Wpisy 1 877 286 – 1 877 385
10 stycznia 2014 19:51 → 10 stycznia 2014 20:23, 100 wpisów
a reszte pogadajmy o numerach albo o farmie
Pasko a donos to bardzo brzydkie słowo pisząc tak do nas tu wszystkich robisz bardzo źle
Jocia
Pasko nie tylko na czacie lecą wyzwiska na forum też....
wiadomo ,że nie mozesz byc wszedzie i zawsze , ale niektoire osoby ciagle sie pojawiaja i naprawdę pisza w takie sposób ze klekajcie narody i są to te same osoby
wiadomo ,że nie mozesz byc wszedzie i zawsze , ale niektoire osoby ciagle sie pojawiaja i naprawdę pisza w takie sposób ze klekajcie narody i są to te same osoby
Moze donos to za mocne slowo. Po prostu informujcie gdy ktos zachowuje sie po chamsku wobec innych.
Podaje typy na dzis...
7/10/43/47/49/52/69/78
1/20/26/33/49/53/57/76
3/22/29/50/61/63/78/80
31/33/36/38/40/42/43/45
8/8 stawka x2 z + na 21.40
7/10/43/47/49/52/69/78
1/20/26/33/49/53/57/76
3/22/29/50/61/63/78/80
31/33/36/38/40/42/43/45
8/8 stawka x2 z + na 21.40
Jocia chcesz wpintol ale ???
Słowo normalne. Tyle że w tym kraju bardzo żle się kojarzy.
I ma wiele sympatyczniejszych zamienników.
I ma wiele sympatyczniejszych zamienników.
a kto tak ładnie o 14 9/10 ustrzelił,systemowiec czy co
Hej , 10 pewniak
donos...zgłoszenie do władz, zwykle tajne, o dokonaniu przez kogoś jakiegoś wykroczenia lub przestępstwa
Pasko i tak jak masz czas wpadnij każdego dnia i pogadaj nawet tylko z osobami które piszą
zapewniam Cie ze każdy to przeczyta bo kazdy z nas jest ciekaw tego co tu się działo jak go nie było a Ty będziesz miał też wpływ na swoja stronę i na to co tu się dzieje i będę Ci wdzieczny jak odpowiesz mi na pytanie
zapewniam Cie ze każdy to przeczyta bo kazdy z nas jest ciekaw tego co tu się działo jak go nie było a Ty będziesz miał też wpływ na swoja stronę i na to co tu się dzieje i będę Ci wdzieczny jak odpowiesz mi na pytanie
Jocia no co mam zrobić że Cie bardzo lubię ?? powiesić się nie powieszę bo kto Cie będzie lubił bardziej niż ja ???
Damiano
Pasko pozwól żyć -> POZWALAM
Jocia przecie to żart
Pasko ja trafiła żech Co nie oznacza,że nie czekam na zdrapki Twe dla mnie
no i co da ktoś jakąś fajną dobra 5 a wieczór???
Lilcia
i może zapanuje spokój a oddupcom się Ci co wszystko najlepiej wiedzą o wszystkich
Pasko odpowiesz mi na pytanie ???????/
sielaw co słychać???????
Lila nie pal na czacie bo widzę ze tu źle się dzieje bo wszystko wszystkim zaczyna coś przeszkadzać
Har... pozartować bedzie można ale podatek cza od tego odprowadzić
Zachęcam ludzi wrażliwych, którzy chcą pomagać innym do wpisania w Gogle: pomóż Sylwii Paszkiewicz- Garczarek.
..............................................................
Znam osobiście Sylwię, pięknie śpiewa, można jej nagrania obejrzeć na YT.
---------------------------------------------------------------
..............................................................
Znam osobiście Sylwię, pięknie śpiewa, można jej nagrania obejrzeć na YT.
---------------------------------------------------------------
Pasko wpisy 1 877 275 i 276
Dojdzie punkt regulaminu ze jak ktos trafi powyzej 100 tys. to musi sie podzielic z tymi ktorzy tego dnia pisali cos na czacie
sielaw nie piotrek_2712 tylko pit albo jaki wolisz skrót Weekend to fajna sprawa tylko że ja jutro do pracy
Wyszlo mi wczoraj ze 13max33 i AngelikaOku czyli podobno Zelka pisza z tego samego IP. Nicki te zostaly juz zablokowane.
Pasko ciekawe kto sie przyzna ze trafił powyzej 100 tyś
Pasko dobrze, że reagujesz i usprawniasz czat.Czat to miejsce wymiany wielu poglądów, a często zmienia się w miejsce do spinek, zaczepek i wulgarnego i chamskiego zachowania. Może niektórzy przemyślą swoje zachowanie i zaczną używać cywilizowanego języka
Lila.. .
.........................................
.........................................
panoramix płeć zmieniam jak trafie 10/10 z +
13max...to dziewczyna czy facet? masakra. i to cos miało tupet sie wypowiadać na czacie.
ci co piszą pod różnymi nikami to mają nieźle popier...ne w bańkach pojebów nie brakuje
Pasko że co ??? że 13max33 czy to angelikaOku???
Pasko max i zelka to jedna osoba???????????