Wpisy 187 936 – 188 035
30 listopada 2010 16:13 → 30 listopada 2010 22:04, 100 wpisów
ricardo jestes?wiem ze masz dzisiaj kongo w pracy ale moze podjade do ciebie na chwile?
blue23 zagrać w system jest najlepiej, ale kasa na to potrzebna niestety. Skoro tak dużo liczb udaje Ci się wytypować to pewnie niedługo doczekasz się tej wielkiej wygranej
czego Ci życzę
czego Ci życzę
zmykam ale zaraz wracam, trzeba pieska wyprowadzić
jacek 1550 widzisz!!! to masz to co ja, tylko ja typuje nieco mniej, ale do tego samego zmierzamy
jacek 1550 widzisz!!! to masz to co ja, tylko ja typuje nieco mniej, ale do tego samego zmierzamyblue23, trzeba porównywac nasze typowane liczby i sie zobaczy jakie zachodzą zależności
jacek trzeba trzeba, cały czas próbuje ale powyżej 7/10 nie trafiłem, miałem już 10/10 ale to były nie puszczone kupony
, myśle ze je jedna upoluje. to tylko kwestia czasu
, myśle ze je jedna upoluje. to tylko kwestia czasu

oki Jacku, zobacze dzisiaj jak to będzie z moimi liczbami? i jutro się zgadamy co do powiązania naszych systemów. Może to będzie to czego szukamy.
zmykam, mala drzemka i obmyślenie moich liczb
, jestem po 19 dozobaczyska
, jestem po 19 dozobaczyska
witam właśnie wróciłam z zakupów i co najważniejhsze z kolektury. wysłane na dziś 2 zakłady multi 3 mini i wzięłam też 1 zakład lotto na chybił trafił... może przy kumulacji coś będzie...
ja dzisiaj wzięłam 1 lotto i 1 mini na cht
1 zdrapkę która sama chyba chciała abym ją wzięła
bo tak jakoś dziwnie była pochylona
1 zdrapkę która sama chyba chciała abym ją wzięła
bo tak jakoś dziwnie była pochylonato tak jak ja dopiero dzisiaj trafiłam w kapitanie i wyjątkowo miałam w multi 4/9,bo ostatnie czasy to brak słów

krysieńko, tylko żebyś nie zniknęła tak jak mysia-pysia, która przestała się pojawiać na stronie 

Ja przyjąłem taką zasadę,że gram tylko w to co jest najtańsze.Czyli mniej przegrywam...pzdr.
P.Januszu Paśkiewicz?? proszę powiedzieć kto jest administratorem stronki typowań na żywo?
Witam,
dziś w pracy zwinięto mi torbę roboczą,miałem w niej:dokumenty, karty bankowe,zapiski systemowe,trzy kupony na 14-ą w MM,klucze od domu ,magazynu firmy.Jestem bez niczego.
Jutro z rana oznajmiam szefowi ,ze ma wśród załogi złodzieji...
dziś w pracy zwinięto mi torbę roboczą,miałem w niej:dokumenty, karty bankowe,zapiski systemowe,trzy kupony na 14-ą w MM,klucze od domu ,magazynu firmy.Jestem bez niczego.Jutro z rana oznajmiam szefowi ,ze ma wśród załogi złodzieji...

kantor50sam9.W takiej małej firmie jak moja,złodzieja łatwo namierzyć.Są to albo nowi,albo ludzie z mentalnością z PRL.
den,pracuję z małolatami,ludzie straceni,młodzi i bez przyszłości :gorzała, głupoty i myśli samobójcze,nie
wiadomo jak z nimi rozmawiać.
wiadomo jak z nimi rozmawiać.
wszystkim 
Gala to tak zimno w Polsce

