Wpisy 1 881 533 – 1 881 632
13 stycznia 2014 00:25 → 13 stycznia 2014 02:02, 100 wpisów
Pasko a ja mam pytanie jest 10/10 ktore si epowtarzalo chociaz 2 razy i cz yktos juz tutaj na stronce wytypowal kiedys 10/10 ??
okej zmierzam do tych osób co powielają te same liczby z losowania na losowanie a jest ich trochę dlatego sie zapytałe czy mozesz to sprawdzić ?
też mam to diablo, znalazłem losowanie które się powtórzy w 70% na jutrzejsze o 14
Zamit22: pewnie że jest... wybierz sobie dowolne losowanie np. dzisiejsze i masz w cholerę 10-ek które wystąpiły więcej razy
uciekam spać
dobranoc
dobranoc
Wejdź do działu Wyniki i obok numeru losowania Multi Multi kliknij w ikonkę "lustra"... zobaczysz losowania w których powtórzyło się ponad 11 liczb do tego losowania... czyli te 11 liczb wystąpiło już 2 razy co najmniej
Torsan:
W moich stronach jest cały czas praca przy produkcji okien, ale niestety mało płatna.
.........................................................
W moich stronach jest cały czas praca przy produkcji okien, ale niestety mało płatna.
.........................................................
a ja se zaraz wkleje zdiecie nago
i bede miał milion wejsc na mój profil
pojadłem
i bede miał milion wejsc na mój profil
pojadłem
Torsan.. .
Jutro Tobie powiem dokładnie, ale prawda jest taka, że mało płaca i trzeba pracować po ...12 godzin.. .
.....................................................
Jutro Tobie powiem dokładnie, ale prawda jest taka, że mało płaca i trzeba pracować po ...12 godzin.. .
.....................................................
Pasko a takie pytanie jak gdzie najlepiej sprawdzić jak typować liczby np. na jutrzejsze 14?
torsan: przydałaby się praca w stylu ocenianie nóg na wyborach miss? I jeździsz co weekend na kilka wyborów po różnych miastach i dobra kasa... praca marzenie szkoda, że w tym życiu nie można ot tak sobie wybierać co chcielibyśmy robić.
Pasko czy na tym portalu dopuszczasz do typowania cały czas te same liczby z losowania na losowanie?
każda metoda może być trafna.
Napiszę Ci teraz, żebyś nie grał na zestaw 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10, bo nie ma co liczyć, że padnie 10/10 ... a jutro padnie i będę musiał się oglądać potem czy nie idziesz za mną
Napiszę Ci teraz, żebyś nie grał na zestaw 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10, bo nie ma co liczyć, że padnie 10/10 ... a jutro padnie i będę musiał się oglądać potem czy nie idziesz za mną
no dobra idem lulu
dobranoc wszystkim
dobranoc wszystkim
Pasko.. .
Zestaw 1 - 10 jest zarezerwowany dla mnie.. .
....................................................
Zestaw 1 - 10 jest zarezerwowany dla mnie.. .
Wasyl-Nie takie obscena już tu były.Zwłaszcza jednego nie przebijesz
DIABLO: tylko w dodatkowych zestawach. Bo tą są tzw. stałe zestawy. Zdefiniujesz raz i są już zawsze, chociaż jak mówię zawsze można zmienić. Ale jak np. masz w swoim segregatorku te same kupony które za każdym razem nosisz do kolektury do skutku... to faktycznie raz definiujesz w zestawach dodatkowych i będą zawsze.
Natomiast typowania do rankingów można oddać tylko na najbliższe losowanie i trzeba za każdym razem od nowa (wyjątek to Multi Multi gdzie można na 2 losowania jeśli się chce)
W euro glasie niedaleko tomaszowa dobrze zarabiaja to jest guta szkla
na poczatek po 3 500 tys praca po 8 h póxniej po 5 000 zarabiaja
własnie bo widziałem ze co niektóre osoby typoja te same liczby znajde niki i ci podam ale nie teraz pozdr.
a oprócz takie sposobu typowania jak ja znam , czyli 20 losowań wstecz albo 10 analizowanie liczb podobnych, znacie jeszcze jakiś inny?
U mnie w PKS pracują ...największe pijaki.. .
..............................................
