Wpisy 186 975 – 187 074
28 listopada 2010 23:13 → 28 listopada 2010 23:59, 100 wpisów
ricardos to tylko my na tym forum jeszcze grasujemy?
bo nikt inny nic nie pisze hmmm
bo nikt inny nic nie pisze hmmmkażdy jak przeczytał o tym naszym ciągnięciu i to jeszcze lewą ręką to uciekł jak zmyty

Torsan w losowaniu była Faraonka z wiadra cięta.Nic ciekawego.Ja gram regularnie a mala to nie wiem,narazie ma kurs lewostronny
Jestem i,czytam i nadziwić się nie mogę,jak ricardos nie wykorzystuje na 100% swojego farta

mala może byc i zielona byle trafna.mala pierwsze 5/7 z moich masz więc

sam9 ja to by fartem nie nazwalł, ricardos to człowiek w czepku urodzony

torsan jadę po bandziuni i nawet w tego francowatego Jokera tłukę
ricardos a jak tam właśnie w Jokerze? w jakiej wysokości wygrane?

W Jokerze cienizna i lewa zbytni się nie napracuje z jednym numerkiem.Raz był J+2
Prezes jest we Wrocławiu,więc w środę tak z nowym miesiącem zrobię mu taką Barbórkę

torsan rzekłbym Egipt we wtorek i upał ale odrazu widzę Faraonkę i jej zęby jak płot po wiejskiej zabawie

ricardos dzięki za meila jak tylko córa pójdzie spać postaram się coś wykombinować
o tak to będzie dobry gest z Twojej strony + parę konkretnych słów o jego osobie

sam ja w multi tak typuję coś ostatnio jak wiatr zawieje.Raz bingo a raz ble...
mala jakie slowa.szkoda mojego seksownego glosu.plunę raz a dobrze i to będzie soczysta wymowa
Rusiecka Ania zawsze dobrze mi wyjmowała kule więc torsan ma rację
ricardos dobrze, ze dodałeś o tych kulach bo jak zaczęłam czytać Twoją wypowiedź, że Rusiecka dobrze Ci wyjmowała...
trzeba powoli odpalać wóz.jeszcze szklanka wody,ołówek i pukon pod łeb.rano na lewej jadę.
mala...dosłownie szczery jestem
mala...dosłownie szczery jestem

ricardos ja też szczerze i dosłownie odbieram Twoje słowa typu: ciągnięcie lewą, wyjmowanie co tam jeszcze hmmm już nie będę pisać 

mala napisałem,że na lewej jadę bo wiadomo,że ołówkiem,najlepiej twardym.Przecież nie napiszę,że pukam pukona

i za chwilę otrzymamy Jokera czyli bana od Pasko.Ja będę pierwszy

OOOO złamał mi się ołówek.Muszę go wystrugać.Musi być ostry bolec
sam9 już z 95 zrobiło się 30 osób.Nadchodzi północ.Czas demonów.
ricardos to jak już wystrugasz ołówek, to tym ostrym bolcem pociągnij z lewej trafne numerki na jutro

mala zapomniałem Ci powiedzieć,że mam takiego ładnego z gumką...yyyyy ołówka
mala557,nie zmuszaj ricardosa do robienia dużej ilości numerków,bo jutro będzie leżał jak flak do wieczora

dobra my tu srutu tutu pęczek drutu,żarty a poszły...czas zalegnąć i stanąć....w objęciach Morfeusza.Może numery jakie zapoda we snie
mala gumka jak gumka.biala...ale już starta,wysłużona,rozklekotana.
Dobrej wszystkim i do nastepnego

mala gumka jak gumka.biala...ale już starta,wysłużona,rozklekotana.
Dobrej wszystkim i do nastepnego

sam9, ricardos już się zmęczył i jak flak idzie w objęciach Morfeusza polulcać

dla wygranych
dla przegranych

a grasz w każdą gre?