Szczesciara
masz cos trafione z 14ejLubin obecnie temp. -13 , bez opadów śniegu .
te piłeczaki w mm to ciagle nas zaskakują hmto jest jakies oszustwo hahaa
vento..o 14 w MM 3/10 czyli nic.... Jaś jedna zdrapka 2zł i kubica jedna zdrapka..2zł szampan jak to w Andrzejki...
czy ktoś jest z Zielonej Gory ?.
Podobno ewakuują osiedla ???
Bo jest zagrożeniem wybuchu gazem .
Podobno ewakuują osiedla ???
Bo jest zagrożeniem wybuchu gazem .
Witam
zimno jak niewiem co bo nawet mój piesek nie chciał bardzo chodzić po dworze na spacerku 
zimno jak niewiem co bo nawet mój piesek nie chciał bardzo chodzić po dworze na spacerku 
Jedna osoba zginęła, a osiem zostało rannych w wyniku serii wybuchów kuchenek gazowych na trzech zielonogórskich osiedlach - Pomorskim, Śląskim oraz Raculka. Strażacy ewakuowali około sześciu i pół tysiąca osób. Jak relacjonuje rzecznik zielonogórskiej straży pożarnej Ryszard Gura, strażacy dostali pierwsze zgłoszenie około godziny 16.
.dali czdu z tym gazem...dobrze że tylko 4 osoby ucierpiały i się zoorientowali!!!

"Przyczyną wybuchów był prawdopodobnie wzrost ciśnienia gazu" - tłumaczy Ryszard Gura. Strażacy ewakuują 6,5 tysiąca mieszkańców, dla których przygotowano ogrzewane autobusy, przewożą nimi poszkodowanych do okolicznych szkół. Na osiedlach doszło do trzech poważnych pożarów, w jednym z nich ucierpiała kobieta. Odwieziono ją do szpitala z lekkimi obrażeniami.
Obecni na miejscu dziennikarze Regionalnej Telewizji Lubuskiej, powiedzieli redakcji Kontaktu 24, że ze względu na zagrożenie życia, teren trzech osiedli został zamknięty. Od bloków odpadają duże części elewacji. Cześć ludzi nie chce zostawiać swoich mieszkań, trzeba ich wyciągać siłą. Według ich informacji do szpitala trafiło już kilku rannych z poparzeniami oraz trudnościami w oddychaniu.
Obecni na miejscu dziennikarze Regionalnej Telewizji Lubuskiej, powiedzieli redakcji Kontaktu 24, że ze względu na zagrożenie życia, teren trzech osiedli został zamknięty. Od bloków odpadają duże części elewacji. Cześć ludzi nie chce zostawiać swoich mieszkań, trzeba ich wyciągać siłą. Według ich informacji do szpitala trafiło już kilku rannych z poparzeniami oraz trudnościami w oddychaniu.
no prosze mam nieaktualne wiadomości!
,...awaria?
,...awaria?
WITAM JUZ PRAWIE WSZYSTKICH ZABRALI MISZKAM Z 1KILOMETR OD POMORSKIEGO 1 KOBIETA ZGINELA NIE TYLKO NA OSIEDLU WYBUCHY BYLY TAKKZE W OKOLICZNEJ RACULI
kantor ..trzymam kciuki
spulcuje polakum /na 22 15 /4 12 56 70 /fortuna czechy lotto poland 8 10 19 /

...wpisane dwa razy nie miało wyjścia musiało paść
..teraz czas na 9!
...wysłałeś sobie Lotto?nawet kumulacja CIĘ nie skusiła?..gratuluje..

zacieramy zacieramy..na szczęście i dla rozgrzewki bo za oknem Mróz przez duże M. u mnie -14 
czy sa skuteczne leki na przeziebienie
,bo cos zaczyna mnie chwytac 
,bo cos zaczyna mnie chwytac 
brrrrrr....
Przypomnij sobie zeszły rok,gdzie temperatura schodziła 30 kresek poniżej zera...to był jazz..

a dziękuję...jestem teraz lepiej przygotowana do zimy..mam świetną czapę....antypoślizgowe ocieplane buty..ocieplane rękawiczki ...mogę się z nią zmierzyć !!!..ale przypominać sobie wolę temperaturę 35 na Korfu.
torsan szkoda, że nic nie miałeś
ale teraz pewnie trafisz niezłą sumkę
ale teraz pewnie trafisz niezłą sumkę
21,20,41,42,45,46,61,60,51,52,44,19,22,40,44,47,59 nowy system wymyśliłem

już czas na typki jakieś
MM.:6,18,23,32,33,43,52,58,66,77