Wpisy 18 782 – 18 881
24 marca 2008 08:45 → 24 marca 2008 21:10, 100 wpisów
kogucik, mylisz się, zobacz w dniach 10-12 lutego, po dwóch równowagach wpadły parzyste, a potem nieparzyste.
ludzie przestancie grac bo placzecie tu na czacie jak dzieci.Dotujecie ten biznes i miejcie do siebie zal jak macie w topy.Kiedys i ja bylem zagorzalym rozrzytnikiem pieniedzy na ML niegram 3 miesiace i mam super zyski dziennie wygrywam 2,5zl bo niegram i nie placze bo juz za pozno na mnie.Kto chce ludzic sie wygrana moze tam kiedys niech rzuca kasa dla rysia a oni zacieraja rece i ciesza sie ze maja pare leszczykow co dnia hehhe
DEPESZ,jeśli to prawda,że nie grasz to się cieszę że nareszcie zmądrzałeś i nie grasz.INNI,pewnie będą nadal grać i płakać,bo taka jest ludzka natura.LOTTO z panem R.R tez musi żyć,nawet ostatnio używają śmiesznych reklam ,aby zachęcić nowe grono naiwniaków,bo chyba im się stara gwardia zaczęła wykruszać..........
Adams,to nic nie znaczy.Sam napisałeś...."to znaczy ,że jesteś zdrowy",ja tylko Ciebie poprawiłam .
A co to znaczy "brzmi kusząco" chesz razem ze mna zatypować ? Pozdrawiam
A co to znaczy "brzmi kusząco" chesz razem ze mna zatypować ? Pozdrawiam
WSZYSTKIE METODY I SYSTEMY NA M.L.SĄ ZAWODNE,ŁĄCZNIE Z SYSTEMEM PARYSKIM.
Smutasek,napisałaś"Jestem zdrowa",ale czy "pieszczocha"?
Powyższe,to odpowiedź na pytanie,co to znaczy "brzmi kusząco"
Witam bije sie w piersi i przepraszam faktycznie POTLE ma racje po dwoch rownowagach byly parzyste ten okres przedswiateczny jakos spowalnia myslenie a i inne czynniki powoduja ze sami wiecie co bede pisal zwracam chonor i serecznie wszystkich pozdrawiam ukolny dla pana Potle i tak mysle dobrze ze sa ludzie ktorzy znaja sie na "tej robocie" i zauwaza blad .Dalej mysle ze moze znow powroci hossa na nieparzyste ja narazie nie gram we wtorek zaczynam od 0 wreszcie. ale juz ostroznie.nie jestem fanatykiem gier liczbowych i wiemy wszyscy ze mozna stracic ,ale wiemy rowniez ze mozna zarobic, i teraz pytanie co zgotowal nam los w ktorej grupie bedziemy ,i nad tym ludzkosc glowi sie daremnie bo byc w grupie przegranych jest przyjemnie ale byc w grupie wygranych jeszcze przyjemniej.Pozdrawiam.
Hahahaha....,karamustafa,adams dla mnie typowanie to typowanie ,a kuszenie to kuszenie .Pozdrawiam
Kogucik19.chyba tylko tobie jest przyjemnie,być w grupie,przegranych.....
Smutasek.ój.kokietka,kokietka i chciała by i sie wstydzi.Lubię takie niedopieszczone..........
Smutasek.ój.kokietka,kokietka i chciała by i sie wstydzi.Lubię takie niedopieszczone..........
POST się wczoraj skończył :) Teraz czas radosny nastał to sie już nie smuć "smutasku"
Ok chłopaki spadam na spacerek,potem pogadamy o typowaniu na dziś...U mnie słońce świeci.Pozdrawiam
wiam wszystkich.czy ma moze ktos pomysl na jakies numerki bo bym zagrala ale kompletnie nie mam glowy do myslenia
Życie,jest za krótkie,żeby je tracić na smutki,"smutasku" Keep smiling.
Paulina,ja mam dziś głowę do różnych numerków.Napisz jakie Cię interesują?
Za oknem,śnieg,zima,nieprzyjemnie,a moja kolektura,otwarta,ciepła,przyjemna,oczekuje na numerki..........
Paulinko,czy interesuje Cię system 6/9?
To nie do mnie,może u jasnowidza,Pana Jackowskiego z Pomorza.
3,9,12,23,33,39,40,45,49.Powodzenia
Siedze sobie na wybrzezu wiosenka jest i liczby są tez na dzis 4/7,15,19,43 5/7,15,19,30,43
10/3,10,20,24,30,43,45,52,54,76
Widze jakis nowy Smutasek dołaczył pozdrawiam !Znikam również na spacerek a wieczorkiem do domku do Olsztyna do swoich kolektur !!!
10/3,10,20,24,30,43,45,52,54,76
Widze jakis nowy Smutasek dołaczył pozdrawiam !Znikam również na spacerek a wieczorkiem do domku do Olsztyna do swoich kolektur !!!
O.K,ja też zamykam swoją kolekturę i udaję się na spacerek.Nara.
Wesołego Alleluja...to już MARIO jesteś nad morzem???znudziły się MIkołajki ? u nas pogoda w miarę...przyjemnie,nie pada,słoneczko wychodzi zza chmur,ale pewnie nie wyjdzie...
witam wszystkich,śnieg sypie jak w zimie totakne wariactwo a ja wczoraj wydrapałam50zeta i 3w specjalnych a na dziś5w ML
6,33,38,64,66
6,33,38,64,66
Opa zmieniłem plany znaczy kobita zmieniłą mowi życze sobie morze i mamy morze ! pozdrawiam
No no no ,ale dziś tu namiętnie to rozumię.Moje namiętne typy to;4,9,15,20,33,40,80.Pozdrawiam
Ja mam pewne liczby na dziś:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Posłać systemem pełnym na 80 liczb. PEWNY SUKCES!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Posłać systemem pełnym na 80 liczb. PEWNY SUKCES!
Beezab - ty sie mozesz smiac a ja moialem kiedys systemem trafionego DL 5+dodatek a ze byly wtedy 2 trafienia i nie bylo 6 - wyplacili jak za szostke. Pozdro
Beezqp,jak ci chłopcze wali w dekiel od typowania,to na pewien czas zrób sobie przerwę.może powrócisz do normy.Tego ci życzę........
jestem chyba jedyną osobą na tym chacie która nie typuje a gra na chybił trafił i/lub stałe zestawy, więc stul pysk, capie
Beezoqp,jesteś totalnym kretynem zaśmiecającym ten czat,skoro grasz na chybił trafił,to co ty tu robisz cwelu.Wy......aj stąd, to jest miejsce dla mądrych ludzi,co przytomnie typują,takich jak smutasek,MARIO,OPA,kamasutra,i innijak paulina adams,a ty śmieciu WON,z tą twoją dekadencką teorią.........
Smutasku,dzięki za namiętne numerki.Moja kolektura po przerwie jest znowu czynna,ciepła i przytulna,gotowa na przyjmowanie numerków.
karamustafa a gdzie ta kolektóra ???? to może razem potypujemy????
każde typowanie ma taką samą skuteczność jak i chybił trafił, więc nie wiem, w czym ktoś grający którąś z tych metod byłby mądrzejszy od grających innymi. A na czacie jestem, bo to czat "grających" a nie tylko "typujących". Może jak mi Pasco i większość ludzi grzecznie powie, że tu nie pasuję i żebym sobie poszedł to sobie pójdę, ale w nosie mam "wyp......aj" takiego drobnomieszczanina jak ty.
Smutasku,mam pytanie czy chcesz pozanać kolekturę,czy kolektora.Jestem otwarty na wspólne,trafianie numerków.
Tak,właśnie,wszyscy sobie życzą żebyś sobie poszedł z tego czatu,bo jeśli nie typujesz,to tylko zaśmiecasz ten stojący na wysokim poziomie intelektualnym czat.
Warsaw by night.O.K
Czyżby było za daleko? To może ja przyjadę do Twojej .pasuje?
colomolo: Jak na razie to tylko i wyłącznie ty chcesz żeby Beezqp nie pisał na tym czacie. Czat jest stworzony z myślą o wszystkich osobach korzystających z serwisu i każdy może sie tutaj wypowiadać czy komu się to podoba czy nie. Nikt nie ma prawa zabraniać czegokolwiek innym.
O widze ze tu pełno agresji pewnie ktos w świeta albo nie dojadł albo nie dopił albo co gorsza wtopił troche grosza w lotto .Alleluja i do przodu
klonek: No niestety w internecie jest jeszcze za mało cenzury i dużo ludzi, którzy lubią obrażać innych i mają się za nie wiadomo kogo bo sami nie są lepsi.
Z drugiej strony widać jaka jest Nasza kultura , jak się występuje anonimowo to z człowieka wychodzi jego prawdziwe JA.
Dobrze , że są tacy jak KOGUCIK 19.
Dobrze , że są tacy jak KOGUCIK 19.
A jeśli chodzi o osobę "Beezqp" to moim zdaniem jest jednym z przytomnie myślących tutaj. I nie zauważyłem chamstwa z jego strony , co u innych jest niestety nie skrajnością a codziennością.
Smutasek , musisz uważać na klawiaturę bo jak znów przekręcisz karamustafa to może wyjść :
pałamustała :) :) :)
pałamustała :) :) :)
A na co grasz że zawsze przegrywasz.
Kogucik 19 ma pecha do cyferek (z drugiej strony to fart), bo jak on poprawnie trafi ze np 1,2,3,4,5 nie padnie to ktoś kto ich nie skreśli podniesie swoją szanse na trafienie,
lub można obstawiać liczby które nie padną w np.MILENIUM .
Kogucik 19 ma pecha do cyferek (z drugiej strony to fart), bo jak on poprawnie trafi ze np 1,2,3,4,5 nie padnie to ktoś kto ich nie skreśli podniesie swoją szanse na trafienie,
lub można obstawiać liczby które nie padną w np.MILENIUM .
Twój pech może mieć pozytywne skutki , byle by był stały w swych uczuciach i Cię nie opuszczał.
Poczytaj początek póki jeszcze nie zniknął od wpisu 18739.
Ważne jest jaki jest kurs do szansy na dane zdarzenie!!!
Ważne jest jaki jest kurs do szansy na dane zdarzenie!!!
kogucik, od jakiegoś czasu obserwuję sobie liczby pod kątem końcówek w czterdziestkach, pod kątem ilości liczb w zakresie 1-40 i 41-80, ilości liczb parzystych/nieparzystych, zakresu, w którym wystąpi plus, mam podział liczb na piątki i dziesiątki i wiesz co ? tylko sobie robię statystyki, zajmuje mi to około 5 minut dziennie po losowaniu, ale nie analizuję wyników, bo mi się nie chce, więc po co to robię ? nie wiem, chyba tak dla jaj :-), a może kiedyś mi sie będzie chciało analizować, nawet nie wysyłam kuponów, a jak już to na chybił, oczywiście nie wygrałem do tej pory nic :-), ale nie przejmuje się tym, traktuję to jak zabawę, czasem podzielę się moimi spostrzeżeniami ze znajomymi, ale wiem, że nie mam szczęścia do liczb i dlatego wolę się tym poprostu bawić i nie robię sobie nadziei, że coś wygram, bo wiem, że nie wygram, a jak już wygram to na chybił. Jedno wiem z moich obserwacji, liczby z zakresu 1-40 już dawno przestały wchodzić, od jakichś dwóch miesięcy mają poważne tyły w stosunku do liczb 41-80, zakres 1-40 - ilość wylosowanych w tym miesiącu - 211, a w zakresie 41-80 - 249 ,podobnie ma się sytuacja w parzystych, które do nieparzystych mają duże tyły, ilość parzystych w tym miesiącu - 219, nieparzystych - 241, marzec był bardzo dobrym dla kogucika miesiącem gry na nieparzyste, 11 razy była większość nieparzystych, a tylko 5 razy przewaga parzystych i tu przestroga dla kogucika, w którymś momencie ta tendencja się odwróci i kogucik, uważaj na to, bo możesz znów popłynąć. Pozdrowienia dla wszystkich i wysokich wygranych życzę.
smutasek,napisz mi za co ty mnie przepraszasz,myślę że to nie ty powinnaś się wstydzić i przepraszać,chyba że masz mniej niż szesnaście lat.Pozdrawiam i zapraszam do ciepłej kolektury.........
Widzę że niektórym czatownikom od ciągłych obliczeń,analiz prawdopodobieństwa,przypuszczeń trafienia,parzystości i nieparzystości we łbach się poprzewalało.Mam nadzieję,ze to z powodu wypitego w swięta alkoholu,bo inaczej to już tylko:"Witaj domku bez klamek"
KAMAMUSTAFA ,juz za nic nie przepraszam ,a jezeli chodzi o mój wiek to jest ok.
karamustafa,przepraszam za pomyłki ,ale chyba za dużo alkoholu .pozdrawiam
Nic,nie szkodzi smutasku.Są święta,każdy ma prawo wypić i się pomylić.Zagraj na moje numerki.Szczególnie polecam mój numer "23".Papa.Pozdrawiam
P.S.spoko mój wiek też jest O.K.
P.S.spoko mój wiek też jest O.K.
resztę numerków dla D.L znajdziesz we wpisie 18805.Pozdrawiam.
Co z działem bukmacherka, jak narazie to tylko Pasco z niej korzysta (płacą ci za to, ile?)
