Wpisy 1 899 773 – 1 899 872
23 stycznia 2014 17:33 → 23 stycznia 2014 21:03, 100 wpisów
Jetta,Agatkaa
Piotruś-Trudno coś rzec,Ale postawiłem na 5,38,70
Piotruś-Trudno coś rzec,Ale postawiłem na 5,38,70
Jetta ja Ci daję buziaki a nie leję Cię
Trist, za 50 dych zywota , los mnie trochę ułaskawił, stracilem na smsy ponad 60 dych, ale choc raz sie los usmiechnął.Trzeba to oblać!
Gonzaguś jakoś tych 05 38 70 nie widzę ale wszystko się może zmienić
Jareq08-Ty policz dobrze[bo 211+0k 70] czy by Ci nie było taniej
kupić
kupić
Trisio( jeśli mogę zdrabniać) bo wiesz... Ja pomogę Żelce w razie czego.
Jetta ale wpindol nie był dla Ciebie tylko dla liczb czytaj ze zrozumieniem mnie się czasami zdarza
Gonzuś , ten telefon chodzi (nowy) OD 1800 do 2300 brutto, z tego mam podatek zaplacić najpierw 10%, taki mają regulamin , bo jak nie to nagroda przepadnie, cwane bestyje tam są!
Pituś, ja to wiem Skarbenku... Ja sie tylko tak droczę z Tobą
Jakbym sie miała obrazić, to byś we Wr usłyszał moje dupnięcie drzwiami od MP
Jakbym sie miała obrazić, to byś we Wr usłyszał moje dupnięcie drzwiami od MP
Jetta
Jetta Skarbeńku??? ależ mi miło
Jareq>> jesli to był konkurs >>> to poczytaj
http://www.pit.pl/konkurs-a-podatki--wygrane-12208/
http://www.pit.pl/konkurs-a-podatki--wygrane-12208/
Monet
Trisio. Moja czarna bestyja zje wszystko, więc z ciałem problemu nie ma, a co do DL, też nie mam dziś. W sb bylo z moich, we wt było więc na razie odpuszczam.
Jaro
Gonzaga 70
i 38
05 nie wychodzi mi
Gonzaga jednak wychodzi
Gonzaga
Jetta a no nie już w domku jestem
Jak tu milutko, jaka cisza... oki..nie zakłócam spokoju..spadam na paluszkach...ciiiiiiiiiiiiiiii.......
Rozmowa męża z żoną:
- Piwo się skończyło! Skoczysz do sklepu?
- Ale na zewnątrz jest lód, jeszcze się wywrócę!
- To kup w puszce, żeby się nie stłukło
Witajcie ponownie ! A wiecie czym rózni się piwo od żony, piwo sie pieni pd wstrzasu, a żona przed wypłatą!? Po wyplacie czasem też?
Facet mówi do żony:
- Kochanie, przynieś mi piwo.
Na to żona:
- Może jakieś magiczne słowo?
Facet:
- Hokus pokus czary mary, za***laj po browary!
A na to żona:
- Hokus pokus, ence pence, zamiast cipki masz dziś ręce!!
Na to Facet:
- Skoro jesteś tak pyskata, dziś ominie Cię wypłata!
Żona:
- Bardzo mocne masz dziś czary, zaraz biegnę po browary!
- Kochanie, przynieś mi piwo.
Na to żona:
- Może jakieś magiczne słowo?
Facet:
- Hokus pokus czary mary, za***laj po browary!
A na to żona:
- Hokus pokus, ence pence, zamiast cipki masz dziś ręce!!
Na to Facet:
- Skoro jesteś tak pyskata, dziś ominie Cię wypłata!
Żona:
- Bardzo mocne masz dziś czary, zaraz biegnę po browary!
Pewna para miała czterech synów. Trzech było wysokimi blondynami, tylko jeden, najmłodszy był niski i czarnowłosy. Gdy przyszedł czas umierania, mąż pyta żony:
- Kochanie, powiedz mi, tylko szczerze, czy nasz najmłodszy jest moim synem?
- Tak, oczywiście. Przysięgam kochanie!
I wtedy mężczyzna mógł odejść w spokoju. Chwilę potem żona pomyślała:
"Całe szczęście, że nie zapytał o pozostałych trzech..."
- Kochanie, powiedz mi, tylko szczerze, czy nasz najmłodszy jest moim synem?
- Tak, oczywiście. Przysięgam kochanie!
I wtedy mężczyzna mógł odejść w spokoju. Chwilę potem żona pomyślała:
"Całe szczęście, że nie zapytał o pozostałych trzech..."
jareq jaki naiwniak, wplaci kase, a to sie okaze, ze to jest zwykle oszustwo
Mąż wraca do domu z pracy później niż zwykle.
