Wpisy 1 904 146 – 1 904 245
25 stycznia 2014 22:19 → 25 stycznia 2014 22:52, 100 wpisów
Jetka ..bedzie i termin .jeszcze musisz sie podszkolić zebyś nie była zaskoczona
uciekam dobranockado juterka
Lila...
Premier apeluje do wszystkich studentów stresujących się przed sesją ....uspokójcie się w Polsce i tak nie ma dla was pracy
Poranne losowanie ok 5 x 6/9 a te wieczorne losowanie w MM rozj............ło mnie doszczętnie 50 zeta zerot 10 zł. lotto i mini wkład 34 zwrot 24 jak sie nie pod.........wić.
Dopisano wygrane mini lotto - padło 3x 103 516,20 zł
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 340 000 zł
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
Deki- no ale bez przesady, jakoś umiejętność robienia szpagatyu jeszcze nie była mi potrzebna...
Jetka ..bo Ty musisz być jak prąd ..czasem kopniesz czasem popieścisz
jetta ja 4-dni bez i zajarałem dzisiaj cały dzień nic teraz wieczorkiem jedno piwko i odrazu
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 4 377 161,00 zł
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
A szpagat musi być koniecznie ..zaraz wstawie w profil jak bedzie na testach
No i to solidne
3 krotna kumulacja caly tydzien i tylko 4,377 co tak malo
koniec miesiaca a oni kumulacje glupota zamiast dac ludziom wygrac chodzby z 1000
koniec miesiaca a oni kumulacje glupota zamiast dac ludziom wygrac chodzby z 1000
Trzy soboty pod rząd podwójna kumulacja a szóstka za każdym razem coraz to niższa.
Deki- ni chu... nie dam się karwa- raz spróbowałam i na prawie 16 lat się wciagnęłam...
EkonomCiastuszko: tak mało bo mnie było zawieranych zakładów przez cały tydzień. No raczej to łatwe wytłumaczenie.
to niech nie wycofuja zdrapek tylko wysprzedaja do konca co do jednej to i wygrane wszystkie sie znajda i zarobia tyle co planowali . i tak jest za drogo .
maxiu a ta kartka w Twoim zdjęciu widze często podczas prób używana, skoro taka pogięta
Hipcio no ja to nie byłam na pewno- jakbym trafiła, to jak nie piję, już bym
:pmyślałem sobie przed losowaniem,ze jak padna dwie podobne liczby w lotto plus to szchrajstwo i bum cyk cyk 25,45:
hipcio
czasami to dziwnie że liczby się powtarzają w lotto-lotto+
czasami to dziwnie że liczby się powtarzają w lotto-lotto+
:a dziura budzetowa rosnie,panstwo nie ma juz co sprzedawac więc czycha na dochody z ts:
bolek Oni coś knują,aby zebrac jak najwięcej pieniążkow dla panstwa a graczy puscic w dziurawych skarpetkach:
hipcio
o państwie oni nie myślą tylko jak tu sobie premie przyznać
cwany ten TS
o państwie oni nie myślą tylko jak tu sobie premie przyznać
cwany ten TS
Mat..jeśli nie wiesz ja wygląda pozycja 68 wiec ..następująco ..wygląda to tak ..ona Tobie raz a Ty bedziesz jej dłuzny
kaskada wygranych od lata coraz mniej
co te 5 wygranych zmienia w tabelce z wygr
niech widza te 1000 te 11 liczb a zysk i tak bedzie wzrastal
co te 5 wygranych zmienia w tabelce z wygr
niech widza te 1000 te 11 liczb a zysk i tak bedzie wzrastal
dawac ludziom wygrywac
:czytałem na internecie,ze gierek zadłuzył na 30 milardow,a obecnie są dlugi 300 miliardow i 300 miliardow,a nie wiadomo kto to spłaci,moze byc tak jak w grecji: