Wpisy 1 867 456 – 1 867 555
5 stycznia 2014 12:30 → 5 stycznia 2014 13:12, 100 wpisów
Monet.
Aha.
Aha.
max>> strzałeczka. u mnie 22 już od pięciu losowań grę robi. I zrobić nie może.
Max>> jakiś romantyczny nad ranem byłeś..
Czyżbyś w końcu wpadł nieboraku?
Czyżbyś w końcu wpadł nieboraku?
Uwaga! Dziś, teraz, o 14-ej godzinie wchodzi ta oto czwóreczka (notujcie!): 7,14,23,32.
Życzę sukcesów!...
Życzę sukcesów!...
deki ..a taki tylko delikatny bo juz musiałem wychodzić ..taki rozkaz był
Monet ..na karwa pilnuje mnie jak klawisz na R..
Monet ..na karwa pilnuje mnie jak klawisz na R..
Ja o grze wygenerowanej w procesie ewolucji racjonalnego, naukowego i wyższego myślenia, popartego intuicją; a wy o farmazonach rozprawiacie...
Monet ..a to dlaczego wiesz to samo jej powiedziałem to odpowiedz była ..nie marudź i oniec tematu
alfabet
toż to pozostałe motory działalności człowieczej, z Twojego awataru, niektórzy zastanawiają się, czy nie istotniejsze
toż to pozostałe motory działalności człowieczej, z Twojego awataru, niektórzy zastanawiają się, czy nie istotniejsze
deki>> tylko jak się okaże że bloni ambitna sztuka i wytrzymała to zamarnuje nam chłopaka.
Robal: wszystko od jednego pochodzi - pradawnej zupy z dna oceanów
Monet nie zamarynuje On już zamarynowany , trening czyni mistrzem
deki ..a tego nie wiem znam ruda ale jakiego koloru ma teraz włosy tego nie wiem ..ale zapytam dzisiaj odpowiem jak odpowie
Jako przedstawiciel rozwiniętego ssaczego neokorteksu, oznajmiam: grajcie na tę podaną przeze mnie czwórkę liczb. Nauka zawsze górą! Przesądy już dawno by nas zawiodły na manowce, gdyby nie przymioty Afrodyty - bogini mądrości i sztuk wszelakich.
Cześć co już po obiedzie ?
pewnie jak podam to g.. wejdzie.
Ale co tam
12,65
19,50
22,42
60,46
72,67
5,40
rozpisane w takich parach
Ale co tam
12,65
19,50
22,42
60,46
72,67
5,40
rozpisane w takich parach
max ja mowilem do konca miesiaca :p
wejdzie wiecej 1,2,3 niz raz zobaczysz
wejdzie wiecej 1,2,3 niz raz zobaczysz
Hej Lila. Typuję nadal w grupie D ;-) (dojrzeałem Twój wpis dzisiaj ) Pozdrawiam
Zamit..ale zakładamy się ze nie wejdzie w tym miesiącu nic a nic nawet raz ..