Wpisy 187 887 – 187 986
30 listopada 2010 14:34 → 30 listopada 2010 20:23, 100 wpisów
U mnie 5/10 z plusem.Zawsze to 4 zakłady lotto więcej za wygraną

a ja wysyłałem stałe liczby przez cały tydzien bylo po 2,4zl prawie codziennie dziś nie wysłałem i 5/7 by było 

ricardos-wiem,ale po raz kolejny mam nauczke że liczb się nie zmienia może teraz już bede bardziej cierpliwszy
u mnie nic.... ricardos z twoich weszły tylko 2 ale dzieki za dobre chęci
torsan do liczb trzeba mieć taką samą cierpliwość, jak na wejście Anny

o wlasnie sprawdzilem zagralem na parke 0/2
35,77 na wieczor ją wysle ostatni raz ma szanse

35,77 na wieczor ją wysle ostatni raz ma szanse
witam wszystkich serdecznie.Mam prosbe do ricardosa czy moglbys podac 10-tke na Multi multi na 22.15, bo chcialam wybrac cos z z Twoich liczb, bo pozniej mnie do wieczora nie bedzie
przy kompie. Wiem ze jestes zapracowany ale moze znajdziesz odrobine czasu. Moze byc tu na czacie, niekoniecznie w typowaniach.Jesli to bedzie klopot to trudno. Pozdrawiam
przy kompie. Wiem ze jestes zapracowany ale moze znajdziesz odrobine czasu. Moze byc tu na czacie, niekoniecznie w typowaniach.Jesli to bedzie klopot to trudno. Pozdrawiam
widze ze znowu parka 59-60 padlaa 61,62 tez sie pokazala ponownie juz 10 raz w tym miesiącu. Ladnie

korn wszystko ładnie wygląda ale po losowaniu a przed bym o nich nie pomyślał 

tak 1 zakladzik lottto
no i tradycyjnie wiecej mini 9 zakladzikow
no i tradycyjnie wiecej mini 9 zakladzikow
witam, moje typy na lotka:4,17,22,32,45,49. Macie jakieś sugestie co do tych liczb? na multi mam systemik ale lotka jeszcze nie rozgryzłem.
ja tylko w multi gram, lotka puszczam czasami jak jest większa kumulacja
.5/10;6/10 i 7/10 trafiają się często ale nie potrafie wyznaczyć tych 10 liczb
.5/10;6/10 i 7/10 trafiają się często ale nie potrafie wyznaczyć tych 10 liczbWiem
czasami grywałem ale z marnymi skutkami, co z tego że się kupi losy za kilka złotówek i tyle samo, lub o kilka złoty więcej wygra. Sztuką w graniu jest wygrywać spore sumy, a w zdrapkach jest to bardzo ciężko trafić ten!!!!! los
czasami grywałem ale z marnymi skutkami, co z tego że się kupi losy za kilka złotówek i tyle samo, lub o kilka złoty więcej wygra. Sztuką w graniu jest wygrywać spore sumy, a w zdrapkach jest to bardzo ciężko trafić ten!!!!! losblue23, ale mniejsze wygrane też cieszą i czasami można niezłe sumki uzbierać
Masz też większe prawdopodobieństwo na mniejszą wygraną niż na te wielkie kumulacje w lotto
Masz też większe prawdopodobieństwo na mniejszą wygraną niż na te wielkie kumulacje w lotto
fitam w to mroźne popołudnie

widzę ze gra się rozkręca 

o 14????
wygrałam koniec dnia pracy

o 14????
wygrałam koniec dnia pracy

mroźne mroźne, mała557 ja wole samo multi, mini próbowałem ale z marnymi skutkami. siedze cały czas i pracuje nad multi, tylko jemu się poświęcam.
blue23 Mini próbuję rozpracować, najwięcej ile się udało to 3/5
choć 4/5 mogłaby wpaść dziś wieczorem
choć 4/5 mogłaby wpaść dziś wieczorem
tego życzę
ja jak narazie potrafie wyznaczyć od 20 do 26 liczb w multi z czego od 7 do 13 wchodzi, tylko teraz które to będą liczby?
ja jak narazie potrafie wyznaczyć od 20 do 26 liczb w multi z czego od 7 do 13 wchodzi, tylko teraz które to będą liczby?puścić wszystkie kombinacje???????? skąd tyle kasy? oraz komu by się chciało wypisywać taką liczbę kuponów. Po prostu kreśle kilka kuponów i czekam. Zawsze coś sie trafi.

