Wpisy 1 866 756 – 1 866 855
4 stycznia 2014 23:19 → 4 stycznia 2014 23:59, 100 wpisów
Jetta daj tego wina teraz
dzięki wielkie za info, a ktoś wie czy maszyna "pipczy" tak samo w przypadku 3ki i 4ki np?
ulala
Dobranoc
Dobranoc
ulala wesołego snu i pewniaka
Pługopiaskarka przed chwilą koło mojego domu przejechała a przecież ulica czarna i śnieg nie pada co jest i na kogucie do tego ?
jetta podziękowałem kilka wypowiedzi wyżej. Dzięk jeszcze raz
krzysztof c kierowca piaskarki pewnie wziął na randkę pannę i chce jej pokazać koguta nocą
Krzychu to idź i się dowiedz a my sobie tu spokojnie będziemy siedzieć
Gracz:
Niech to zdarzenie będzie dla Ciebie nauczka i pamiętaj:
" Sprawdzaj ZAWSZE kupon sam, a nigdy nie zlecaj tego maszynie ".
............................................................
Niech to zdarzenie będzie dla Ciebie nauczka i pamiętaj:
" Sprawdzaj ZAWSZE kupon sam, a nigdy nie zlecaj tego maszynie ".
............................................................
nie no wg mnie to nie ok było że kobieta razem z 24 zł nie dała mi wydruku z wygranej. zapomniałem się upomnieć a co jeśli np. 4ka się trafiła... dziwne
Jetta no teraz to rozumię
Wędrowca netowy no racja kobieta odbila moj kupon 3/3 - 54 zl, powiedziala ze nie jest w stanie mi wyplacic i chciala mi go zwrocic i przyjsc pozniej, akurat na zmiane inna babka jest, ja mowie a czy wygrana przepadnie? ona mowi ze powinna byc... to ja mowie niech pani sprawdzi jeszcze raz... a tam ze juz wyplacona
A może lepiej nie decyduj za mnie co mam robić i sami idźcie spać ? O i z powrotem jechała. To dobranoc i powodzenia w kolejnych losowaniach. Z resztą mój wujek też ma m.in koparkę to dla niego nie wesoło bo tak śnieg by odwalał.
Mateusz
Oj ! przepraszam ale tu nie ma dzikiego zachodu
Oj ! przepraszam ale tu nie ma dzikiego zachodu
Idę spać, wymiękam, może gdzieś znajdę spokój i ukojenie duszy mej... Jak na razie tylko
Mateuszku nie mam telefonu
Dobry wieczór mp !
Krzysztof c może takie zadanie przyda Ci się na maturze:
42x41x40x39x38
--------------
1x2x3x4x5
To jest ułamek.
Pomnóż najpierw liczby z licznika, a potem liczby z mianownika,
a potem wynik z licznika podziel przez wynik z mianownika.
Ta liczba, która będzie wynikiem tego dzielenia, to jest liczba
zakładów, które wystarczy wysłać, aby trafić upragnioną piąteczkę w mini lotto. Powodzenia!
Krzysztof c może takie zadanie przyda Ci się na maturze:
42x41x40x39x38
--------------
1x2x3x4x5
To jest ułamek.
Pomnóż najpierw liczby z licznika, a potem liczby z mianownika,
a potem wynik z licznika podziel przez wynik z mianownika.
Ta liczba, która będzie wynikiem tego dzielenia, to jest liczba
zakładów, które wystarczy wysłać, aby trafić upragnioną piąteczkę w mini lotto. Powodzenia!
Krzychu bujaj się do łóżka bo zaczynasz mnie wkurzać
Gracz.. .
Jak jest coś małego do wypłaty, to jest tylko ...jeden dźwięk, a jak coś WIĘKSZEGO, to leci z lottomatu .... melodyjka.. .
...................................................
Jak jest coś małego do wypłaty, to jest tylko ...jeden dźwięk, a jak coś WIĘKSZEGO, to leci z lottomatu .... melodyjka.. .
...................................................
Krzychu- nie wesoło? A CHLEBUŚ ZA CO KUPI??? Ty się chyba nie skalasz w życiu żadną pracą, coś sądzę...
Jetta a w łóżku Krzysztof jest
Jak nie masz telefonu
Staszek zartowałem
W takim razie co tam na zachodzie
Staszek zartowałem
W takim razie co tam na zachodzie
AAAAAAAAAaAAAAA Żelkaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Karwaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Ja prdl, wyciągam śpiwór i śpię na dywanie
Karwaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Ja prdl, wyciągam śpiwór i śpię na dywanie
Gracz.. .
Nie robię żartów. Piszę poważnie.. .
.................................................
Nie robię żartów. Piszę poważnie.. .
.................................................
