Wpisy 1 862 295 – 1 862 394
2 stycznia 2014 21:05 → 2 stycznia 2014 21:23, 100 wpisów
Krzysztof ..przestań jaki on jest król Many to król i gość z klasą a nie pajac
Monet ..ja jestem . za i takiego premiera chcę ..uwielbiam go czytać a co dopiero słuchać opowiadań
jocia..aha,ja nie w temacie .Normalnie dzisiaj z nerw jakiegoś nerwowego kaszlu w szpitalu dostałam aż się porzygałam
jetta >> nie dam. Zapomnij. Mój tasak i mnie za głowę położą na ćwiartkę.
Nie ma .
Nie ma .
No mój kolega chyba by cie wyśmiał zresztą ja też. Ten kurczak boi się walki z Floydem taka jest prawda a zresztą bilanse same wskazują kto jest lepszy a o zarobkach lepiej już nie dyskutować bo król jest jeden i jest nim Floyd pieniążek Mayweather. A ty co anty fan jego ?
Floyd to jest pajac twierdzisz ? Nie chciał żebym tego kumplowi powiedział lepiej.
Jetta >> trza było pisać że o maxa chodzi..
Już kurierem wysyłam sprzęt.
Już kurierem wysyłam sprzęt.
No wyjaśnij mi to 13max33.
jetta...maxowi po szlaku juz chyba odpintoliło po całości ale może mnie cmoknąć.Zawsze świeża i pachnąca
rzysztof ..a powiedz kumplowi i jeszcze ze dwóm takim ogarniętym jak Ty to was zmiotę jeszcze dzisiaj
Monet> nie maxia- on to mój best friend jest, mi tu o kogos innego chodzi...
Witajcie,krzysztof c nie ma Ci wstyd przychodzic tu na mp po tym co zrobiles nam w sylwestra?
krzysztof ..Manny Pacquiao to jest król i zapamietaj to sobie a nie pajac któremu wystawiają lamusów
Lila, no w chooya nas zrobił, 6 autobusów karwa przyjechało a światło zgaszone, ale się tylko firanka w oknie ruszała
michu uważaj, bo tu tasaki, boksy i za darmo w pychol można zarobic
jetta..no to cza wziąć kija od golfa i oooobnąć tak że aż szyna odpadnie
Deki.Witaj
A ten co przegrał z królem Floydem znam ja byłem u dziadka a to wy byliście ?
Ale około 22:00 wróciłem do domu.
http://www.orange.pl/kid,4000158865,id,4003449131,title,Mayweather-zarobi-najwiecej-w-historii-,video.html
Fiolka
Deki.
Tak na ch/tr.
Tak na ch/tr.
http://www.orange.pl/kid,4000158865,id,4003420726,title,Mayweather-wszystko-co-robie-robie-na-pokaz-,video.html
Monet,dobre, mam-posiadam, ale ja bym skorzystała z czegoś bardziej nowoczesnego, może sokowirówka, albo blender, byle co nieco uszkodzić...
Max.
Musisz się domyśleć.
Musisz się domyśleć.