Wpisy 1 875 130 – 1 875 229
9 stycznia 2014 12:57 → 9 stycznia 2014 13:57, 100 wpisów
Użytkownik wojtas198721002 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
Zloty
MaTg
MaTg
Matg
a Ty - ogólnie - uważasz, że śliczniejsza optycznie jest lepszą kandydatką dla różnych, że tak powiem - celów ? bo ... wiesz, w różnych kulturach, w różnych okresach, zaprawdę - różnie TO wyglądało
a Ty - ogólnie - uważasz, że śliczniejsza optycznie jest lepszą kandydatką dla różnych, że tak powiem - celów ? bo ... wiesz, w różnych kulturach, w różnych okresach, zaprawdę - różnie TO wyglądało
Czeka mnie zakładanie zimówek.
Zloty
to git, bo wiesz - z konsumpcyjnych względów, że tak to określę czasem lepsiejsze były przy kości, czasem chudsze, czasem o ciemniejszej karnacji skóry, a czasem bardziej blade, czasem blond czasem rude, a w obecnych czasach, szaaaaa, cicho szaaaaa...
lila królowo czy też się wybierzesz do restauracji za ew. wygraną ? ja przyszaleję może zamówię nawet frytki do tego
hehe
hehe
Lila
oj tam - jeszcze nie było losowania, a już chcesz przyoszczędzić ?
taaa - rozumiem - ten tok myślenia, bo - jak słyszałem - niejeden - "też tego soku - nie lubi", ale - "daj spróbować"
w restauracji frytek nie jem ja już to kluski rolada i modro kapusta
inaczej mówiąc - pampuchy, ale sorry, jak ktoś nie wziął drugiego śniadania
i przerwa
i przerwa
lila
aha - dobrze wiedziec, to kiedyś wstąpię będąc przejazdem i zobaczymy czemu ten dżek taki nerwowy
aha - dobrze wiedziec, to kiedyś wstąpię będąc przejazdem i zobaczymy czemu ten dżek taki nerwowy
zloty..taa robię kompot nie pamiętam kiedy piłam.Nie lubię kompotów.
zgadza sie lila
jak 17 nie wejdzie to tak samo nic sie nie stanie
jak 17 nie wejdzie to tak samo nic sie nie stanie
lila - mi pasuje prawie do wszystkiego
na kanapki już sypałem, do i nie ma takich emotek
na kanapki już sypałem, do i nie ma takich emotek
wtrącę się-te parowe kluski można jeść różnie,maczając je do skraweczków popijając gorącym mlekiem, też z sosem nawet pieczeniowy, sos owocowy maczając, nawet usmaż cukier na brązowo zrób z tego karmel i jest sos słodki maczając też dobre.
zloty dla diety to można wpitolić ryż z warzywami a nie chinską zupkę
lila notak potym skośne oczy i potym, więc różnicy niema wole chińską
torsan...nie siadaj na fotelu bo jak się zbierze to Cię w kosmos wypintoli będziesz po pokoju latał