Wpisy 1 882 384 – 1 882 483
13 stycznia 2014 21:07 → 13 stycznia 2014 21:29, 100 wpisów
Wolę
jetta tabletki to tylko połowa sukcesu
druga połowa to trzeba naprawde chcieć
fiolka
profesor
druga połowa to trzeba naprawde chcieć
fiolka
profesor
Dawać losowanko
31
Legend- ja to "ona"
Ja już nie chcę- śmierdzę, zadyszka, nie mówiąc o ilości pieniędzy puszczanych z dymem...
Moja teoria na temat zamiany kupna papierosów na zdrapki wciąż kusząca, bo może się zwrócić...
Ja już nie chcę- śmierdzę, zadyszka, nie mówiąc o ilości pieniędzy puszczanych z dymem...
Moja teoria na temat zamiany kupna papierosów na zdrapki wciąż kusząca, bo może się zwrócić...
Jak ktoś chce skutecznie odstawić -bezboleśnie i bezstresowo
To Champix kupić na receptę.
To Champix kupić na receptę.
Znaczy jak organizm potrzebuje to trzeba ale ile wypalisz na dzień ?
21,42
18,69
33,71
13,27
18,69
33,71
13,27
Champix jedyne 470 zł
jetta ja też tak miałam ale sie udało
jetta ja też tak miałam ale sie udało
Legend= była paczka albo i więcej jak stres był, teraz od Sylwestra mam paczkę na 2,5 dnia, ale czuję że muszę jeszcze, a to nie o to chodzi żeby ograniczyć, tylko żeby tym pizgnąć w kąt, chociaż po 15 latach... trudno będzie...
No to naprawdę masz spory problem z tym..
jetta...dzisiaj widziałam reklamę jakiś kolejnych tabletek na rzucenie fajeczek ale było zaznaczone,że przede wszystkim trzeba mieć silną wolę.Czyli jak masz silną to nawet tablety nie są Ci do niczego potrzebneja rzuciłam z dnia na dzień.Kupiłam paczkę,wyjarałam jednego w szybkim tempie i powiedziałam,papieros nie będzie mną żądził i nie palę do dzisiaj.
ja jak to trzy dni nie pale a potem dalej głupota
Ja nie palę od prawie 8 lat
marcinek-po trzech dniach muszę
profesorze..ja z aniqą przestawałam palić,nie wiem czy ja jeszcze z czatu pamiętasz?
Lila...no coś pamiętam
Lila- dziś jeden z rana i mam karwa taką trzęsawkę, że zapowiedziałam, nie zdziwić się jak o północy wsiadam w auto i jadę na stację...
teraz piję czwartą herbatę (od 18.00), zmęczyłam już żelki i lizaka. jak przytyję choć kilo to się wścieknę...
teraz piję czwartą herbatę (od 18.00), zmęczyłam już żelki i lizaka. jak przytyję choć kilo to się wścieknę...
Zresztą ..mnie to rybka .. Napisalem o czampix bo nie palę 6 lat i rzuciłem od pierwszego podejścia z tym lekiem. Poprzednio plastry,gumy i inne bzdety -ściema dla naiwnych.
Monet i tak i nie zależy ile kto pali u mnie tez leciała paczka dziennie ale naprawde sie da
Lila
Lila
mój ojciec oddał mi paczke i powiedział koniec aj mineło ze13-lat i nie pali brat tak samo a ja dalej jak parowóz aż mi głupio
jetta..kilo to pikuś,najpierw przytyjesz a potem zrzucisz ja też byłam nerwowa ale po tygodniu przeszło
jestem w grze pukony nadane teraz tylko stres:i czekanie na losowanie:
Ja słyszałem o 80 papierosach dziennie
jetta...dasz radę spoko
marcine- mój Tata też rzucił- po trzydziestu latach palenia- z dnia na dzień- przytyło się mu wpierw, potem zrzucił trochę...
Monet..pewnie,że ściemaNie chcesz palić a przyklejasz plastry znikotyną.Po uj to komu.Nie po to starasz się rzucić palenie,żeby szpikować się nicorette z nicotyna czy innym badziewiem
Legend.....może nie 80 ale koleżanka mojej babci pali koło 50 dziennie
na dole ekranu wyskakuje mi jakies reklamy tylko na tej stronie jest na niej zegar ale rozni sie z tym na stronie
Moja babcia nie zyje a koleżanka kopci jak lokomotywa
Z perespektywy mtych 6 lat kiedy nie palę ,wiem że palenie to było najgłupsze co moglem robić. bleee i fuuuj.
Lila...no karwa mówię ci przypala jeden od drugiego
Monet..a jak jebieWali jak asfalt karwa ich mać z tym paleniem tfuu ich mac była
Lila...podwędziła się trochę
Lila...ja jej już kilka lat nie widziałem ale ma z 78 lat
profesorze...sąprzypadki,że te babcie co jarają faję za fają i jak zabronią to szybko odchodzą z tego świata.Dlatego lekarze juz nawet nie zabraniają
Lila...no może tak być lepiej nie przestawać
profesorze....dobrze że babcia z sexem tak nie ma bo ktos miałby przerypane
Może z fajkami trochę zbastowała bo już jej kilka lat nie widziałem
Myślę że to tylko silna wola jest lekarstwem
dużo ludzi daje rade w tedy jak zaczyna się coś nie dobrego dziać wtedy strach cholerne
dużo ludzi daje rade w tedy jak zaczyna się coś nie dobrego dziać wtedy strach cholerne
Lila...racja biedny by był ten dziadek
hipcio...
monet
profesorze...dziadek pewnie byłby już zajechany jak koń szmaciarza
Lila....strzępy by po nim zostały