłowicach {{diabele
To jest kolektura,gdzie padło 10/10 z bonusem niedawno.
Chyba będę musiala tę kolekturę odwiedzic.
To jest kolektura,gdzie padło 10/10 z bonusem niedawno.
Chyba będę musiala tę kolekturę odwiedzic.
MOnet
tak - z kanału - to z tematu sprzed bodaj trzech-czterech lat
ale być może bardziej chodziło Ci wtedy o osobistą wycieczkę niż szukanie 'graala' ... Nic nowego pod słońcem - poczytać wynurzenia albo, jak to ktoś musi stworzyć klona, żeby wyrazić swoje zdanie odrębne - piękna i ja to poważnie całkiem mówię /- piszę/ - sprawa
taki Jenotmen - np - wróg spółdzielni - zdaje się, a to chyba jednak ma pewien sens...
vanality
- a te stare z linku 'zniknięcie kulki' /- tu jeszcze te losowanie można obejrzeć, tak nawiasem - 24-X-2009 4687 - bodaj/ Twoim zdaniem - jaki był powód - poważnie pytam ?
tak - z kanału - to z tematu sprzed bodaj trzech-czterech lat
ale być może bardziej chodziło Ci wtedy o osobistą wycieczkę niż szukanie 'graala' ... Nic nowego pod słońcem - poczytać wynurzenia albo, jak to ktoś musi stworzyć klona, żeby wyrazić swoje zdanie odrębne - piękna i ja to poważnie całkiem mówię /- piszę/ - sprawa
taki Jenotmen - np - wróg spółdzielni - zdaje się, a to chyba jednak ma pewien sens...
vanality
- a te stare z linku 'zniknięcie kulki' /- tu jeszcze te losowanie można obejrzeć, tak nawiasem - 24-X-2009 4687 - bodaj/ Twoim zdaniem - jaki był powód - poważnie pytam ?
Robal.
kto wie,kto wie.
Ale to muszę jechać dwa przystanki tramwajem,a nie lubię.
Poczekam na złagodzenie zimy.
kto wie,kto wie.
Ale to muszę jechać dwa przystanki tramwajem,a nie lubię.
Poczekam na złagodzenie zimy.
jetta
a dużo zawodników gra ? u mnie np w niektórych budach - chyba ani zakładu - nawet monitora - w niektórych nie mają, a w innych - nie chcą włączać - "panie - na prąd nie zarobi"
a dużo zawodników gra ? u mnie np w niektórych budach - chyba ani zakładu - nawet monitora - w niektórych nie mają, a w innych - nie chcą włączać - "panie - na prąd nie zarobi"
A ja myślę ,że Ts pomylił żb.Miałam wczoraj kupioną kaskadę.
Robal>>
Tak na skróty.
W w/w temacie - są nadzieję ,oczekiwania jest zapał.
I OK. Jak jeszcze będą efekty..(pozytywne) to tylko
Jenotmen czy ma rację?
Zobaczymy.
Fakt że wyglądało to na ostrą kampanię reklamową,choć może wcale nie taki był zamiar.
Ale,tak to można było odczuć.
Grall? Nie znam gościa..
Tak na skróty.
W w/w temacie - są nadzieję ,oczekiwania jest zapał.
I OK. Jak jeszcze będą efekty..(pozytywne) to tylko
Jenotmen czy ma rację?
Zobaczymy.
Fakt że wyglądało to na ostrą kampanię reklamową,choć może wcale nie taki był zamiar.
Ale,tak to można było odczuć.
Grall? Nie znam gościa..
z opowieści kolektora:
- panie, trzy zakłądy po trzy zeta na pięć losowań, ale żeby każdy był inny
- przykro mi, ale tak się nie da, muszą być takie same ...
- ale, ja chcć na każde losowanie inne
- no niestety - nie da się tak - to nie może pan wysłać na wiele losowań...
- to złodzieje, to daj pan ten taki sam...
...............................................
- Panie , a ja, to nieźle trafiłem w kaskadę
- tak ? a ile pan trafił ?
- panie - główną wygraną, bo ja - ja mam sposób - trzeba samemu kreślić
.................................
powinni - szkodliwe płacić
- panie, trzy zakłądy po trzy zeta na pięć losowań, ale żeby każdy był inny
- przykro mi, ale tak się nie da, muszą być takie same ...
- ale, ja chcć na każde losowanie inne
- no niestety - nie da się tak - to nie może pan wysłać na wiele losowań...
- to złodzieje, to daj pan ten taki sam...
...............................................
- Panie , a ja, to nieźle trafiłem w kaskadę
- tak ? a ile pan trafił ?
- panie - główną wygraną, bo ja - ja mam sposób - trzeba samemu kreślić
.................................
powinni - szkodliwe płacić
Robal czy dużo? Czy ja wiem, statystyk nie prowadze, ale pdejrzewam że keno nie za często...
MOnet
ja sobie zerknąłem z ciekawością i w ten i po drodze, przy okazji - kurkę przeczytać było warto, elektromagnesa, nowego35 i jakieś tam przekierowania
jetta
po prostu spytaj cirka - obsługa będzie wiedziała - na połowę losowań, dwa na godzinę, a może wszystkie - w danych godzinach
ja sobie zerknąłem z ciekawością i w ten i po drodze, przy okazji - kurkę przeczytać było warto, elektromagnesa, nowego35 i jakieś tam przekierowania
jetta
po prostu spytaj cirka - obsługa będzie wiedziała - na połowę losowań, dwa na godzinę, a może wszystkie - w danych godzinach
Robal. Może i spytam, ale ja z keno już wyleczona, raz na miesiac jakas 7 lub 8 puszczona , oczywiście na chybił... I tyle.
aha
no, a ja w to nie gram wcale - gra z komputerem mnie nie bawi, ale, że ktoś, kiedyś, gdzieś, musi trafiać ...
