Wpisy 1 904 246 – 1 904 345
25 stycznia 2014 22:53 → 25 stycznia 2014 23:59, 100 wpisów
chodze pytam o kaskade i tych wygranych fizycznie niema nie wyplacaja kolekt 8 zl i na tym koniec
max 32 jakoś mi nie leży , tak na szybko to albo liczba 8 albo 27
MAX- tak btw, nie znam Cię, ale wczoraj w aucie usłyszałam tę piosenkę ( choć to nie moje klimaty do końca) i tak słowa jej mi pasują do Ciebie...
http://www.youtube.com/watch?v=UqSww10eeKw
miłego
idę karmić
http://www.youtube.com/watch?v=UqSww10eeKw
miłego
idę karmić
witam. widać że lotto to jedna wielka ściema. 3,13,25,26,42,45 lotto plus 4,14,25,32,45,47. ewidentnie ściema system wybiera kto ma wygrać.
Widzieliście liczby w LOTTO ????
W pierwszym losowaniu 3 ,13, 25 , 45
a w drugim 4 , 14 25 , 45
dobre
W pierwszym losowaniu 3 ,13, 25 , 45
a w drugim 4 , 14 25 , 45
dobre
eh ze tez nie było 45,47,49 bylo by ladnie ale i tak jest za co jutro sie puscic
1 904 268. maniek30 2014-01-25 (23:05)
witam. czy ktos zauwżył dziwny zbieg okoliczności liczb?
Ja zauważyłem.
Dziwnym zbiegiem okoliczności wylosowali nie te co na kuponie miałem.
witam. czy ktos zauwżył dziwny zbieg okoliczności liczb?
Ja zauważyłem.
Dziwnym zbiegiem okoliczności wylosowali nie te co na kuponie miałem.
wiem że jestem nowy i za bardzo na mnie nikt nie zwraca uwagi, ale sami powiedzcie dziwne te liczby z lotto i lotto plus. chyba przestaje grac w to a gram już jakiś czas.pozdrawiam
40,45,47,49,54,56,65,67,70 9/9
12,14,17,18,19,21,22,25,26,29 (27,36,38,41) 10/10
12,14,17,18,19,21,22,25,26,29 (27,36,38,41) 10/10
za bardzo sie rzucając te liczby w oczy. może rzeczywiście zbieg okoliczności, ale chyba w to nie wierze
chyba nie jesteście tak naiw
ni żeby uwierzyć że to zbieg okoliczności?
ni żeby uwierzyć że to zbieg okoliczności?
3,13,25,45 lotto plus 4,14,25,45, dla mnie to daje do myślenia
Monet- nie bierz dopalaczy- kawę Ci zrobię taką siekierę, że do rana będziesz wyglądał tak
Ano ja Wam już dawno pisałem ,ze wyniki losowań są ustawiane.
Prosze sobie sprawdzić moje wpisy.
Podpowiadałem Wam na jakie układy liczb należy grać ,aby coć wygrać bo te układy liczb preferuje programista z cyrku ustawianych kulek.
Prosze sobie sprawdzić moje wpisy.
Podpowiadałem Wam na jakie układy liczb należy grać ,aby coć wygrać bo te układy liczb preferuje programista z cyrku ustawianych kulek.
przecież mają programy i mogą ustawiać losowania bo już dawno by poszli z torbami
Ano należy kupić piwo dębowe mocne ,aby mieć czym olać ten cyrk
O rany, pokaż! Ale masz super zegarek!
- Złoty.
- Skąd masz?
- Wygrałem wyścig.
- Jaki wyścig?
- Ja, dwóch policjantów i ochrona centrum handlowego.
- Złoty.
- Skąd masz?
- Wygrałem wyścig.
- Jaki wyścig?
- Ja, dwóch policjantów i ochrona centrum handlowego.
to chyba ja jestem naiwny że gram w to gówno. ja już pare lat gram. aaaa chyba tylko marzenia pozostaną
Popatrzyć proszę jak Owsiak się dorobił na ściepie naiwnych . W ten sam sposób dorabiają się na Waszej naiwnosci swołocze z cyrku ustawianych kulek.
Maniek- nie graj, nikt Cię nie zmusza, ale Ci co grają... może i są naiwni... ale przecież niektórzy wygrywają, więc... wolna wola
Jociu- ja nie wiem o co chodzi... coś tam z F. się orientuję, ale to kropla w morzu, wiesz co?... Szkoda mi niektórych...
Trzeba być skrajnym naiwniakiem ,aby liczyc na wygraną przy wkładzie kilkudziesięciu zł na losowanie.
Ja Wam podpowiadałem na jakie układy liczb należy grać ,aby coś wygrać.Dowodem na to są moje wpisy na forum u Pasko
Ja Wam podpowiadałem na jakie układy liczb należy grać ,aby coś wygrać.Dowodem na to są moje wpisy na forum u Pasko
jetta..gdym jeszcze wiedziała, ale moge sie tylko domyslać, ze albo jestem podejrzewana o kontakty z pewna osoba, albo o to, ze sama nia jestem .Jest jeszcze trzecia opcja,ze jestem niepoczytalna,że cierpie na chorobe dwubiegunową..albo tym podobną.Tyle,ze takowej u mnie nie stwierdzono.
etta. wiem że to wolno wola i że ktoś czasami wygrywa.pewnie tylko tak pisze bo i tak pewnie bede grał hhmm chyba moge sie nazwać ze jestem naiwny, nie gram co losowanie ale gram od 5 000 000 zł w góre po 3 lub wiecej zakładów puszczam. czuje że kiedyś wygram mam taka nadzieje i oczywiscie każdemu tego życzę heheh a jak nie teraz to może w następnym życiu się uda skubnąć. pozdrawiam jeszcze raz
Ja należe do tych co nie liczą na farta tylko dedukcyjnie podchodzą do gry podpierajac się wiedzą i oprogramowaniem.
Ano wpisz sobie do wyszukiwarki posty Talizman4 i tam masz jak byk napisane i sprawdż sobie z losowaniami wstecz i do dnia dzisiejszego.
Jocia, ok, nie drążę- nie moja sprawa, tylko przykro czytać takie rzeczy...