Wpisy 1 894 605 – 1 894 704
20 stycznia 2014 22:14 → 20 stycznia 2014 22:44, 100 wpisów
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Lukrecja Borgia.
Jutro dobru kurs na mecz Polski z Szwecją jest.
Dopisano wygrane jokera
Drapek.nie.
Jetta zmieni chyba nick.
Jetta zmieni chyba nick.
Medea.Dobranoc
drapek- z tych zdrapek za zeta które się kończą to która najlepsza szy10?
Monet.
Nie obdarłeś sobie ?
Nie obdarłeś sobie ?
Monet.
Ja nie ,ale Jetta.Chce robić kawę z wkladką.
Ja nie ,ale Jetta.Chce robić kawę z wkladką.
Monet.
Ja mialam na myśli raczki.
Ja mialam na myśli raczki.
Polska 3.00 X 9.50 Szecja 1.55 obstawi ktoś z was ?
torsanie szcz. liczba najlepsza- a swoją drogą to właśnie ta zdrapka po 1zł jest w/g najlepszą jaką oferuje TS
dobra jeszcze multiforsa i stary słoń-początek numeru to 0244
szybkie 10- w naszym oddziale był agłówna w nisku więc odpada
dobra jeszcze multiforsa i stary słoń-początek numeru to 0244
szybkie 10- w naszym oddziale był agłówna w nisku więc odpada
A i dobry kurs na Agnieszka Radwańska 4.80 Victoria Azarenka 1.15 jak myślicie uda się naszej wygrać z nią ?
drapek-za duże ryzyko chyba że chcesz się pobawić za 2zl ale w piłce ręcznej ciężko remis jest trafić
Oj..nie moge znaleśc , ale chyba w 2011 roku krzysztof .
Nie mam czasu szukać
Nie mam czasu szukać
Jutro my wygramy ze Szwecją o jakim remisie gadacie mówię wam stawiajcie na naszych a wygracie kasę to jak postawicie coś ?
Monet.Dobranoc
Zołza? niewidzięcznica?
Monet- teraz to już naprawdę masz przekiciane
Monet- teraz to już naprawdę masz przekiciane
Emerytka- jeżeli kiedykolwiek zmienię tutaj imię- bedzie się ono zaczynało na D.
Nawet już można zwycięzce konkursu w Sczi obstawić na kogo stawiacie ja na Kamila Stocha w wy ?
jetta.OK.
Jutro my wygramy ze Szwecją koniec kropka tylko że jadę do miasta w środę bo muszę egzamin pisemny poprawić.
Z postępowania a administracji bo 1+ dostałem a nauczycielka jeszcze powiedziała że ściągnąłem ty jedno choć faktycznie z komórki miałem.
Postępowania w administracji.
D.Wcielenie niewinności //
I bardzo Was proszę jako bardziej doświadczonych kolegow i koleżanki .. odpowiadajcie jak krzysztof pyta.To badzdo nie pedagogiczne tak bez odpowiedzi zostawiać młodego człowieka.
Drapek- wiesz co? Chyba coś się uda z tym zrobić, o czym pisałeś do E46
W Soczi wygra polak mówię wam tylko który o to jest pytanie ale stawiam na Stocha choć myślę że Ziobro może być takim czarnym koniem zawodów. Nie to jest ZDZ Policealne Studium Zawodowe o kierunku Technika Administracji a może ktoś z was zdawał podobny egzamin na Administrację ?
A wy ?
I wszyscy lecą z odpowiedzią.
I wszyscy lecą z odpowiedzią.
krzysztof
stoch nie wygra. kandydaci do złota to ammann,prevc i schlierenzauer. stoch jak medal jakiś zdobędzie to będzie sukces. ale coś czuje że ammann wypali
stoch nie wygra. kandydaci do złota to ammann,prevc i schlierenzauer. stoch jak medal jakiś zdobędzie to będzie sukces. ale coś czuje że ammann wypali
Monet- jedna uwaga. Tutaj- gdy ktoś kogoś pyta-nzwraca się do neigo bezpośrednio- prawda? Bo taki tu młyn czasem, że nie idzie się połapać... Niech więc zadaje to pytanie i 600 razy skoro czasem tyle tu luda, ktoś na pewno odpowie
torsan Amaman nie wygra po raz 5 nie sadzę. A wy na kogo stawiacie ?
a z młodych może zaskoczyć czasami wellinger bo diethart sądze że nie wytrzymuje jeszcze psychicznie
Stoch jest najlepszy a może Żyła wypali z fajeczki ?
wg mnie forma naszych w tym okresie szła w dół. stoch ma szczęście że jest liderem jeszcze
Jocia.
Mam obydwie.
Mam obydwie.
gonzaga remisu w tenisie nie można obstawić to ty tego nie wiesz ?
kibicuje polakom ale trzeba realnie patrzeć
niemcy mogą być groźni bo ich forma zwyżkuje
Jetta.
Wypróbuj,wypróbuj.
Wypróbuj,wypróbuj.
Ale zajebiste kursy na naszych trzeba po parę zł na każdego dać. https://sports.bwin.com/pl/sports#sportId=95
w drużynie nie też ciężko bo słoweńcy też zaczynają coraz lepiej skakać
Łapcie link i obstawiajcie i wygrywajcie grubą kasę.
remisu w tenisie się nie obstawia?
to może dlatego dlatego mi cały czas nie chce zakladu przyjąć. Jak myślicie? dlatego?
to może dlatego dlatego mi cały czas nie chce zakladu przyjąć. Jak myślicie? dlatego?
Krzysztof.
A Ciebie gruba kasa nie interesuje ?Tylko 700 zl w multi?
A Ciebie gruba kasa nie interesuje ?Tylko 700 zl w multi?
a pro po piłki ręcznej to niestety sądzę że polakom kolejny raz nie uda się fuksem.szwecja jest o wiele lepsza od białorusi. także niestety wg mnie szwecja wygra