Wpisy 190 791 – 190 890
6 grudnia 2010 21:48 → 7 grudnia 2010 09:54, 100 wpisów
A ja mam pytanie, otóż czy największe wygrane podawane na stronie lotto to są wygrane po odliczeniu 10% podatku?
den - jak spowiednik i pewnie rozgrzeszałbyś Panny ze swoich czynów

Użytkownik Mariuszbemowo dodał nowy komentarz w temacie Padła "szóstka" - 23 378 863 złotych
mala557 ja jestem nieeeeeeee winny i rozgrzeszenie bym na pewno
dostal
den przed chwila mi zarzucales sado maso ,a po chwili udowadniasz ,ze sam nim jestes

dostal
den przed chwila mi zarzucales sado maso ,a po chwili udowadniasz ,ze sam nim jestes

vento,Sado-maso w sutannie,że wcześniej na to nie wpadłem..to jest myśl!
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 04,05,07,12,13,29,33,35,43,53,56,57,58,67,68,69,70,71,75,76 - Plusem jest liczba: 43
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 34, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 30,42,46,47
koszmar,koszmar jedna liczba trafiona,trzy oboki i trzy chybione.Miejsce nadania żabkojad.Warunki:zima,zimno,śnieg.Osoba przyjmująca zakład:kobieta,waga:powyżej 50kilo mniej niż60kilo,w okularach.Tragiczna godzina nadania:17.33.sekund1.

przy okazji spojrzałem na cenę czekolady,niedawno 2,5 a dzisiaj ta sama 3,75.Tak więc dla bałwana mam prezent od mikołaja,

Witam gorąco
Belciu >>>>Na Puławską mi nie po drodze za to do Kwatery Głównej na Targowej prosto jak w mordę strzelił 
Belciu >>>>Na Puławską mi nie po drodze za to do Kwatery Głównej na Targowej prosto jak w mordę strzelił 
Hipciu dawaj Mnie jest już wszystko jedno . Dziś od Mikołaja też tylko klapsy
Widać bardzo niegrzeczna ze mnie dziewczynka 

Widać bardzo niegrzeczna ze mnie dziewczynka 

hosiu będę rozmawiał z bałwanem aby coś zrobił z zimą,przydałoby się już lato
Korn >>>> po kolorze buźki domniemywam , że nie jest to zwykły tytoń 
Pal brachu aż uszami "wylata", bo Holendrzy likwidują "cofiszopy" 

Pal brachu aż uszami "wylata", bo Holendrzy likwidują "cofiszopy" 
przypominam,że podstawą przetrwania zimy jest trzymanie w domu maskotki bałwana
Użytkownik sabina2323 dodał nowy komentarz w temacie Wygrał 13 milionów i zniknął
jak mi odebrali dzisiaj 2,5zeta to mogą zdążyć z budową stadionów na mistrzostwa
nie lubię meczy,bo jak są to od razu pojawiają się na mieście agresywni kibice,którzy robią niesamowity wrzask i krzyki
najważnejsze chronić mózg przed złymi wiadomościami,bo od zmartwień można nabawić się różnych chorób,a niektóre osoby jak wampiry energetyczne wysysają energię i pózniej brak siły na cokolwiek.
w jednej książce pisze,że bogaci tez muszą dzwigać jakieś krzyże i nie ma człowieka któremu zawsze by szło po jego woli.Ale nie potrafię tego sprawdzić czy ludzie bogaci się czymś martwią.
Użytkownik rox dodał nowy komentarz w temacie Padła "szóstka" - 23 378 863 złotych
Witam.
gdybym ja dzisiaj stał się bogaty, gdybym wiedział, że mam nawet setki milionów, to byłbym nadal nieszczęśliwy i te pieniądze nic by nie pomogły. Bo tego co sprawia, że czuję od pewnego czasu ogromny ból nie da się naprawić pieniędzmi 

i gdybym nawet wrócił do swej pasji, kupił świetne najlepsze skrzydło, niesamowicie super sprzęt za te pieniądze i jeździłbym latać w najpiękniejsze zakątki świata, to i tak nawet w powietrzu czułbym smutek i ból
Witam serdecznie, bo wczorajszym wysłaniu 15 kuponów
mam 5/10. Ręce opadają
mam 5/10. Ręce opadają

witam, może i kiedyś my będziemy świętować trafne skreślenie liczb 

Witam 
0/3 1/6 0/10 kiepa nic zero null
Zamiast Mikołaj mi dać to zabrał

0/3 1/6 0/10 kiepa nic zero null
Zamiast Mikołaj mi dać to zabrał

Nie liczcie na to, że Św Mikołaj, który jest patronem morderców i złodziei coś wam przyniesie. 
"Chcesz na coś liczyć- licz tylko na SIEBIE".

"Chcesz na coś liczyć- licz tylko na SIEBIE".
Nikogo tu nie ma. Idę sobie stąd... .
Dziś kreślimy wszystkie te ,które zostaną wylosowane.

to na poczet wygranej 

mala557

.......................
smacznego