Gracz- raczej tak, ale rada dobra, sprawdzaj samemu, bo jeden stąd się sądzić o 10 zł chciał, bo mu lottomat nie uznał...
Jetta uważaj żeby paluszek Krzysztofa Cię w tym śpiworze nie dopadł
850668 tyle.
Żelka, brrrrrrr.... skończ proszę bo zaś mię koszmary nękać będą...
Jetta Wasyl to był chyba
Gracz:
Jak jest np. trójka w lotto to lottomat zapiszczy tylko raz.
..........................................................
Melodyjka oznacza COŚ większego.. .
Jak tak było, to zostałeś okantowany przy wypłacie.. .
.......................................................
Jak jest np. trójka w lotto to lottomat zapiszczy tylko raz.
..........................................................
Melodyjka oznacza COŚ większego.. .
Jak tak było, to zostałeś okantowany przy wypłacie.. .
.......................................................
Jetta jutro rano opisz sen tutaj
chętnie się pośmieje
A co przepraszam jetta brzydki jestem a że czasem za żartuję to co mam być no nie wiem takim lamusem o co ci chodzi ?
Gracz:
Na drugi raz RÓB ZDJECIE kuponu, zanim pójdziesz po wypłatę.. .
...............................................
Na drugi raz RÓB ZDJECIE kuponu, zanim pójdziesz po wypłatę.. .
...............................................
Mateusz , Tu o wszystkim pisać nie mogę
-w lotku zle się rok nowy zaczął a poza tym ostatnie dni
bez 'tego" aparatu , co mi maja zainstalować
-w lotku zle się rok nowy zaczął a poza tym ostatnie dni
bez 'tego" aparatu , co mi maja zainstalować
jeżeli tak to mnie okantowała baba, dokładnie to w sklepie było. nieraz trafiałem 3jke i wiem jak brzmi dźwięk. a tym razem sam się zdziwiłem że jakoś dłużej "popiszczało".
jak tu teraz to babsko podjeść jutro... pewnie nic nie osiągnę ale ciekawe czy 4 czy może 5...
jak tu teraz to babsko podjeść jutro... pewnie nic nie osiągnę ale ciekawe czy 4 czy może 5...
Zelka, wasyl
I nie nie opiszę snu, to będzie moja słodka tajemnica
I nie nie opiszę snu, to będzie moja słodka tajemnica
Jetta no o co Ci chodzi?
Krzysztof..bo ja zaraz ci coś powiem wiec lepiej wyjdz
Staszku aha będzie lepiej
Staszku aha będzie lepiej
to ja się napiję
Krzychu, powiem Ci więc jak "krowie na rowie" - swoimi opowiastkami, dręczącymi pytaniami, ciągłym dopytywaniem, a wam?, a wy? nie przysparzasz sobie tu przyjaciół z tego co widzę... Gdyby ktoś miał sposób na wygraną, to by tu nie siedział po nocach patrząc w cyferki, tylko żyłby jak król, jak pączek w maśle, kapisz? nie ma sposobu na 100% wygraną, można kombinować, typować, ale wypadnie 100 wtedy, gdy przyjdzie na to pora, więc skończ juz z tymi pytaniami, bo one są... tendencyjne...
Jetta ale mu pojechałaś
Jetta nie odpowiedziałaś Krzysiowi na pytanie
gracz1987 napisz prosto do Tsu na meila, że w takim i w takim mieście, w takim i takim sklepie była taka sytuacja. Podaj adres kolektury i godzinę odbioru wypłaty i może sprawdzą Ci i podadzą czy była o tej godzinie wypłacana 4 czy 5 tka. Centrala chętnie odpisuje na takie meile i bardzo poważnie traktuje swoją pracę/
Jetta stanowczo za ostro
Mati- jak to Cyce, pardon, Piersi, śpiewają" nie czyń drugiemu tego- czego Ty nie chcesz sam"
mateusz
wiem że będzie lepiej, tylko to nowosc dla mnie i nie wiem
czy się da to tego przyzwyczaić
wiem że będzie lepiej, tylko to nowosc dla mnie i nie wiem
czy się da to tego przyzwyczaić
nie mógłbym jutro iść do tego sklepu i powiedzieć że nie otrzymałem dowodu wygranej podając godzinę o której tam byłem? czy osoba obsługująca maszynę ma obowiazek potwierdzenie mi dać czy nie musi? Alb czy oni zachowują jakieś kopie wygranych kuponów? 300 zł drogą nie chodzi....
uprzedziłaś mnie andromeda. tak zrobię. wiem że to moja głównie wina ale kobieta też nie solidnie podeszła do sprawy... kamer w sklepie jest od cholery jak coś..
Jetta czy Krzysio jest lamusem
gracz możesz tak spróbować, a jak się nie zgodzi to powiedz, że zainterweniujesz do Centrali TSu i podasz sklep i opiszesz sytuacje.
