Wpisy 1 891 907 – 1 892 006
19 stycznia 2014 15:42 → 19 stycznia 2014 16:37, 100 wpisów
dopiero pozwolono mi pisać po 3 dniach od rejestracji,więc jestem calkiem świeżyzna
Zrobiłem zestaw na Keno, na 10 skreśleń. Będę puszczał go raz w tygodniu o tej samej godzinie, albo raz na dwa tygodnie.
Wam coś wchodzi?
Wam coś wchodzi?
A kto polewa kolejkę duszyczkom?
Mi też ostatnio nie wchodzi mini. Szkoda
Mi też ostatnio nie wchodzi mini. Szkoda
Mamy 4 kombinacje:
-nie trafić, nie typować
-nie trafić, typować
-trafić, typować
trafić, nie typować
Ta pierwsza nie wymaga zaangażowania
-nie trafić, nie typować
-nie trafić, typować
-trafić, typować
trafić, nie typować
Ta pierwsza nie wymaga zaangażowania
tesa witaj w klubie ale ja jeszcze gorzej jedno lub daw trafienia
Ja trenuję amatorsko zgodnie z regułami olimpijskimi.
Ważne jest nie zwycięstwo,ale udział
Ważne jest nie zwycięstwo,ale udział
to tak jak Mosiek prosił Boga o milion a Bóg Mosiek zagraj w końcu
Pamiętacie jak mawiał skoczek: nie chcę wygrywać ale tylko daleko skakać. Wy też próbujcie trafić 10/10 a przy okazji w rankingu iść do góry. No ewentualnie trochę pieniędzy odebrać
Gonzaga,chyba nie chcesz powiedziec że nie grasz a typujesz,bo mnie by nerwy zjadły jakby takbył traf
Nowatelka to zależy czy masz cyfry coś naszykowane to grac a nie to nie, nie wysłane można żałowac później
dzisiaj dostałam od Maxa 5 liczb wszystkie weszły a ja nie posłałam
ja bardziej byłam za zdrapkami,chociaz czasami grałam w multi(zawsze te same numerki)
niestety trochę się na tym topiłam,więc teraz patrze na mapki.
Nowatelka
W zdrapkach jakieś małe kwoty można trafić, ale szansa na główne wygrane przy ilości losów parę milionów jest mniejsza niż 5/5 w mini czy 9 na 9 w multi
W zdrapkach jakieś małe kwoty można trafić, ale szansa na główne wygrane przy ilości losów parę milionów jest mniejsza niż 5/5 w mini czy 9 na 9 w multi
rozsądkiem ostatnio nie posłałam z plusem i wygrałam 22zł zamiast 116
Trafart niby tak,ale to tak lepiej do kawki się drapie przy okazji coś się odkuć na wysłanie multi
Nowotelka im mniejszy nakład danej zdrapki tym większa szansa wygrania teoretycznie rzecz biorąc
Nowatelka: kiedyś wygrywałem w krzyżówkach. Rekord to 1500zł.
Obecnie to konkursy internetowe i lotto
Obecnie to konkursy internetowe i lotto
Jocia: choć na jeden dzień mogliby zrobić upominek graczom. Dużo ludzi by zagrało
trafart - ale nie na tym zabawa polega zeby robic komus prezent ale zeby sobie
Trafart..mało ambitne w końcu..moze jednak 20 liczb , a my 19 jakis stopien trudności, bo inaczej sie rozleniwimy
Wiem, wiem Hartge. Żartuję przecież
Nowatelka:
Wpisz konkursy to wyświetlą Ci się bazy konkursów w sieci.
Airad: dopełniacze wymyślałem przez 2 tygodnie ale teraz przestałem. Nic ciekawszego nie wymyślę
Nowatelka:
Wpisz konkursy to wyświetlą Ci się bazy konkursów w sieci.
Airad: dopełniacze wymyślałem przez 2 tygodnie ale teraz przestałem. Nic ciekawszego nie wymyślę
obecnie gram tak jak typuje,1,2,3,5,10,ale to się zweryfikuje boza drogojak na jedno losowanie