...
... to proste - jeśli jest to jakieś centrum handlowe, albo obok hutę, stalownię, stocznię, kopalnię, etc - i ludziska trzaskają - to wygrane mają pełne prawo się trafić - statystyka śliczna i nic, nic więcej
no, a ja w to nie gram wcale - gra z komputerem mnie nie bawi, ale, że ktoś, kiedyś, gdzieś, musi trafiać ...
...
... to proste - jeśli jest to jakieś centrum handlowe, albo obok hutę, stalownię, stocznię, kopalnię, etc - i ludziska trzaskają - to wygrane mają pełne prawo się trafić - statystyka śliczna i nic, nic więcej
nie wiemy wszystkiego można się słuszniej lub mniej domyślać - moim zdaniem nawet jeśli to ten sam człowiek - może ma odrobinę więcej farta, jednak bez trafienia głównej - to /nawet i trzy razy dla Niego, dla Niej takie po 10k/ - to może być taka przysłowiowa - pożyczka kasyna
MOnet -
a tamto "" - jest z http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2142&page=84 -> wpis nr 388 652, a i co tam się pojawia niżej hihi
ciekawe ciekawe
MOnet -
a tamto "" - jest z http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2142&page=84 -> wpis nr 388 652, a i co tam się pojawia niżej hihi
ciekawe ciekawe
Robal- miałam parę kombinacji ale...puszczone na 10 los.- w 11 wpadały większe trafienia, np 6 lub 7/8 etc., etc., wkierwiłam się...
jetta grłem w keno na chybika i na parki i trochę weszło w kieszeń oczywiście nie żeby okrzyknąć się bogaczem ale satysfakcja z tych wygranych była. Ale śmieszne kwoty oferują
DW, jakby było 80 liczb, moze by płacili jak w MM. W dziesiątkach mój sukces to było 8/10. 150 zl, ale zaciesz jak dziecko miałam i tak
grałem na 7 i 4 skreślenia i parki też się cieszyłem z 11 zł przeniosłem się na keno bo w MM lipa była totalna teraz jak nie gram to coś wpada
Paxiu... aaaa teraz doczytalam.... Panierowac.
A balam sie że już lezysz gdzieś
A balam sie że już lezysz gdzieś
30,29,27,24,23,21,16,17,15 9/9
22,30,15,05,33,35,55,78,60 9/9
01,04,05,07,0927,29,30,24 9/9
73,74,78,60,55,43,22,57,55,66 10/10
01,80,33,34,35,39,40,41,43,45 10/10
dumam co z tego wyslac 2-3 zaklady w tym 1 na 2 losowanka
DW. Ja sie kiedys uparlam na takie;
33,36,39,53,55, 56, 63,65,66- do wyboru -nie mówię że naraz całe 9. Nie wiem jak teraz bo nie śledzę, ale można było sie skusic czasem i coś szarpnąć... Ale nie miałam cierpliwości...
33,36,39,53,55, 56, 63,65,66- do wyboru -nie mówię że naraz całe 9. Nie wiem jak teraz bo nie śledzę, ale można było sie skusic czasem i coś szarpnąć... Ale nie miałam cierpliwości...
o #cenzura# widzę na naszych oczach powstaje- paradoks bramki ?
Monet- maxowi zabrałeś 13, a mnie 11 chcesz podebrać- pewniaczka mojego ukochanego widzę...
zastanawiam się czy sie puścić dziś, wczorajsze liczby mnie zmaltretowały finansowo
trudna kestia wyboru - z już wybranego, jakoś
jetta
- wbij w google - paradoks bramki
jetta
- wbij w google - paradoks bramki
Dziś 29.01 roku pańskiego 2014
warto zagrać na 2 losowania
06-09-14-19-23-41-49-69-72-80
życzę 10/10
I słuchać się mnie tu NO !!!
życzę 10/10
mirnam aj aj sir bez
tomcio
z takiego zbioru "moich", kiedyś granego - to tam 'siedzi' śliczna siódemeczka
tomcio
z takiego zbioru "moich", kiedyś granego - to tam 'siedzi' śliczna siódemeczka
jetta podalem "10"
robal36
robal36
Dziś 29.01 roku pańskiego 2014
życzę 10/10
----------------------------------------------------------------------
coś mi tu trąci agentem Tomkiem
czyżby pracował dla T.ESIKA
życzę 10/10
----------------------------------------------------------------------
coś mi tu trąci agentem Tomkiem
czyżby pracował dla T.ESIKA
dragon >>> zgadłeś
Cholercia - jak na to wpadłeś ?
Cholercia - jak na to wpadłeś ?
Idę sobie w PISdu bo mnie tam nie chcą
Tomcio
dragon
Witam wszystkich ..
Śniły mi sie podane przez ( podam numerologicznie, łącznie z nickiem ) : 18,40,27 .. zapodał liczby 2,62
Ciekawe,czy wejdą
dragon
Witam wszystkich ..
Śniły mi sie podane przez ( podam numerologicznie, łącznie z nickiem ) : 18,40,27 .. zapodał liczby 2,62
Ciekawe,czy wejdą
Dzisiaj wchodzą--36,46,72
dzisiaj 69 i 77
dobry dzień dobry
Angelika.
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Emerytko
Trisio gdzie jesteś
witam wszystkich
panie
panów
Emerytko jabym nie byłtaki pewny na te 36,46,72
panie
panów
Emerytko jabym nie byłtaki pewny na te 36,46,72
Złoty dzień dobry
Złoty dzisiaj 69
Lilcia urodziny jak urodziny ale mogłoby być lepiej
żelka a Ci panowi z gólymi dupami z tortami to świeczki dydkiem chcieli zgasić?