A to jej sklep?? Może ma jakiegoś szefa nad sobą??? Powiedz, że jak nie da Ci wydruku z wygranej to podasz jej kolekturę do sprawdzenia przez centralę. Oni naprawdę interweniują w takich przypadkach.
typu jak sklep otwarty w święto, automat działa a odmawiają puszczenia. To wszystko jest do sprawdzenia
A to jej sklep?? Może ma jakiegoś szefa nad sobą??? Powiedz, że jak nie da Ci wydruku z wygranej to podasz jej kolekturę do sprawdzenia przez centralę. Oni naprawdę interweniują w takich przypadkach.
typu jak sklep otwarty w święto, automat działa a odmawiają puszczenia. To wszystko jest do sprawdzenia
angelika krzysio c jest w porzadku bo przysłowie chinskie brzmi kto pyta nie błądzi:
1 866 823. gracz1987 2014-01-04 (23:43)
nie mógłbym jutro iść do tego sklepu i powiedzieć że nie otrzymałem dowodu wygranej podając godzinę o której tam byłem? czy osoba obsługująca maszynę ma obowiazek potwierdzenie mi dać czy nie musi? Alb czy oni zachowują jakieś kopie wygranych kuponów? 300 zł drogą nie chodzi....
tak zachowują, bo muszą się rozliczyć z tsm i każdą wygraną podpinają do wygranego kuponu, muszą zachować Twój kupon do wglądu dla Tsu..
wiem bo mi moja kolektorka opowiadała jak to wygląda. Bardzo są służbowi przy rozliczaniu musi się zgadzać wszystko
tak zachowują, bo muszą się rozliczyć z tsm i każdą wygraną podpinają do wygranego kuponu, muszą zachować Twój kupon do wglądu dla Tsu..
wiem bo mi moja kolektorka opowiadała jak to wygląda. Bardzo są służbowi przy rozliczaniu musi się zgadzać wszystko
to pracownica była, jest ich z 2 które widzę od "zawsze" a dzisiaj mnie jakaś 3cia młoda obsługiwała. jutro idę po wydruk, jeśli nie da albo zacznie kręcić piszę reklamację i tyle. nauczkę mam na przyszłość.
Gracz:
Nie odpuść tej sprawy, bo ...baba mogła wiele osób oszukać.. .
...............................................................
Powodzenia.. .
Nie odpuść tej sprawy, bo ...baba mogła wiele osób oszukać.. .
...............................................................
Powodzenia.. .
Hipcio on jest pytą
Jetta teraz nie mssz szans u Krzycha
angelika krzysio c zrobi mature potem studia i wystartuje w wyborach na prezydenta:
Gracz...chyba musisz zgłosic na policje, to zabezpieczą nagrania z kamer.. bo sa dwa dni do wtorku..nie wiadomo jak długo trzymaja nagrania
Hipcio.. .
.......................................
.......................................
gracz jak Cię oszukała to do szefa. Powiedz od razu, że rozmawiałeś z Centralą Tsu, ze wiesz iż zachowują kupony z wygranych i że Ci się wydaje ze nagroda była wyższa. Bo maszyna na pewno wypłaciła potrzebną kwotę. Powiedz szefowi o tym na pewno nie będzie chciał dymu i wyjaśni sprawę z pracownicą
gracz mi jak kilka lat temu trafiłem 5z6 w multi to chyba była melodia w lottomacie i wydruk gratulacje:
Hipcio nie strasz
z tą policją to przesada na razie, małe miasto i nie chce robić afery bo taki nie jestem ale naprawdę samo mi do głowy nie wpadło, że maszyna dzisiaj jakoś inaczej "zareagowała" na wygraną a do tego potwierdzenia nie dostałem co w domu skojarzyłem.
zdam relację jutro czy dostanę to potwierdzenie. przykre by było jakby ktoś nawet 300 zł sobie przywłaszczył nie mówiąc już o tym że (marzenie) trafiłem piąteczkę...
zdam relację jutro czy dostanę to potwierdzenie. przykre by było jakby ktoś nawet 300 zł sobie przywłaszczył nie mówiąc już o tym że (marzenie) trafiłem piąteczkę...
Gracz nie daj się i walcz o swoje a potem zrób dym
Gracz:
Potwierdzę to co napisał Hipcio.
Jak kilka lat temu trafiłem w MM 7/10 to była ...melodyjka i dostałem wydruk z ...gratulacjami.. .
.....................................................
Potwierdzę to co napisał Hipcio.
Jak kilka lat temu trafiłem w MM 7/10 to była ...melodyjka i dostałem wydruk z ...gratulacjami.. .
.....................................................
Jetta a już miałam się pytać o Ciebie