Wpisy 1 879 252 – 1 879 351
11 stycznia 2014 14:46 → 11 stycznia 2014 16:08, 100 wpisów
http://www.youtube.com/watch?v=zU8vJ35p-20
to sobie zobaczcie
to sobie zobaczcie
34-36-63 tyle co widze na wieczorne losowanie
dzisiaj 0- malych o 21 40
czyli od 1-10 nie bedzie zadnej liczby dzisiaj moga sie 50 posypac
czyli od 1-10 nie bedzie zadnej liczby dzisiaj moga sie 50 posypac
Witam wszystkich serdecznie.
Jak czytam niektóre wpisy na temat losowań , ze niby totalizator ma wpływ na wylosowane cyferki to śmiech człowieka ogarnia.A jakoby jeszcze mają wpływ prezenterzy.A co tu prezenter ma do powiedzenia ? to maszyna losuje cyferki i to maszyna ścisle wie jakie cyferki wybrac.
Nie będe zabierac na ten temat głosu , bo swego czasu chciałam ludziom pomuc to zostałam wyśmiana i wyszydzona , chociaż tak naprawde to dużo mogliście zyskac.
Potrzebna jest wiedza i dodatkowo odrobina szczęścia.
Mnie planety zawsze pasjonowały i tą wiedze wykorzystuje ale nie do gier tylko do czego innego.
Rozgryzanie gier liczbowych to dodatkowa zabawa.
Ot naprzykład gdyby nasi typowicze wiedzieli że dzisiaj Saturn z Uranem ma cos do powiedzenia , a jeszcze wiedzieli jakim łańcuchem na dzisiaj to wszystko sie porusza to napewno owoce byłyby lepsze.
Zastanawiam się nad stworzeniem strony dla graczy , oczywiście pod kątem astrologicznym i tam umieszczałabym wszystkie istotne informacje potrzebne do prawidłowego typowania.
Prowadziłam szereg obserwacji , wykonałam mase opracowań i jestem przekonana co do swoich opracowań.
Nie wiem czy ktokolwiek zdaje sobie sprawe z tego że poszczególne znaki zodiaku mają przypisane cyferki i znając to można niemalze prawidłowo typować.
Jak czytam niektóre wpisy na temat losowań , ze niby totalizator ma wpływ na wylosowane cyferki to śmiech człowieka ogarnia.A jakoby jeszcze mają wpływ prezenterzy.A co tu prezenter ma do powiedzenia ? to maszyna losuje cyferki i to maszyna ścisle wie jakie cyferki wybrac.
Nie będe zabierac na ten temat głosu , bo swego czasu chciałam ludziom pomuc to zostałam wyśmiana i wyszydzona , chociaż tak naprawde to dużo mogliście zyskac.
Potrzebna jest wiedza i dodatkowo odrobina szczęścia.
Mnie planety zawsze pasjonowały i tą wiedze wykorzystuje ale nie do gier tylko do czego innego.
Rozgryzanie gier liczbowych to dodatkowa zabawa.
Ot naprzykład gdyby nasi typowicze wiedzieli że dzisiaj Saturn z Uranem ma cos do powiedzenia , a jeszcze wiedzieli jakim łańcuchem na dzisiaj to wszystko sie porusza to napewno owoce byłyby lepsze.
Zastanawiam się nad stworzeniem strony dla graczy , oczywiście pod kątem astrologicznym i tam umieszczałabym wszystkie istotne informacje potrzebne do prawidłowego typowania.
Prowadziłam szereg obserwacji , wykonałam mase opracowań i jestem przekonana co do swoich opracowań.
Nie wiem czy ktokolwiek zdaje sobie sprawe z tego że poszczególne znaki zodiaku mają przypisane cyferki i znając to można niemalze prawidłowo typować.
fortunata, to nieco wyższa szkoła jazdy wiec raczej ludzi zrazisz tym chwaleniem sie
fortunata no ja chetnie zobaczylbym to forum i jak to sie sprawdza
Fortunato..witaj
cyt. " ze niby totalizator ma wpływ na wylosowane cyferki to śmiech człowieka ogarnia. "
a pod tym:
to maszyna losuje cyferki i to maszyna ścisle wie jakie cyferki wybrac.
Maszyna wie?? w takim razie ktos ustawił..maszynę
cyt. " ze niby totalizator ma wpływ na wylosowane cyferki to śmiech człowieka ogarnia. "
a pod tym:
to maszyna losuje cyferki i to maszyna ścisle wie jakie cyferki wybrac.
Maszyna wie?? w takim razie ktos ustawił..maszynę
1 879 262. fortunata55 2014-01-11 (15:20)
>>>>>o maszyna losuje cyferki i to maszyna ścisle wie jakie cyferki wybrac.<<<<<<
To masznyna losuje i wybiera wg. wzajemnego dodzialywania gwiazd,ciał niebieskich,tak?
>>>>>o maszyna losuje cyferki i to maszyna ścisle wie jakie cyferki wybrac.<<<<<<
To masznyna losuje i wybiera wg. wzajemnego dodzialywania gwiazd,ciał niebieskich,tak?
To samo myśle i stawiam właśnie na 72,73,74,76,79poza tym jeszcze inne obstawie kuponiki
Zamit22 i esco widzę ze nie jestem sama w obstawianiu 50-tek i 70-tek tak jak wyzej pisalam
i typuje tez dwie dziesiatki: 60,69,76,29,26,37,12,21,42,65 i 73,25,65,26,10,16,2,41,69,46,72
Krzysztof.. jestemtroche kamikadze..bo sobie myslę,że wejdate,które nie weszły
Zamit22 Widziałeś wyżej jakie podałam liczby???myslisz ze cosik wpadnie?
ale...wygląda na to że w końcu zaczną prostować... zaczyna ładnie to wyglądać, szczególnie na 21...
Wiem że Ty jesteś Twarda
Wiem że Ty jesteś Twarda
a dziękuję za pamięć, żona już wie właśnie przyszła z praniem, a młodemu powiem później..
37,38,39 i co dalej
Jocia he od rana siedze nad tymi liczbami i łudzę się ze cosik wejdzie...
Zamit22 te 50-tki kuszą prawda?
Zamit22 te 50-tki kuszą prawda?
Jociu ja czekam na twojego pewniaczka 43,35
pieknie zatypowalas
pieknie zatypowalas
kilka razy udalo mi sie trafic moze i tym razem choc intryguje mnie te trzy 37,65,79
46 czy 45 a pozatym moze 36,42,61,72,22,25,69,73,75,76,77,17,07,09
O godz. 14 było tak:
1. Test "A" na NIE : ... 2/20.
2. Test "B" - 6/20.
.............................................
6 trafionych liczb z 8 , to ... liczby podejrzane./14, 23, 39, 58, 64, 70/. 6/8.
1. Test "A" na NIE : ... 2/20.
2. Test "B" - 6/20.
.............................................
6 trafionych liczb z 8 , to ... liczby podejrzane./14, 23, 39, 58, 64, 70/. 6/8.
Fortuna55, te wszystkie informacje są na portalach. Nie masz do czynienia z dyletantami i naiwnych tu nie szukaj. Wchodzisz na astro.com i wszystko masz. Pisz konkretnie albo wcale.
Wędrowca czyli te liczby podejrzane co podałeś to mogą się pojawić na kuponie nawet wszystkie tak?
17,05,07,09,25,50,22,65,69,36 10/10
42,45,46,55,57,59,61,76 8/8
i chyba tak zostanie
42,45,46,55,57,59,61,76 8/8
i chyba tak zostanie