Wpisy 1 879 180 – 1 879 279
11 stycznia 2014 13:50 → 11 stycznia 2014 15:28, 100 wpisów
Liluś
Lila....tylko jeden
Lila...jasne nie ma się co martwić
Dawaać !
Losowanie !
Powodzenia wszystkim !
Losowanie !
Powodzenia wszystkim !
17,37 , 41
Lila...nie dziś pracuje
I już lecim...
No to jedziemy
Lila...godziny muszę łapać
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
08,14,21,23,24,28,31,33,39,44,47,48,58,62,64,67,70,71,78,80
Plusem jest liczba: 08
08,14,21,23,24,28,31,33,39,44,47,48,58,62,64,67,70,71,78,80
Plusem jest liczba: 08
Użytkownik buła83 trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
ciekawe co ją tak bawiło przed losowaniem? pewnie to że znowu zrobią ludzi w *uja na grubą kase...
zaraz pójdzie opić u tuska jak kolejny raz ludzi w ci.....ula rąbią
zobaczymy wieczorem
nie ma co patrzeć albo walnąć 6 i dać se spokój albo oni dalej cie po...ciulają
dobra uciekam na obiadeknarka
Lila...
Lila...
No to spadamy
Trzeba zbierać siły na nocną zmiane
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 90 000 zł
ktos tu sie zna na zdrapkach na lotto stronie jest wzur zdrapki kopalnia na 8 mil losów jedna wygrana 75000tys co to ma byc
na szmaragdach byly cztery a tu jedna na ten sam naklad
jest tu kto
tylko 3/7,4/10
nie było piątek i szóstek
5/10,5/10,4/8,3/7,4/7,4/6.. i trzy kosze
znowu zwrot- prawie.. 55 była mocna..
idę jesć
5/10,5/10,4/8,3/7,4/7,4/6.. i trzy kosze
znowu zwrot- prawie.. 55 była mocna..
idę jesć
widzieliscie ochroniaża obamy ? jak to wytlumaczyc mysliecie ze to kosmita ??
http://www.youtube.com/watch?v=O8CazXoucrw
no zobaczcie
http://www.youtube.com/watch?v=O8CazXoucrw
no zobaczcie
coz nie wiadomo juz jakie obstawic liczby na wieczór bo maszyna nas w chusteczke robi
http://www.youtube.com/watch?v=zU8vJ35p-20
to sobie zobaczcie
to sobie zobaczcie
34-36-63 tyle co widze na wieczorne losowanie
dzisiaj 0- malych o 21 40
czyli od 1-10 nie bedzie zadnej liczby dzisiaj moga sie 50 posypac
czyli od 1-10 nie bedzie zadnej liczby dzisiaj moga sie 50 posypac
Witam wszystkich serdecznie.
Jak czytam niektóre wpisy na temat losowań , ze niby totalizator ma wpływ na wylosowane cyferki to śmiech człowieka ogarnia.A jakoby jeszcze mają wpływ prezenterzy.A co tu prezenter ma do powiedzenia ? to maszyna losuje cyferki i to maszyna ścisle wie jakie cyferki wybrac.
Nie będe zabierac na ten temat głosu , bo swego czasu chciałam ludziom pomuc to zostałam wyśmiana i wyszydzona , chociaż tak naprawde to dużo mogliście zyskac.
Potrzebna jest wiedza i dodatkowo odrobina szczęścia.
Mnie planety zawsze pasjonowały i tą wiedze wykorzystuje ale nie do gier tylko do czego innego.
Rozgryzanie gier liczbowych to dodatkowa zabawa.
Ot naprzykład gdyby nasi typowicze wiedzieli że dzisiaj Saturn z Uranem ma cos do powiedzenia , a jeszcze wiedzieli jakim łańcuchem na dzisiaj to wszystko sie porusza to napewno owoce byłyby lepsze.
Zastanawiam się nad stworzeniem strony dla graczy , oczywiście pod kątem astrologicznym i tam umieszczałabym wszystkie istotne informacje potrzebne do prawidłowego typowania.
Prowadziłam szereg obserwacji , wykonałam mase opracowań i jestem przekonana co do swoich opracowań.
Nie wiem czy ktokolwiek zdaje sobie sprawe z tego że poszczególne znaki zodiaku mają przypisane cyferki i znając to można niemalze prawidłowo typować.
Jak czytam niektóre wpisy na temat losowań , ze niby totalizator ma wpływ na wylosowane cyferki to śmiech człowieka ogarnia.A jakoby jeszcze mają wpływ prezenterzy.A co tu prezenter ma do powiedzenia ? to maszyna losuje cyferki i to maszyna ścisle wie jakie cyferki wybrac.
Nie będe zabierac na ten temat głosu , bo swego czasu chciałam ludziom pomuc to zostałam wyśmiana i wyszydzona , chociaż tak naprawde to dużo mogliście zyskac.
Potrzebna jest wiedza i dodatkowo odrobina szczęścia.
Mnie planety zawsze pasjonowały i tą wiedze wykorzystuje ale nie do gier tylko do czego innego.
Rozgryzanie gier liczbowych to dodatkowa zabawa.
Ot naprzykład gdyby nasi typowicze wiedzieli że dzisiaj Saturn z Uranem ma cos do powiedzenia , a jeszcze wiedzieli jakim łańcuchem na dzisiaj to wszystko sie porusza to napewno owoce byłyby lepsze.
Zastanawiam się nad stworzeniem strony dla graczy , oczywiście pod kątem astrologicznym i tam umieszczałabym wszystkie istotne informacje potrzebne do prawidłowego typowania.
Prowadziłam szereg obserwacji , wykonałam mase opracowań i jestem przekonana co do swoich opracowań.
Nie wiem czy ktokolwiek zdaje sobie sprawe z tego że poszczególne znaki zodiaku mają przypisane cyferki i znając to można niemalze prawidłowo typować.
fortunata, to nieco wyższa szkoła jazdy wiec raczej ludzi zrazisz tym chwaleniem sie
fortunata no ja chetnie zobaczylbym to forum i jak to sie sprawdza
Fortunato..witaj
cyt. " ze niby totalizator ma wpływ na wylosowane cyferki to śmiech człowieka ogarnia. "
a pod tym:
to maszyna losuje cyferki i to maszyna ścisle wie jakie cyferki wybrac.
Maszyna wie?? w takim razie ktos ustawił..maszynę
cyt. " ze niby totalizator ma wpływ na wylosowane cyferki to śmiech człowieka ogarnia. "
a pod tym:
to maszyna losuje cyferki i to maszyna ścisle wie jakie cyferki wybrac.
Maszyna wie?? w takim razie ktos ustawił..maszynę
1 879 262. fortunata55 2014-01-11 (15:20)
>>>>>o maszyna losuje cyferki i to maszyna ścisle wie jakie cyferki wybrac.<<<<<<
To masznyna losuje i wybiera wg. wzajemnego dodzialywania gwiazd,ciał niebieskich,tak?
>>>>>o maszyna losuje cyferki i to maszyna ścisle wie jakie cyferki wybrac.<<<<<<
To masznyna losuje i wybiera wg. wzajemnego dodzialywania gwiazd,ciał niebieskich,tak?