Wpisy 1 868 535 – 1 868 634
5 stycznia 2014 20:39 → 5 stycznia 2014 21:38, 100 wpisów
Albinlotto.. .
................................................
................................................
Złoty.. .
........................................
........................................
a co do informacji o wygranej to powiedziec w kolektorze i wydrukuja ja zawsze biore takowa jak mam powyzej 100 jest stopien wygraenj i kwota
albinlotto..jak w trójkach lipa to co myślisz ,że w ósemkach będzie lepiej?góra 6 mogę śmigać ale nie więcej
Jednak nie można dowierzać słownikowi zainstalowanemu w komputerze:
Zamiast "dobierać się" napisałem /dopierać się/, komputer uznał pisownię za...poprawną.. .
.......................................................
Zamiast "dobierać się" napisałem /dopierać się/, komputer uznał pisownię za...poprawną.. .
.......................................................
Trzeba zacząć od wtorku zastawiać pułapkę na miliony w MM.
......................................................
czesc wszystkim
Lila>>> i to z + grac te Ósemeczki
Złoty:
Zobacz, jaka jest skomplikowana polska pisownia.
Wierszyk sprzed lat.
" Jechał Buk przez Bug.
Dałby Bóg, żeby Buk nie wpadł w ...Bug ".
--------------------------------
Buk >> chodzi o nazwisko, pochodzące od nazwy drzewa
Zobacz, jaka jest skomplikowana polska pisownia.
Wierszyk sprzed lat.
" Jechał Buk przez Bug.
Dałby Bóg, żeby Buk nie wpadł w ...Bug ".
Buk >> chodzi o nazwisko, pochodzące od nazwy drzewa
Lila >>>śmiało
Wn rzeczywiscie
np.poszedlem do buka mostem przez bug potek kolo duzego buka i jszcze z bogiem powiedzial mi pan u buka
np.poszedlem do buka mostem przez bug potek kolo duzego buka i jszcze z bogiem powiedzial mi pan u buka
Jeszcze parę minut i będzie losowanie.. .
Ciekawy wierszyk można ułożyć ze słowami:
lut, lud, lód.
Każdy wyraz jest napisany poprawnie.. .
lut, lud, lód.
Każdy wyraz jest napisany poprawnie.. .
Trzeba odpalić autko i wyruszyć zdobywać miliony w EuroMilionach.
127 o0o o0o euro >> lub 530 o0o o0o pln.
Tak powinna być kumulacja w polskim Lotto.
........................................................
127 o0o o0o euro >> lub 530 o0o o0o pln.
Tak powinna być kumulacja w polskim Lotto.
........................................................
Lila>>> za 8/8+ jest 130'000
WN...aleś wymyślił...
może z morzem niektórym się myli
a Ty tu lut ludowi wrzucasz....
może z morzem niektórym się myli
a Ty tu lut ludowi wrzucasz....
Lila bez kasy ani rusz
albinlotto..bez kasy ani rusz ale są żeczy których za kasę nie kupisz
Załączyłam laptopa i wyskoczył komunikat "błąd podczas komunikacji z jądrem"
Emerytka.. .
Masz zbereźnego komputera.. .
...................................................
Masz zbereźnego komputera.. .
...................................................
emerytka 46 co ty masz za laptopa ?
Lila
Pięknaja
Nie wiem.Pierwszy raz coś takiego wyskoczyło.Kliknęłam na OK i znikło.
emerytka 46 cos mi sie zdaje ześ pomyliła sprzęty
A komunikacji z jądrem nie było
Zloty.
To chyba się wystraszyłeś.
To chyba się wystraszyłeś.
zloty to trza bylo pokazac laptopowi jadro tomoze i by zaskoczyl
Lila...jesteś pewna, że chcesz wiedzieć?
Powiem tak....NIC nowego, stałe...jęki
Powiem tak....NIC nowego, stałe...jęki
aaaa to zależy kto patrzy,
z której strony
Lila....a Tobie z kim się kojarzy?
z której strony
Lila....a Tobie z kim się kojarzy?
siemanko
Lila...
profesor1980
HARTGE
Lila...i jakieś wygrane
lila>> kto jak kto ale Ty już chyba poznałaś metody i zwyczaje stosowane przez..
Lila...u mnie też uj wielki 3/10
Lila...no jak nie jak tak jutro już fundamęty kopię
tak napisałem do lotto w sprawie nieszczęsnej 3ki bez potwierdzenia:
"
Witam, wczoraj tj. 04.01.13 r. udałem się z kuponem lotto z dnia 02.01.13 r. Kolektura nr: 041165 SYCÓW, Hanki Sawickiej 15a 56-500 SYCÓW
Otrzymałem 24 zł ponieważ jak twierdziła Pani obsługująca trafiłem 3 liczby. Kupon był zakupiony w innej kolekturze w Sycowie.
W domu zorientowałem się, że zamiast potwierdzenia wygranej z informacjami, dostałem ogólne zestawienie wygranych z całej Polski z tego losowania.