1.) POTLE and KOGUCIK19
Potle zrobiłeś(aś) (to na wszleki wypadek gdyby znów np smutasek okazał się kobietą) kawał dobrej roboty dla Kogucika !!!
Faktycznie miał dużo szczęścia!!!
2.) TAK "smutasku do CIEBIE" pomijając nazewnictwo ( w sumie na niskim poziomie żart, przepraszam)chodzi mi o to czemu masz pecha i jak go inaczej spozytkować!
3) KARAMUSTAFA - bez obrazy.
Potle zrobiłeś(aś) (to na wszleki wypadek gdyby znów np smutasek okazał się kobietą) kawał dobrej roboty dla Kogucika !!!
Faktycznie miał dużo szczęścia!!!
2.) TAK "smutasku do CIEBIE" pomijając nazewnictwo ( w sumie na niskim poziomie żart, przepraszam)chodzi mi o to czemu masz pecha i jak go inaczej spozytkować!
3) KARAMUSTAFA - bez obrazy.
Dla ZICO : napisałem swoje opinie tam gdzie mogłem bo jak nie wiem to ...
ja mam propozycję dla kogucika - typuj 70 liczb na 80 i posyłaj pozostałe 10 :D
Przynajmniej logiczny , a czasem tej "logiki" brakuje, nawet takiej niby dziwnej.
Jeśli ktoś będzie "Uśredniał wszystko" to nikłe szanse na sukces. Przedstawiłem to na przykładzie białe/czarne , co wydaje się naturalne dla człowieka to niestety nie jest dla losu!!! (zdarzeń losowych)
Racja adams - dlatego, chociaż logika ludzka nakazuje twierdzić, że zestaw 4,18,27,34,39,48 wpadnie szybciej niż zestaw 1,2,3,4,5,6 to rzeczywistość okazuje się brutalna.
Podobnie standardowe typowania liczb, gdzie nie skreśla się liczb stojących zbyt blisko siebie, bo wygląda to "dziwnie", a tymczasem w 90% losowań jest co najmniej jedna para liczb oddalonych od siebie o 1-2. Dlatego stosuję chybił trafił - tylko maszyna myśli jak maszyna. Co nie znaczy, że któreś to typowanie jest lepsze od tych skreślanych przez statystyków - nie jest jednak gorsze.
Podobnie standardowe typowania liczb, gdzie nie skreśla się liczb stojących zbyt blisko siebie, bo wygląda to "dziwnie", a tymczasem w 90% losowań jest co najmniej jedna para liczb oddalonych od siebie o 1-2. Dlatego stosuję chybił trafił - tylko maszyna myśli jak maszyna. Co nie znaczy, że któreś to typowanie jest lepsze od tych skreślanych przez statystyków - nie jest jednak gorsze.
Niektórzy twierdzą, żeby unikać wysyłania zestawów złożonych tylko z liczb parzystych lub nieparzystych, bo szansa trafienia takiego zestawu [nie mówię o multi, ale o pozostałych grach] jest mniejsza niż innych. Bzdura, jak ktoś obliczy ilość możliwych kombinacji mieszanych i ilość możliwych kombinacji niemieszanych [gdzie jest o połowę mniej liczb] to zobaczy, że jeżeli już zdarzy się, że wszystkie liczby są np. parzyste to szansa wystąpienia wybranego przez nas zestawu jest o wiele wyższa, niż w drugiej sytuacji. A ostatecznie iloczyn będzie taki sam.
Dlatego np w DL gdzie szansa jest 1 do 14mln(w zaokrągleniu) to ludzie trafiają rzadziej bo nikt nie skreśli 12345 czy 23,24,25,26,27,28 itp a one mają taką samą szanse i również dlatego chociaż gra tylko 20mln kuponów są naraz aż 4 szóstki bo cztery osoby postawiły na to samo a nikt na 1,2,3,4,5,6 itp
kolega któregoś z czatowników wysłał system EL na wielokrotności liczb 10 i 11. Zdawałoby się, że frajer bo gdzie mu maszyna takie liczby wybierze. I co? I to jeden z niewielu przypadków z otoczenia ludzi tu piszących, którzy dopięli swego na totalizatorze.
A innym razem gdy gra 20mln kuponów i powinna paść "6" jest klapa i następna kumulacja
39, 41, 43, 45, 47 i 48.
To zestaw liczb DL z tego linku - że tak powiem "bez komentarza" - 9 osób trafiło, jaja świąteczne , co nie???
To zestaw liczb DL z tego linku - że tak powiem "bez komentarza" - 9 osób trafiło, jaja świąteczne , co nie???