blue23 >> ja potradie wytypować 30 liczb gdzie 10 wchodzi, co losowanie,
ricardo jestes?wiem ze masz dzisiaj kongo w pracy ale moze podjade do ciebie na chwile?
blue23 zagrać w system jest najlepiej, ale kasa na to potrzebna niestety. Skoro tak dużo liczb udaje Ci się wytypować to pewnie niedługo doczekasz się tej wielkiej wygranej
czego Ci życzę
czego Ci życzę
zmykam ale zaraz wracam, trzeba pieska wyprowadzić
jacek 1550 widzisz!!! to masz to co ja, tylko ja typuje nieco mniej, ale do tego samego zmierzamy
jacek 1550 widzisz!!! to masz to co ja, tylko ja typuje nieco mniej, ale do tego samego zmierzamyblue23, trzeba porównywac nasze typowane liczby i sie zobaczy jakie zachodzą zależności
jacek trzeba trzeba, cały czas próbuje ale powyżej 7/10 nie trafiłem, miałem już 10/10 ale to były nie puszczone kupony
, myśle ze je jedna upoluje. to tylko kwestia czasu
, myśle ze je jedna upoluje. to tylko kwestia czasu

oki Jacku, zobacze dzisiaj jak to będzie z moimi liczbami? i jutro się zgadamy co do powiązania naszych systemów. Może to będzie to czego szukamy.
zmykam, mala drzemka i obmyślenie moich liczb
, jestem po 19 dozobaczyska
, jestem po 19 dozobaczyska
witam właśnie wróciłam z zakupów i co najważniejhsze z kolektury. wysłane na dziś 2 zakłady multi 3 mini i wzięłam też 1 zakład lotto na chybił trafił... może przy kumulacji coś będzie...
ja dzisiaj wzięłam 1 lotto i 1 mini na cht
1 zdrapkę która sama chyba chciała abym ją wzięła
bo tak jakoś dziwnie była pochylona
1 zdrapkę która sama chyba chciała abym ją wzięła
bo tak jakoś dziwnie była pochylonato tak jak ja dopiero dzisiaj trafiłam w kapitanie i wyjątkowo miałam w multi 4/9,bo ostatnie czasy to brak słów

krysieńko, tylko żebyś nie zniknęła tak jak mysia-pysia, która przestała się pojawiać na stronie 

Ja przyjąłem taką zasadę,że gram tylko w to co jest najtańsze.Czyli mniej przegrywam...pzdr.
P.Januszu Paśkiewicz?? proszę powiedzieć kto jest administratorem stronki typowań na żywo?
Witam,
dziś w pracy zwinięto mi torbę roboczą,miałem w niej:dokumenty, karty bankowe,zapiski systemowe,trzy kupony na 14-ą w MM,klucze od domu ,magazynu firmy.Jestem bez niczego.
Jutro z rana oznajmiam szefowi ,ze ma wśród załogi złodzieji...
dziś w pracy zwinięto mi torbę roboczą,miałem w niej:dokumenty, karty bankowe,zapiski systemowe,trzy kupony na 14-ą w MM,klucze od domu ,magazynu firmy.Jestem bez niczego.Jutro z rana oznajmiam szefowi ,ze ma wśród załogi złodzieji...

kantor50sam9.W takiej małej firmie jak moja,złodzieja łatwo namierzyć.Są to albo nowi,albo ludzie z mentalnością z PRL.
den,pracuję z małolatami,ludzie straceni,młodzi i bez przyszłości :gorzała, głupoty i myśli samobójcze,nie
wiadomo jak z nimi rozmawiać.
wiadomo jak z nimi rozmawiać.
wszystkim 
Gala to tak zimno w Polsce

Szczesciara
masz cos trafione z 14ejLubin obecnie temp. -13 , bez opadów śniegu .
te piłeczaki w mm to ciagle nas zaskakują hmto jest jakies oszustwo hahaa
vento..o 14 w MM 3/10 czyli nic.... Jaś jedna zdrapka 2zł i kubica jedna zdrapka..2zł szampan jak to w Andrzejki...
czy ktoś jest z Zielonej Gory ?.
Podobno ewakuują osiedla ???
Bo jest zagrożeniem wybuchu gazem .
Podobno ewakuują osiedla ???
Bo jest zagrożeniem wybuchu gazem .

MM.:6,18,23,32,33,43,52,58,66,77