Wpisy 1 891 878 – 1 891 977
19 stycznia 2014 15:12 → 19 stycznia 2014 16:24, 100 wpisów
Daria może tak..nie wiem
Wszyscy tylko rasowe i rasowe - a kundelków prawie nikt nie chce
Wszyscy tylko rasowe i rasowe - a kundelków prawie nikt nie chce
gaju tez miałam kundelka.. sam nas sobie wybrał.. w górach sie przyplatał.., zył około 16 lat..
Klapton ( Clapton) sie wabił .
gaja
Klapton ( Clapton) sie wabił .
gaja
jedni na skoki,a drudzy na spacerek.
jociu wiedział do kogo sie przymilic..na pewno miał dobre zycie.....
O..tak , był najwazniejszym członkiem rodziny.. jak fotel zajety przez niego, to pańcia siadała na pufie
jociu ja miałam Koriego kundelka wpisałam mu do książeczki weterynaryjnej nasze nazwisko tak go kochałam,ale się mój tata zdenerwował jak poszedł z nim na szczepienie
dokładnie jak ktoś kocha zwierzęta to traktuje je jak członków rodziny...
airad wracajac do zwierzat wczoraj mojego ojca zaatakowal wielki wilczur w sumie to jego psa i moj ojciec obronil tego psa a ten wilczur pogryzl mojego ojca całe ręce do kosci prawie
dopiero pozwolono mi pisać po 3 dniach od rejestracji,więc jestem calkiem świeżyzna
Zrobiłem zestaw na Keno, na 10 skreśleń. Będę puszczał go raz w tygodniu o tej samej godzinie, albo raz na dwa tygodnie.
Wam coś wchodzi?
Wam coś wchodzi?
A kto polewa kolejkę duszyczkom?
Mi też ostatnio nie wchodzi mini. Szkoda
Mi też ostatnio nie wchodzi mini. Szkoda
Mamy 4 kombinacje:
-nie trafić, nie typować
-nie trafić, typować
-trafić, typować
trafić, nie typować
Ta pierwsza nie wymaga zaangażowania
-nie trafić, nie typować
-nie trafić, typować
-trafić, typować
trafić, nie typować
Ta pierwsza nie wymaga zaangażowania
tesa witaj w klubie ale ja jeszcze gorzej jedno lub daw trafienia
Ja trenuję amatorsko zgodnie z regułami olimpijskimi.
Ważne jest nie zwycięstwo,ale udział
Ważne jest nie zwycięstwo,ale udział
to tak jak Mosiek prosił Boga o milion a Bóg Mosiek zagraj w końcu
Pamiętacie jak mawiał skoczek: nie chcę wygrywać ale tylko daleko skakać. Wy też próbujcie trafić 10/10 a przy okazji w rankingu iść do góry. No ewentualnie trochę pieniędzy odebrać
Gonzaga,chyba nie chcesz powiedziec że nie grasz a typujesz,bo mnie by nerwy zjadły jakby takbył traf
Nowatelka to zależy czy masz cyfry coś naszykowane to grac a nie to nie, nie wysłane można żałowac później
dzisiaj dostałam od Maxa 5 liczb wszystkie weszły a ja nie posłałam
ja bardziej byłam za zdrapkami,chociaz czasami grałam w multi(zawsze te same numerki)
niestety trochę się na tym topiłam,więc teraz patrze na mapki.
Nowatelka
W zdrapkach jakieś małe kwoty można trafić, ale szansa na główne wygrane przy ilości losów parę milionów jest mniejsza niż 5/5 w mini czy 9 na 9 w multi
W zdrapkach jakieś małe kwoty można trafić, ale szansa na główne wygrane przy ilości losów parę milionów jest mniejsza niż 5/5 w mini czy 9 na 9 w multi