Wpisy 1 879 752 – 1 879 851
11 stycznia 2014 21:58 → 11 stycznia 2014 23:47, 100 wpisów
tragiczna godzina nadania pukonow:19.08.52 i 19.08.48,warunki przyjmujaca kobieta wiek sredni powyzej 40tki bez okularow czarne włosy waga około 59 kilo,brak kolejki,warunki pogodowe ciemno mrozny wiatr:
jocia a jednak został Saturn itp;
a pisałem po wczorajszym losowaniu zamiast grać na 14 zagrajcie w mecze
pykamy dalej
myslałma o powt. 08..ale zrezygnowałam..szkoda, 58 tezzrezygnowałam.. oj.. cos dzisiaj nie tak halny wieje24 w zeszycie..heh.. ale 5,15 miałam
:podejrzewam,ze mało osob grało dzisiaj i dlatego dali 37 łobuzy:
jeszcze halny zawieje
a mi dali na chybiołku trzy trafione 5,37,70 i trzy oboki 16,52,77:
a na mysleniu wyszło mi nie jak 2z9 podawałem a 3z9:39,40,47tarfione i 74 obok:
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
teraz prezes ts na pewno chichocze i rechoce popijając kawkę ze smietanką i liczy worki z pieniedzmi:
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 100 000 zł
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
idę polukać co w tv
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 4 803 039,20 zł
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
i od Nowa 2 mln
3z5 w mini - 31zł bd na 0,7
a fajną ma prace siedzi w cieple i pije kawe a pieniązki fruną od graczy i premia rosnie:
ja dzisiaj straciłem 5zeta na gre chciałem wygrac ale łobuzy byli sprytniejsi od hipcia:
dzisiaj na gali sportowca roku
wybrano najlepszego sponsora sportu w Polsce
a jest nim grupa LOTTO
za nasze pieniądze
wybrano najlepszego sponsora sportu w Polsce
a jest nim grupa LOTTO
za nasze pieniądze
ale wygląd, przyjemnego gościa tego prezesa , oglądaj jutro na 1 programie , o 16.30 hipopotan
hipcio
nie ma co sie przejmować, mi dzisiaj na 6 meczy 1 nie wszedł
było do zgarnięcia 400zł
kupon za 10 zł
nie ma co sie przejmować, mi dzisiaj na 6 meczy 1 nie wszedł
było do zgarnięcia 400zł
kupon za 10 zł
tylko ile z zebranych pieniążkow idzie na sportowcow?skoro miesiacami nic nie dają wygrac a czasem rzucą jedynie 2zeta zwrotu:
moja jedyna wygrana od pol roku a moze i więcej to 42zeta,6z9:
a co sie dzieje z laurą odkad wytypowała 9z10 i ma pierwsze miejsce nie podaje liczb i jak ja mam podbierac dobre pewniaki:
wyczyscili mi pieniadze z konta przez smsy platne z serwisu galileo.ms uwazajcie na oszustow
Nie mam już pomysłu na tego multi multi dziennie siedzę kilka godzin i wszystko wyliczam i nic z tego
na pukonie mam napis,ze pojawiła się zdrapka kasa i trzeba kupowac te zdrapkę zaraz sprawdze to na stronie ts:
ale oszustwo, pokazany filmik ze film leci, potem pojawia sie okno zeby podac numer komorki, podalem a tu bach 6 smsow, rownie dobrze moglbym czyjas komorke podac
a w kopalni diamentow zobaczyłem tylko jedna głowna wygrana:,dlaczego tak jest:
to znaczy ze kazdy ma uprawnienia do zrobienia takiej platnej stronki
http://www.sadistic.pl/lotto-klamie-vt219970.htm poczytajcie ten artykuł o lotto
witam wszystkich dzisiaj w mini 3/5 w koncu doczekałem sie moich pewniaków
co tam słychać
Jaro721 no prawda, na pewno jakis procent z tego jest prawda jak nie wiekszosc
jak po losowaniach jakieś trafione typy
Chłopaki mam artykuł o Marysi Zwierzynskiej - http://lula.pl/lula/1,97804,6379359,Marysia_Zwierzynska_twarza_4fun_tv.html
podejrzewam ze ci ludzie ktorzy sa wciagnieci w hazard z TSem nawet po wejsciu konkurencji grali by w starego sprawdzonego TSa
taka jest natura ludzka, wybieraja droge przebyta przez innych i latwiejsza
tak naprawde ta gra to iluzja, a kazdy kto w nia gra, ma nadzieje ze kiedys sie szczescie odmieni, bo tak naprawde nie maja nic do stracenia juz
Topola gra DZIEGIEL ,Waldus kiepski Wieckiewcz ,Press ,,Dom zły tytuł
dobra czas isc w kimono, nie ma co marzyc, najlepiej wziazc sie do pracy i zarabiac
Jaro721 no spoko, obejrzyj sobie suburbia 1996, tam sa fajne hasla