No ale takie są "zdarzenia losowe"
I niekiedy dają to do zrozumienia dość perfidnie
I niekiedy dają to do zrozumienia dość perfidnie
Ciekawe co by było jakby wypadła taka szóstka ja np 1,2,3,4,5,6 ???????
adams ty chyba coś do mnie masz ,nazwewnictwo takie jakie jest to jest. Niski poziom no wiesz troche to obrazliwe .Mam zasadę nie obrażam ludzi ,ktorych nie znam więc przemilcze twój wpis 18849.Pozdrawiam
CYTUJE: (sam siebie)
2.) TAK "smutasku do CIEBIE" pomijając nazewnictwo ( w sumie na niskim poziomie żart, przepraszam).."
Nazewnictwo i ten żąrt to niefortunny zwrot chodziło mi o to jak JA nieładnie zażartowałem z przekręceniem nicku "KARAMUSTAFA". i w pkt 3 napisałem do niego; bez obrazy.
2.) TAK "smutasku do CIEBIE" pomijając nazewnictwo ( w sumie na niskim poziomie żart, przepraszam).."
Nazewnictwo i ten żąrt to niefortunny zwrot chodziło mi o to jak JA nieładnie zażartowałem z przekręceniem nicku "KARAMUSTAFA". i w pkt 3 napisałem do niego; bez obrazy.
Ale wracając to nie wiem ile osób lubi oglądać discovery science , civilisation, czy planete. Są to dobre programy edukacyjne, i wiele ciekawego można sie dowiedzieć.
Również dla tych co nie potrafią sobie wyobrazić pewnych rzeczy są trafne porównania oddziałowujące na wyobraźnię jak i takie tematy : PIRAMIDY
jeśli weźmiemy np piramidy egipskie ( czar, urok tej budowli robi wrażenie) i wymiar piramidy (dowolnej i dowolny wymiar) porównamy z rzeczą również dowolną to znajdziemy tzw wspólny mianownik .
CZYLI PODAJ MI SWOJą DATę URODZIN A JA ZNAJDę ZALEżNOść TEJ DATY OD PEWNEGO ROZMIARU PIRAMIDY
Taki przykład z sufitu:
Wysokość piramidy HEOPSA X pierwiastek z odległości Ziemia - Słońce podziel przez rok(365dni) i wychodzi data chrztu POLSKI,
Również dla tych co nie potrafią sobie wyobrazić pewnych rzeczy są trafne porównania oddziałowujące na wyobraźnię jak i takie tematy : PIRAMIDY
jeśli weźmiemy np piramidy egipskie ( czar, urok tej budowli robi wrażenie) i wymiar piramidy (dowolnej i dowolny wymiar) porównamy z rzeczą również dowolną to znajdziemy tzw wspólny mianownik .
CZYLI PODAJ MI SWOJą DATę URODZIN A JA ZNAJDę ZALEżNOść TEJ DATY OD PEWNEGO ROZMIARU PIRAMIDY
Taki przykład z sufitu:
Wysokość piramidy HEOPSA X pierwiastek z odległości Ziemia - Słońce podziel przez rok(365dni) i wychodzi data chrztu POLSKI,
Podobnie można stworzyć wszystko co się chce. Tylko wyobraźnia i upór .
Podobnie jest z interpretacją wyników ML czy DL czy każdej innej gry losowej.
Podobnie jest z interpretacją wyników ML czy DL czy każdej innej gry losowej.
hahahaha data urodzenia ,może nie dziś.Korekta nudzisz się są święta daj sobie luz ,chyba że szukasz zwady?
Bzdura,dorabianie teorii do już zaistniałych faktów,jak jesteś taki mądry to oblicz kiedy Polska będzie liczyła się na świecie,lub kiedy będzie koniec świata.Do tego co było,nie trzeba obliczeń.
DATA nie odnosiła się do CIEBIE konkretnie , tylko tak ogólnie.
Każdą liczbę można przedstawić jako zależność gwiazd, piramid(ich jakiejś wielkości) i np liczby charakrerystycznej (liczba dni w roku, liczba pi, stała planka, itp)
Każdą liczbę można przedstawić jako zależność gwiazd, piramid(ich jakiejś wielkości) i np liczby charakrerystycznej (liczba dni w roku, liczba pi, stała planka, itp)
Dobra juz nie bede udawał smutaska sory za błedy ide spać pa miło spedziłam dzień bay
Co nie oznacza , że budowniczowie piramid wiedzieli o dacie chrztu POLSKI a tym bardziej o twoich urodzinach.