Po cichu otwiera drzwi i wchodzi do sypialni.
Spod kołdry wystają cztery nogi zamiast dwóch.
Zdenerwowany bierze "pałę" zza drzwi i wali nią w kołdrę.
Po tak wyczerpującym zadaniu idzie do kuchni, żeby się czegoś napić.
Wchodzi patrzy a tam siedzi jego żona i czyta pismo i mówi:
- Cześć kochanie, przyjechali dziś Twoi rodzice i położyłam ich w naszej sypialni. Mam nadzieję, że już się przywitałeś..
Po cichu otwiera drzwi i wchodzi do sypialni.
Spod kołdry wystają cztery nogi zamiast dwóch.
Zdenerwowany bierze "pałę" zza drzwi i wali nią w kołdrę.
Po tak wyczerpującym zadaniu idzie do kuchni, żeby się czegoś napić.
Wchodzi patrzy a tam siedzi jego żona i czyta pismo i mówi:
- Cześć kochanie, przyjechali dziś Twoi rodzice i położyłam ich w naszej sypialni. Mam nadzieję, że już się przywitałeś..
a kuku .
Jak tam kupony wysłane ?
Miałem Mini Lotto na 4 losowania w poprzednim nic nie trafiłem mam nadzieję że dzisiaj kilka liczb trafię. A może tak piąteczka by dzisiaj ładnie wpadła i załatała by mój budżet domowy znaczy się powiększyła kasę.
Już raz dwa do punktów Lotto po zakłady Mini Lotto.
http://kontrowersje.wp.tv/i,Uzaleznienia-behawioralne-Kontrowersje,mid,1390078,index.html?ticaid=612135#m1390078
Już lepiej jak macie w coś zagrać to własnie w to bo Multi Multi to przeważnie jakbyście pieniądze ciężko niejednokrotnie zarobione w błoto wyrzucili taka prawda. A Mini Lotto to nie dość tańszy zakład to i wygrana dosyć przyzwoita wybór pozostawiam wam.
Gejlord! Taki mają regulamin w tych zabawach smsowych.,najpierw musisz zaplacić podatek 10% organizatorowi, jesli wartosc nagorody przekracza 760zł, a on musi odprowadzic do fiskusa, a ja dostanę PIT8C, wydrukowany ,ze zaplacilem podatek od nagrody. Firma jest oficjalna, mam kontakt z kobitą co pilotuje temat i 2 tygodnie na wpale 211zeta podatku na ich konto, bo inaczej nagroda pójdzię się...ić.
***ne fajfusy sciagaja kase od ludzi za nieplacony abonament za ten syf w publicznej tv
takze ludzie nie rejestrujcie odbiornikow jak idziecie na swoje!!! na razie to jedyny sposob, zeby nie placic, ale i za to niedlugo sie wezma szuje, bo chca zrobic danine publiczna, ktoa bedzie uiszczac kazde gospodarstwo wraz z rachunkiem za prad...
Słyszales Gejlord , jak min,Nowak wtopil bo zegarka nie opodatkował i wywlekli mu na forum, chlop się musiał sam zawiesić w czynnosciach. Taki kraj!
juz to widze jak ten premierek tuszczek wygra wybory. ludzie mysla potefelami przy urnach, a teraz masowo sciagaja duze sumy pieniedzy.
zaczli sciagac najpierw od emerytow i rencistwo, bo to najslabsze grupy spoleczne, zrobili sobie taki test, jak spoleczenstwo zareaguje. A teraz biora sie za ludzi pracujacych.
niestety nie da sie obejsc tego syfu, gadalem z doktorem konstytucjonalista, jak sam powiedzial, nie zarejestrowal odbiornika.
Zeby czlowiek jeszcze zarobił połowe tego co mają te w telewizji, a tu plac abonament i ogladaj te chore i popie...one reklamy z tymi oku...ncami w rolach głownych, tragedia. Ps. witamy p.Lilę
Porusam Lila wielce delikatny temat jakim jest placenie abonamentu RTV, moze by placić przy puszczaniu kuponów w TS?. dobrze ja mówię czy Pie...e od rzeczy?
lila widze, ze jestes nieswiadoma, od paru ladnych lat masa ludzi nie placi abonamentu, szczegolnie jak tusk sam namawial do niepłacenia
Bo jak slepy i głuchy to po jakiego ...bedzie oglądał! A na nieszpory niech idzie ...za grzechy mlodosci zadoscuczynic...
poza tym wiekszosc mlodych nie placi, bo nie rejestrowalo odbiornika tv
Moze nie! Gorzej jak admin Pasko wpadnie na niecny pomysł i wprowdzi podatek od punktów za trafne typowanie? moze nie?