Wpisy 1 867 556 – 1 867 655
5 stycznia 2014 13:12 → 5 stycznia 2014 13:32, 100 wpisów
1,4,7 podawalem islandorce chyba z tego co kojaze na 21 40 ;p a bylo tylko 1,4 ;/
Ej co zrobić z ropą spod paznokcia ? Zinedinie to ?
spocio lilka, pech nade mną wiec moze wlezie, skoro 50 wreszcie pi....wlazła
krzysztof we mi przestań tu karwa o ropie pisać bo się zaraz porzygam Mamy się zapytaj co masz zrobić a nie pierdzielisz tu na czacie oblechy jakieś
Zniknie to ?
max bo sie pytałem lili dwa razy i dwa razy ta liczba wlatała co podała , a dzisiaj tej na kuponie nie mam co wlata
nie bede się powtarzał ale ciągle pisze że miałem podobną sytuacje i się samo zagoiło ewentualnie smarowałem altacetem
Karwa, pazur zejdzie, ropa splynie, potrwa to tyle czasu ile karwa powinno! Koniec tematu, a jak jeszcze raz zobaczę to pytanie, to Karwa z kombinerkami pojadę i sama go oberwę
wczorajsze lotto mnie dobiło...2x2/6 no mako świeta a o 14:00z tych liczb 3/6
miałem paznokcia całego fioletowego i spuchniętego bo drzwiami od kościoła sobie przytrzasnąłem
Kondi, no bo karwa ileż można? Taki zajeb... obiadek zrobiłam, zjadlam, a tu wychodzi na to że go zaraz z powrotem zobaczę...
deki z 50tek to tylko 50 i 52 a z 70 to 70 71 72 no i 78 ..reszta w ...zdu
1 867 605. jetta 2014-01-05 (13:19) Galicja
Karwa, pazur zejdzie, ropa splynie, potrwa to tyle czasu ile karwa powinno! Koniec tematu, a jak jeszcze raz zobaczę to pytanie, to Karwa z kombinerkami pojadę i sama go oberwę
Jak subtelnie ..
a mnie styrała jak o tasaku napomknąłem tylko.
Jak subtelnie ..
a mnie styrała jak o tasaku napomknąłem tylko.
deki, nie lubiłem kiedyś teraz wróciła do łask...jak nei wpadnie to znowu zaczne jej nie lubic
CZE
Kondi, mam łuskę, mam koniczynkę czterolistną, mam podkowę ma ścianie, mam Żyda na obrazku i nie wiem jeszcze w co by się zaopatrzyć... jak na razie wszystko o doope roztrzaść...
Zdanie wyrwane z kontekstu,ale bardzo mi się podoba
"wroga każdy powinien mieć-tak dla higieny psychicznej"
"wroga każdy powinien mieć-tak dla higieny psychicznej"