Wpisy 1 898 373 – 1 898 472
22 stycznia 2014 22:19 → 22 stycznia 2014 23:08, 100 wpisów
Cześć wysłałem Multi Multi 0/5 i byłem u bukmachera postawić 30 zł na naszych piłkarzy ręcznych kurs 3.15 mówię sobie tak ładnie wczoraj zagrali ze Szwedami to dzisiaj pójdę za ciosem a tu lipa. Mam małego doła niestety co za pech chyba już większego nie można mieć ? A mogę zaraz dać skan z kuponu. I tak brawo dla naszych i dziekuje za walkę choć straciłem przez was 30 zł
Jak to dobrze że zastrajkowałam dziś, tylko bym nerwa miała i na pociąg
Wicie co zaważyło w głównej mierze na przegraną kontuzja tego Łucaka bo dobrze grał chłopak.
Krzysztof>> dużo strat mieli, zagrali za mało agresywnie w obronie, niska skuteczność karnych i słabsi dzisiaj bramkarze.
Tyle.
Tyle.
Użytkownik wojciech95 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
Oj Maxiu, Maxiu- dalej to pod kołderkę włażę, bo zima zawitała i do mnie
Maxiu- grzałka tylko na chwilę, a mnie się przyda coś dłużej działającego- jakiś kaloryfer...
Vanality, to ode mnie masz spokój, nie obkurzam Cię, bo fajki zdrożały
Jeta..ale to full service ..normalnie bedziesz miała nie tylko grzałke kaloryfer ale i węzeł cieplny a nawet elektrownie
Niestety przegraliśmy z Chorwatami a szkoda.
Dobranoc
http://photos.nasza-klasa.pl/9817150/284/main/fe710481e8.jpeg
http://photos.nasza-klasa.pl/9817150/284/main/fe710481e8.jpeg
Vanality- ponad 15 lat traciłam kasę i zdrowie, może czas zrobić coś dla siebie? Takie mam postanowienie na ten rok
Emerytko- dobranoc- ulep sobie rano bałwana, bo u Ciebie chyba też posypuje
Max gdy zobaczysz ciotke swą (mą), to jej się kłaniaj
Taka piosenka była ..B.Rylska śpiewała
Taka piosenka była ..B.Rylska śpiewała
Czyli w piłce ręcznej zapowiada się finał Dania - Francja a my o 5 miejsce w piątek z Islandią na pewno nie obstawię meczu naszych nawet za 10 zł absolutnie. A według was czego dzisiaj zabrakło na Bałkanów ?
Rozumiem, że chodzi głównie o nałóg tytoniowy 15 lat kupa czasu, wytwałości jetka Racja ^^,
A będzie w TVP ?
Dzięki Vanality- cholernie ciężko to pieroństwo rzucić, ale pora najwyższa na to. Tylko karwa, tak se myślę, że mało przyjemności na p... mi zostało...
1 898 391. Monet 2014-01-22 (22:28) Gród Gryfa
Krzysztof>> dużo strat mieli, zagrali za mało agresywnie w obronie, niska skuteczność karnych i słabsi dzisiaj bramkarze.
Tyle.
Chyba pełniejszej odpowiedzi nie mogłeś dostać.
Tyle.
Chyba pełniejszej odpowiedzi nie mogłeś dostać.
Jetta.
Ulepię bałwana.
Ulepię bałwana.
Jocia.Dobranoc
Jetta.
Orzełek z rana-dobry pomysł
Orzełek z rana-dobry pomysł
Nie palisz Tyle więc mysle, że dasz rade trzeba uwerzyć w siebie
a jeśli chodzi o przyjemności to są ich wiele
a jeśli chodzi o przyjemności to są ich wiele
I wydeptam napis TU BYŁAM- JETTA ( hmm, gdybym była mężczyzną mogłabym napis nasikać, ale nie jestem i trochę krępujące by to było)
do krzysztof c_
"Czyli w piłce ręcznej zapowiada się finał Dania - Francja a my
o 5 miejsce w piątek z Islandią na pewno nie obstawię meczu naszych nawet za 10 zł absolutnie.
A według was czego dzisiaj zabrakło na Bałkanów ?"
Dobrego wykończenia kontr w Ipoł. plus wykorzystanie
karnego i dobrego wejścia w IIpoł.
Ale przy założeniu, że IIpoł. wychodzi źle..,
to zakończenie Ipoł. z większą skutecznościa pozwoliłoby chłopakom zejść 'do szatni' przy stanie 18:14 a nie 15:14..
Pytanie także co sie stało Kubie Łucakowi9świtny debiut
w reprezentacji!, bo jak wszyscy oglądający widzieli,
został zwieziony na noszach...
Chorwacji nie widzę w finale, nie zagrał dziś niczego wielkiego..
Finał, jak napisałeś Dania - Francja.
"Czyli w piłce ręcznej zapowiada się finał Dania - Francja a my
o 5 miejsce w piątek z Islandią na pewno nie obstawię meczu naszych nawet za 10 zł absolutnie.
A według was czego dzisiaj zabrakło na Bałkanów ?"
Dobrego wykończenia kontr w Ipoł. plus wykorzystanie
karnego i dobrego wejścia w IIpoł.
Ale przy założeniu, że IIpoł. wychodzi źle..,
to zakończenie Ipoł. z większą skutecznościa pozwoliłoby chłopakom zejść 'do szatni' przy stanie 18:14 a nie 15:14..
Pytanie także co sie stało Kubie Łucakowi9świtny debiut
w reprezentacji!, bo jak wszyscy oglądający widzieli,
został zwieziony na noszach...
Chorwacji nie widzę w finale, nie zagrał dziś niczego wielkiego..
Finał, jak napisałeś Dania - Francja.
2.80 Dominika Cibulkova (SVK) 1.40 Agnieszka Radwańska (POL) według bukmacherów bwin Polka jest faworytką coś czuję że ten turniej ona wygra a według was i do tego kiedy jak nie teraz szansy nie wykorzystać w końcu Williams nie ma w turnieju już. No niestety Eurosportu nie mam bo mamy abonament w cyfrowym Polsacie za 14.90 ale za to 42 calowy LED LG na którym gram w gry PS3.
Vanality-na p...- picie, palenie- odeszło, mogę poprzeklinać jeszcze
Szlagier się zapowiada w półfinale AO Rafael Nadal kontra Roger Federer oczywiście za Hiszpanem jestem w końcu jego fan.
E no to jakaś kpina dlaczego nie jesteśmy faworytem w meczu z Islandią ? A po za tym ciekawe czy będą mieć taką motywacją wielką jakby grali o medale ? W końcu to mecz o 5 miejsce bez urazy wiecie o co mi chodzi ?
Witam