..............................................
esco ja kiedys napisalem jak typuje trojki
fajny sposob sprawdza sie czasem napisze jeszcze raz
przykladowo 3,6,9
jezeli wchodzi 3,6 później wchodzi 3,9 póżźniej same 3,6,9 w kilku losowaniach to póxniej wchodzą duże liczby przez 2 losowania nia ma malych to jest duze prawdopodobienstwo ze wejdzie to 3,6,9
fajny sposob sprawdza sie czasem napisze jeszcze raz
przykladowo 3,6,9
jezeli wchodzi 3,6 później wchodzi 3,9 póżźniej same 3,6,9 w kilku losowaniach to póxniej wchodzą duże liczby przez 2 losowania nia ma malych to jest duze prawdopodobienstwo ze wejdzie to 3,6,9
w pks płaca marne grosze
ja mam zamiar otworzyc swoj pub jak wypali oczywiscie z kims i robic karaoke dodatkowo zarabiajac na tym
ja mam zamiar otworzyc swoj pub jak wypali oczywiscie z kims i robic karaoke dodatkowo zarabiajac na tym
spiewam od zawsze i ja bym chcial wlasnie zarabiac z tego kase bo to dla mnie duza przyjemnosc
potem odkryłem komputery i tak jakoś zostało, ale nie uważam, że jest to super fajny zawód. Siedzenie przed komputerem 8 godzin może się nudzić i można się wypalić. Oczywiście "informatyk" to baaaardzo szerokie pojęcie. Z czasem specjalizuje się człowiek w jakiejś dziedzinie i to wszystko. Można np. naprawiać komputery, instalować, odwirusowywać (serwis na którym coraz mniej się znam, bo mam bardzo mało styczności i czasu na takie rzeczy), albo np. programistą danego języka, albo np. programistą stron/aplikacji internetowych.
na dobrą sprawę to co robię (programista stron internetowych), to w zasadzie w ogóle nie miałem w trakcie 5 lat studiów. Nikt nas nie uczył nic na temat stron internetowych i ich tworzenia.
podobnie np. język angielski, który jest bardzo ważny. To co w szkole uczą to mi nie jest potrzebne. Dzisiaj kto ma internet, jak poświęci godzinę dziennie to jak ma podstawy może szlifować do woli i po paru latach być biegłym po angielsku nie dzięki żadnym studiom.
dziewczyna dążyła do celu ciagle na poczatku zaczela od fotomodelingu noi sie udalo wiec uwaza, ze jak ktos wierzy w to co robi to osiagnie sukces
Pasko a mam jeszcze pytanie czy trafil ktos tutaj na tej stronie 10/10 kiedykolwiek ?
Korzystanie z kalkulator MM jeśli pisze ten zakład będzie cię kosztował 2.50 płacę coś tutaj?
Zamit: jeszcze nie
http://www.multipasko.pl/typowania/top100/multi-lotek/dziesiatki/
Tu zobaczysz 12 osób, które miało 9/10 wraz z datami kiedy to było.
http://www.multipasko.pl/typowania/top100/multi-lotek/dziesiatki/
Tu zobaczysz 12 osób, które miało 9/10 wraz z datami kiedy to było.
jak klikniesz na dany nick to Cię przeniesie do szczegółów kiedy dokładnie oddano te typy na 9/10 i jakie podano liczby
Zamit:
Jedna osoba 2 lata temu napisała na czacie, ze trafiła ...bonusa w MM.
Jedna osoba 2 lata temu napisała na czacie, ze trafiła ...bonusa w MM.
Wiem ktojeszcze trafił 9/10 ..nie uwzględnione..ale nie moge napisaćkto..
dzisiaj w RL trafiły 2 osoby 9/10 i jedna 9 z plusem 50 klocków ehh
Pasko zgodze sie
wlasnie mam pytanie czemu Rusiecka juz nie losuje ?
wlasnie mam pytanie czemu Rusiecka juz nie losuje ?
Zaraz znikam... . Czas na sen.. .
......................................
......................................
mam na jutro dobre liczby, co myślice i o jakich : 4,7,14,16,19,49,55,60,61,69,79
znalazlem 10 ktora sie powtorzyla 1 996 roku
ta z dzisiaj
2,13,17,29,21,56,66,44,70,72
ta z dzisiaj
2,13,17,29,21,56,66,44,70,72
Witam nocną zmianę i tak się zastanawiam czy warto się kłaść spać czy nie
jocia...właśnie wróciłam ze studia WOŚP a rano do pracy....hmmmmm czy to pogorszy sytuację czy nie