Wpisy 1 872 979 – 1 873 078
8 stycznia 2014 00:12 → 8 stycznia 2014 00:57, 100 wpisów
Piotrek
Max
gaju...ja też się stęskniłem........ostatnio robię za śledzia......więc jestem w temacie....ale mam ...też inne poważne zajęcie....
Jocia
Żelka
halapek
Asia
Max na dobry sen
max...wcześniej się witałem...ale skoro uciekasz....to teraz się żegnam...
Wszyscy ida to ja tez
Jocia
spac
max......ciiiiiiiiiiiii....to była pokrzywa......tylko....owinięta w papier.....kwiatkowy
Asia
Gaja
Halapek
dobranoc wszystkim życzę dobrej nocy
moja 5,5 letnia córeczka
takie zakresliła na kilka losowań
1,8,15,24,27,35,47,48,53,65,-------------
takie zakresliła na kilka losowań
1,8,15,24,27,35,47,48,53,65,-------------
Cześć mam takie pytanie w tym roku kończę Policealne Studium Zawodowe w kierunku Technik Administracji i chodzi mi o to że po zdaniu egzaminu państwowego w urzędach na jakim stanowisku mogą zostać przyjęty i jaki dział ?
Bo kolędę jutro mam i na pewno będę o to spytany i coś sensownego będę musiał odpowiedzieć nie jak poprzednio że powiem że nie wiem.
Wiem że będę musiała pewnie przyjąć petenta i pomóc mu w rozwiązaniu jego sprawy i co dalej ?
No powiedzcie gdzie mogę i przy czym pracować żeby zaskoczyć go jakoś mądrą myślą ?
To dobranoc i powodzenia w kolejnych losowaniach. A macie wypijcie za moje zdrowie i wasze.
Tacy mądrzy i niewicie gdzie po Administracji i w czym moge konkretnie pracować ?
To Ty powinienes wiedzieć...skoro kończysz taka szkołęNie bardzo rozumiem..w jakim celu do niej poszedłeś.. tak tylko by mieć papierek...
to można tylko tak skwitować
jprdl
jprdl
Jerstem w szoku..dwa , trzy lata chodzi do szkoły..i nie wie co moze po skończeniu robić i gdzie pracować .. powiedz Ksiedzu, ze zostaniesz Prezydentem albo Ministrem Skarbu
Aha tylko że jak ogólnie mam wiadomości nie że jedną konkretnie specjalizację to nie są studia w końcu tylko studium.
Bo przed skończyłem Technikum Agrobiznesu ale nie zdałem matury z j polskiego i matematyki i praktycznego a teraz czeka mnie 5 egzaminów.
Dam radę.
"I czy jest to zawód dobrze płatny?"
Hehe, jasne! Nic, tylko administracje studiować! To jeden z
najbardziej przyszłościowych kierunków, razem z filozofią,
socjologią, historią i archeologią. Ktoś tak napisał na forum.
Hehe, jasne! Nic, tylko administracje studiować! To jeden z
najbardziej przyszłościowych kierunków, razem z filozofią,
socjologią, historią i archeologią. Ktoś tak napisał na forum.
krzysztof c
Jak rozwinąłem firmę, mając w kieszeni ok. 400 zł!(żadnej ściemy!)
http://www.wykop.pl/artykul/1807420/jak-rozwinalem-firme-majac-w-kieszeni-ok-400-zl-zadnej-sciemy/
Jak rozwinąłem firmę, mając w kieszeni ok. 400 zł!(żadnej ściemy!)
http://www.wykop.pl/artykul/1807420/jak-rozwinalem-firme-majac-w-kieszeni-ok-400-zl-zadnej-sciemy/
Dziękuje.
Krzychu czemu matury nie zdałeś?
Jandziu
Ide w mapki.. bo jakoś nie moge tych wpisów studiować ....
Jandziu ,,niestety 4/10 i
Tak więc ..nie poszło
Jandziu ,,niestety 4/10 i
Tak więc ..nie poszło
Za dużo tekstu rano przeczytam ale w urywku coś zerknąłem tylko a co na kanapkach taki interes pan zrobił ? I ile jest warta teraz firma ?
Krzychu co Ty bredzisz?
krzysztof c zasznji od od dobrych kanapek , nie trzeba matury ...
Krzychu zastanów się, dlaczego nie możesz zdać matury.. i od tego zacznij
Krzysztof,powiedz księdzu,że będziesz pracował tam,gdzie Cię przyjmą
rozumię z matematyki nie zdać, nie każdy ją rozumie ale język polski? No to aż niemożliwe
krzysztof c
Nie jest ważne
Jaki masz papier
Ważne jaki masz charakter
Jakim człowiekiem jesteś
Jeśli dobry ludź jesteś
To wiele dobrego się spodziewadź możesz
Nie jest ważne
Jaki masz papier
Ważne jaki masz charakter
Jakim człowiekiem jesteś
Jeśli dobry ludź jesteś
To wiele dobrego się spodziewadź możesz
Asiu matura przecież to nic innego jak egzamin z naszej wiedzy o całym materiale zawartym w szkole, nic poza.. A język polski no to już naprawdę przesada żeby nie zdać, zwłaszcza, że teraz została wprowadzona ta nowa matura gdzie temat maturalny znasz na parę tygodni wstecz.. Wystarczy się przygotować
spodziewać