Dzisiaj udałem się do tej kolektury prosząc o potwierdzenie wygranej lub chociaż wgląd do mojego kuponu żeby upewnić się, że padła "trójka", a nie np. większa wygrana.
Otrzymałem odpowiedź, że (cytuje z pamięci): "nie będę przeszukiwać kuponów" , "nie musiałam Panu dawać potwierdzenia wygranej" , "stos kuponów jest za duży, nie chce mi się".
Chciałem ułatwić zadanie ponieważ zaraz po otrzymaniu wypłaty 24 złotych, kupiłem kupon lotto z godziną: 15:43
Zaproponowałem też, że wrócę za kilka godzin jednak otrzymałem odpowiedź negatywną.
Czuje się potraktowany nieuczciwie i nie profesjonalnie - w dzisiejszych czasach nie tak powinno się traktować klientów nawet jeśli suma jest mała - w tym przypadku nie aż tak bo wielokrotność zainwestowanej.
Nie miałem szans na wgląd ile liczb wytypowałem, a otrzymując ogólne zestawienie nawet jeśli nie celowo to wprowadzony w błąd ponieważ skoro wygrałem chciałem mieć dokument potwierdzający sumę i trafione liczby.
W tej sytuacji analizując podejście Pani obsługującej maszynę, mógłbym nawet podejrzewać, że celowo nie dostałem potwierdzenia gdyż padła wyższa wygrana - czego oczywiście nie zakładam z góry, jednak myślę, że powinienem zostać potraktowany inaczej.
Zwłaszcza, że kolektura mieści się w sklepie na osiedlu gdzie często chodzę - ruch tam jest wg moich obserwacji nie duży i nawet jeśli lotto to dodatek do sklepu powinno być traktowane i klienci również poważniej.
Proszę o interwencję lub radę co powinienem zrobić - nie chcę rzucać oskarżeń ale podejrzewam, że moja wygrana była wyższa, a ja celowo wprowadzony w błąd. Jeszcze raz proszę o działanie pozwalające rozwiać moje wątpliwości. Dziękuję i pozdrawiam. "
"
Witam, wczoraj tj. 04.01.13 r. udałem się z kuponem lotto z dnia 02.01.13 r. Kolektura nr: 041165 SYCÓW, Hanki Sawickiej 15a 56-500 SYCÓW
Otrzymałem 24 zł ponieważ jak twierdziła Pani obsługująca trafiłem 3 liczby. Kupon był zakupiony w innej kolekturze w Sycowie.
W domu zorientowałem się, że zamiast potwierdzenia wygranej z informacjami, dostałem ogólne zestawienie wygranych z całej Polski z tego losowania.
Dzisiaj udałem się do tej kolektury prosząc o potwierdzenie wygranej lub chociaż wgląd do mojego kuponu żeby upewnić się, że padła "trójka", a nie np. większa wygrana.
Otrzymałem odpowiedź, że (cytuje z pamięci): "nie będę przeszukiwać kuponów" , "nie musiałam Panu dawać potwierdzenia wygranej" , "stos kuponów jest za duży, nie chce mi się".
Chciałem ułatwić zadanie ponieważ zaraz po otrzymaniu wypłaty 24 złotych, kupiłem kupon lotto z godziną: 15:43
Zaproponowałem też, że wrócę za kilka godzin jednak otrzymałem odpowiedź negatywną.
Czuje się potraktowany nieuczciwie i nie profesjonalnie - w dzisiejszych czasach nie tak powinno się traktować klientów nawet jeśli suma jest mała - w tym przypadku nie aż tak bo wielokrotność zainwestowanej.
Nie miałem szans na wgląd ile liczb wytypowałem, a otrzymując ogólne zestawienie nawet jeśli nie celowo to wprowadzony w błąd ponieważ skoro wygrałem chciałem mieć dokument potwierdzający sumę i trafione liczby.
W tej sytuacji analizując podejście Pani obsługującej maszynę, mógłbym nawet podejrzewać, że celowo nie dostałem potwierdzenia gdyż padła wyższa wygrana - czego oczywiście nie zakładam z góry, jednak myślę, że powinienem zostać potraktowany inaczej.
Zwłaszcza, że kolektura mieści się w sklepie na osiedlu gdzie często chodzę - ruch tam jest wg moich obserwacji nie duży i nawet jeśli lotto to dodatek do sklepu powinno być traktowane i klienci również poważniej.
Proszę o interwencję lub radę co powinienem zrobić - nie chcę rzucać oskarżeń ale podejrzewam, że moja wygrana była wyższa, a ja celowo wprowadzony w błąd. Jeszcze raz proszę o działanie pozwalające rozwiać moje wątpliwości. Dziękuję i pozdrawiam. "
Lila...będe rył glebe ja poj*****ny
Lila...wybuduję chałupę koło ciebie
profesorze...koło mnie już nie ma ale niedaleko jest jeszcze ziemia do kupienia
Lila...ja karwa sam jestem jak kret
Lila...