Wpisy 186 936 – 187 035
28 listopada 2010 22:45 → 28 listopada 2010 23:42, 100 wpisów
chciałam coś wytypować na jutrzejsze losowanie o 14stej, ale powiem Ci szczerze mam już taki mętlik, że nic nie wymyślę chyba

Bierz pukona,ołówek w lewą łapkę i jedziesz 12,14,18,24,32,58 i potem lewą wyciągnij po 1.300zł
Wiesz mi lewa pomaga tylko w typowaniu a prawa jest w zastępstwie do innych celów

Jak ją wyciągniesz to wpadnie.Chyba,że masz inna formę przyjmowania...gotówki
uśmiałbyś się ze mnie jakbyś zobaczył jak trafiam ołówkiem lewą ręką po kuponie

wiesz jak tak skreślam to myślę sobie: czy ja czasem nie zwariowałam hehe
tak utrudniać sobie życie
tak utrudniać sobie życie
ricardos to tylko my na tym forum jeszcze grasujemy?
bo nikt inny nic nie pisze hmmm
bo nikt inny nic nie pisze hmmmkażdy jak przeczytał o tym naszym ciągnięciu i to jeszcze lewą ręką to uciekł jak zmyty

Torsan w losowaniu była Faraonka z wiadra cięta.Nic ciekawego.Ja gram regularnie a mala to nie wiem,narazie ma kurs lewostronny
Jestem i,czytam i nadziwić się nie mogę,jak ricardos nie wykorzystuje na 100% swojego farta

mala może byc i zielona byle trafna.mala pierwsze 5/7 z moich masz więc

sam9 ja to by fartem nie nazwalł, ricardos to człowiek w czepku urodzony

torsan jadę po bandziuni i nawet w tego francowatego Jokera tłukę
ricardos a jak tam właśnie w Jokerze? w jakiej wysokości wygrane?

W Jokerze cienizna i lewa zbytni się nie napracuje z jednym numerkiem.Raz był J+2
Prezes jest we Wrocławiu,więc w środę tak z nowym miesiącem zrobię mu taką Barbórkę

torsan rzekłbym Egipt we wtorek i upał ale odrazu widzę Faraonkę i jej zęby jak płot po wiejskiej zabawie

ricardos dzięki za meila jak tylko córa pójdzie spać postaram się coś wykombinować
o tak to będzie dobry gest z Twojej strony + parę konkretnych słów o jego osobie

sam ja w multi tak typuję coś ostatnio jak wiatr zawieje.Raz bingo a raz ble...
mala jakie slowa.szkoda mojego seksownego glosu.plunę raz a dobrze i to będzie soczysta wymowa
Rusiecka Ania zawsze dobrze mi wyjmowała kule więc torsan ma rację
ricardos dobrze, ze dodałeś o tych kulach bo jak zaczęłam czytać Twoją wypowiedź, że Rusiecka dobrze Ci wyjmowała...
trzeba powoli odpalać wóz.jeszcze szklanka wody,ołówek i pukon pod łeb.rano na lewej jadę.
mala...dosłownie szczery jestem
mala...dosłownie szczery jestem

ricardos ja też szczerze i dosłownie odbieram Twoje słowa typu: ciągnięcie lewą, wyjmowanie co tam jeszcze hmmm już nie będę pisać 

to dla poduszki.No to leć.Papaty

dla wygranych
i