Wpisy 1 880 939 – 1 881 038
12 stycznia 2014 20:56 → 12 stycznia 2014 21:31, 100 wpisów
Jetta
Panoramix
Lila jasne że nie wiedzą jedno jest pewne człowiek nie był tak Rozwinięty jak dziś
Jocia tylko dobrze skreśl
Torsan- napiszę to co kiedyś pisałam- lata 90-te to były mecze, ta ekipa, te pełne trybuny. Finał w sezonie 97/98 gdy nie dało się szpilki wepchnąć między będących dosłownie wszędzie kibiców... Nikt wtedy nie siedział przez cały mecz- Szaleństwo... nie to co teraz.
Śnieg pada a u was ?
Panoramix a co ma być?
Krzychu u mnie słoneczko
Temperatura -1 nie tak zle na styczeń pamiętacie kiedy była taka łagodna zima ? A wy górale jak gadacie kiedy przyjdzie pogoda zimowa ?
jetta to samo dotyczy żużla...w Bydgoszczy w latach 90-tych zawsze był pełen stadion..i to na 2 godziny przed meczem...
krzysiek a Ty gdzie mieszkasz w usa? Deszcz i zimno jak w mordę Matach ari
krzysztof C jest JESZCZE ciepło ,ale jak dowali to tacie będziesz musiał 3 razy dziennie samochód odśnieżać
Błąd źle napisałem.
Marku
krzychu zimę Unia Euro sprzedała jankesom za kontrakt na kukurydzę
Lila chęć tworzenia i zarazem wygodnictwo po co chodzić jak można jeździć
Wiadomość z Radiowej Jedynki - Radio Kierowców.
" Trójmieście pada śnieg ".
..............................................
" Trójmieście pada śnieg ".
..............................................
HARTGE a po co jeździć jak można leżeć w domu na sofie i się nigdzie nie ruszać
Zgubiłem literkę W.
....................................
....................................
WN... jak by powiedzieli w radiowej Trójce , że Trójmiasto zasypane to by był potrójny neeews
gaja- w liceum byłam, zawsze ktoś w dzień meczu jak były finały się urywał i czekał pod lodowiskiem na otwarcie kas, bo bilety niczym bułeczki się rozchodziły, miejsc siedzących niby 3000 ale kiedyś podobno było 7000 ludzia!
jak mam zly chumor to oglondam to
http://www.youtube.com/watch?v=zU8vJ35p-20
http://www.youtube.com/watch?v=zU8vJ35p-20
HARTGE pieniądze Fenicjanie wymyślili bo im się karwasz chyba bardzo nudziło
Panoramix.. .
Sprawdziłem na mapach pogodowych. Trochę pada w tamtej okolicy, ale opady nie będą duże.. .
........................................................
Sprawdziłem na mapach pogodowych. Trochę pada w tamtej okolicy, ale opady nie będą duże.. .
........................................................
dzięki teleturniejowi Postaw na Milion można się dowiedzieć dużo ciekawych rzeczy
Przygotowani już na wieczorne losowanie, pewnie znowu liczby będą nie do obliczenia
Lila
Fakt -pieniądze wymyślili Fenicjanie-Tylko dlaczego tak mało???
Fakt -pieniądze wymyślili Fenicjanie-Tylko dlaczego tak mało???