Wpisy 1 877 186 – 1 877 285
10 stycznia 2014 19:15 → 10 stycznia 2014 19:50, 100 wpisów
Rok 2014 będzie rokiem w którym chciałbym, aby przede wszystkim czat zaczął być uważany jako bardzo wartościowa część strony. Obecnie niestety wiele osób uważa inaczej... dlatego będę dążył aby się to zmieniło. Siłą rzeczy niektóre nicki będą całkowicie blokowane, ale nie ma miejsca tutaj dla osób, które nie szanują innych multipaskowiczów
oczywiście można się jawnie nie lubić, problem zaczyna się w momencie gdy się tą niechęć do drugiej osoby nie potrafi wyrazić w kulturalny sposób.
Pasko to szkoda że nie blokujesz tych co innym ublizaja
ogólnie z chata powinna bić pozytywna energia, chociaż swoje frustracje do Lotto nadal będzie można wylewać
a blokujesz osoby które pisza poprostu nawet w formie zartu na rózne tematy
witam wszystkich
ja uważam że strona jest bardzo fajna i niemam żadny zastrzeżeń
ja uważam że strona jest bardzo fajna i niemam żadny zastrzeżeń
ale cóż Ty tu Pasko jesteś szefem
zloty nie wszyscy... ale...
Za to ja mam zastrzeżenia ...co do nie reagowania Admina na wulgaryzmy i homofobiczne chamskie zachowania. Maxa w 10 nickach.... pozdr
Jocia
moim zdaniem jest ok,czasami są niepotrzebnei słowa
Musiałem na chwilę wyjść.. .
Pasko brawo Czat to miejsce publiczne, można się nie lubić, ale język kulturalny ma obowiązywać
Pasko tak samo jak piasłes ze poświecisz czas na codzienne rozmowy a gówno zrobiłeś sorry ale to beznadziejnie wyglada z Twojej strony
Andro zgadzam sie z Toba
Jocia.. .
........................................
........................................
kris22221: akurat wszystkie nicki maxa zostały zablokowane... i może dlatego to piszę, bo widzę, że znowu jest problem.
Monet...wczesnie tzn kiedy?
Pasko...dzieki.
Przez niego (chamskie zachowanie) niektóre osoby przestały sie udzielać na czacie.
Pozdrawiam
Przez niego (chamskie zachowanie) niektóre osoby przestały sie udzielać na czacie.
Pozdrawiam
Ja nie archiwizuje Twoich wpisow wiec ani numer ani data-nie wchodzi w rachubę,ale wiem co czytałem.
I wiem że robiliście to celowo.
I wiem że robiliście to celowo.
Jocia
Pasko ale nie powinieneś blokować tylko Max zablokuj wszystkich tych kórzy używają kilku nicków zwłaszcza kiedy używają je nie tylko do typowania
Złoty.. .
...................................
...................................
Andromeda
Wedrowca
Kriss.. .
.......................................
.......................................
piotrek: a znasz takie osoby. Oczywiście byłyby blokowane gdyby coś takiego wykrył.
donosy mile widziane: www.multipasko.pl/multipasko.php (można anonimowo wypełnić formularz)
Pasko !
.
Usuń konto "Juliusz"
jedno mi wystarczy a to zostaw
.
Usuń konto "Juliusz"
jedno mi wystarczy a to zostaw
Pasko znam ale nie będę się udzielał
Ale nawet taki michu30 ostatnio do mnie pisze publicznie że moi rodzice to geje że to tata ojciec a Ty nie reagujesz czy to jest w porządku???? nawet do tego co Max pisze Sądzę że totalnie NIE
Ale nawet taki michu30 ostatnio do mnie pisze publicznie że moi rodzice to geje że to tata ojciec a Ty nie reagujesz czy to jest w porządku???? nawet do tego co Max pisze Sądzę że totalnie NIE
Pasko żeby to jeszcze była prawda co michu30 napisał to kij z tym ale publicznie na Twojej stronie obraził moich rodziców!!!!!!!!!!!
sielaw
Jocia micha30 wskazałem i wcale się tego nie wstydzę ciekawe jak Ty byś się czuła
Piotus .. dlatego : 1 877 240. piotrek_2712 2014-01-10 (19:35) szczęście jest blisko
Pasko znam ale nie będę się udzielał.
Pasko znam ale nie będę się udzielał.
Sielaw
Jocia wiesz sądzę że nie generuję tutaj złej atmosfery
ale Pasko tu nie ma cały czas a ja nieraz siedzę tutaj i patrzę co kto pisze i wkarza mnie to że jedni są blokowani a drudzy nie
ale Pasko tu nie ma cały czas a ja nieraz siedzę tutaj i patrzę co kto pisze i wkarza mnie to że jedni są blokowani a drudzy nie
michu30 stracił możliwość pisania na czacie. Oczywiście takie sygnały są bardzo ważne, bo nie wszystko czytam. Ogólnie to "Żelkowe" towarzystwo coś tu się za bardzo zagnieździło, a chyba nie o to tutaj chodzi.
Jocia nie będę się udzielał o innych osobach i nie udzielił bym się gdyby michu ubliżył mi ale przesadził ja mam normalnych rodziców
1 877 233. Pasko 2014-01-10 (19:34) Rzeszów
donosy mile widziane
Obrzydliwe.
Znaczy się że mój czs na MP dobiegł końca.
donosy mile widziane
Obrzydliwe.
Znaczy się że mój czs na MP dobiegł końca.
jocia
Monet: wyobraź sobie, że masz córkę. Ktoś na ulicy wyzwał ją od k** ... teraz ktoś inny to widział i słyszał ... waha się czy Ci o tym powiedzieć. Chciałbyś żeby Ci to powiedział, czy nie cierpisz donosicieli?
Pasko a co masz do żelki??? czy to jej wina że ktoś ją poprostu lubi???
Pasko czy to Żelki wina ze sie michu do niej przyje.......???
sielaw
pasko to sam powinieneś to zauważyć lub jak ktoś przestanie pisać i niema go na czacie to jest oznaka że ktoś komuś ubliżył
Pasko >> ja sobie mogę wiele wyobrazić.
Mogę sobie wyobrazić że zamiast " donosy mile widziane" napisaleś
"proszę bezpośrednjo złaszać wszelkie niestosowne zachowania"
Na to samo wychodzi właściwie, ale jakże inaczej to wygląda.
Mogę sobie wyobrazić że zamiast " donosy mile widziane" napisaleś
"proszę bezpośrednjo złaszać wszelkie niestosowne zachowania"
Na to samo wychodzi właściwie, ale jakże inaczej to wygląda.
oj Pasko..Pasko... a jeszcze niedawno żadne wyzwiska Ci nie przeszkadzały. I to nawet te widziane przez Ciebie na własne oczy. Fajnie, że perspektywa, że Twoja córka kiedyś tu zajrzy, otworzyła Ci oczy.
Chcesz zmienić czat?
jedną radę mogę Ci dać...wywal emoty...Znikną wtedy Ci co tylko tak potrafią ...."rozmawiać"
Chcesz zmienić czat?
jedną radę mogę Ci dać...wywal emoty...Znikną wtedy Ci co tylko tak potrafią ...."rozmawiać"
zloty: jak mam wylapac ze ktos przestal pisac. Ja tez czasami mam przerwy w pisaniu.
Jocia napiszę tylko tyle tu przy świadkach mam do Ciebie ogromne zaufanie i nikt nigdy nie będzie o mnie wiedział tyle co Ty i tyle w temacie a to że napisałem o michu to tylko dlatego że to mnie okrutnie zabolało