Wpisy 1 858 836 – 1 858 935
31 grudnia 2013 19:30 → 31 grudnia 2013 20:01, 100 wpisów
Bolek- podobno- taki sam, jak ten, żeby sól zasypywać cukrem, jak się rozsypie...
zaraz imprezka u Krzyśka
jetta
no tak, jakoś nie zwracam na to uwagi, dużo zachodu z tym przenoszeniem pieniędzy z kasy do portfela i z powrotem
oby bez względu na okoliczności wygrywać i tego wszystkim życzę
no tak, jakoś nie zwracam na to uwagi, dużo zachodu z tym przenoszeniem pieniędzy z kasy do portfela i z powrotem
oby bez względu na okoliczności wygrywać i tego wszystkim życzę
cześć
ale mam motywację na nowy rok- rzucam palenie na rzecz zdrapek(może od czasu do czasu coś się zwróci, a nie tylko pójdzie z dymem)
Bolek, ostatnio krucho z kasą, więc gram za to co wygram właśnie... Ale 24 zł wygrane zostanie mi do przyszłego roku, jeszcze 4,5 godziny, więc na pewno
Dobry wieczór wszystkim
Jeszcze raz Wszystkim Życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2014
Jeszcze raz Wszystkim Życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2014
Zelka, a krzycha wcięło- pewnie się barykaduje i z wiatrówką zza węgła wygląda w oczekiwaniu na autobusy
jetta
dzisiaj zaszalałem za 50 dych się puściłem, jeden taki dzień w roku
dzisiaj zaszalałem za 50 dych się puściłem, jeden taki dzień w roku
Jetta teraz to PIotrusnia a kilkanaście wpisów wyżej takie śmianie ze mnie
Jetta witaj
Jetta witaj
Bolek, no toś zaszalał... Ale jak ci się nie zwróci, to nie graj już w tym roku...
do 10 stycznia krucho z kasą będzie, trzeba liczyć na dzisiejsze losowanie
Jetta chodź tu na jedną nogę wypijemy
Jetta widziałem
Witam wszystkich w ten miły, sylwestrowy wieczór!!!Jutro moja rocznica na MP. Pochwalę się ,ze 10 lat juz nie palę ,a co zaoszczedzilem to w TS "zainwestowalem"?Zdrowia i pomyslnosci Panu Adminowi i Wam wszystkim, Wasze zdrowie, polecam drinka z 2 kileliszków wyborowej, pepsi+ cytryna, nawet zęby przestają boleć i na wacka... korzystniy ma wpływ. Paniom tez nie zaszkodzi!
Żelka
Zelka- muszę na dwie, bo z sorelką mamy w golfa grać i się muszę jakoś "czymać"
Piotruś
Boluś
Jetta nie ma sprawy
ma kto jakie pewniaki bo nie mam co na wieczor wysłac
Miisiek
Jetta Ja kulturalnie martini z wódką
Qbik
Piotrek 81
Żeluś jakie 18??
Żelka i co potem, drink "góra cy", co to emeryt o nim kawał pisał?
Miło tak jak w rodzinie się napić!. Kilka drinków już zaliczylem , jak cos palnę , to o wybaczenie proszę..., a kolega Dzikus moze tonika wlac lub zrobic góralską herbatkę , którą tez polecam, jescze 4 godziny, trzeba wytrzymać..., musze trochę zwolnić , zeby nie skonczyc
Piotrek 81
Jetta ja tam nie wiem co dalej
Jetta miasto nasze
Qbik
Zelka takiego numera na kuponie nie ma
Jeszcze 6 minut i jesteśmy u krzycha, biały autobus zajeżdza od lewej, czerwony od prawej, nie wywinie się nam, ptaszyna...
Qbik bo sie z toba witałem a Ty ze mna nie
Piotruś to mój niezawodny pewniak 69
Jetta zatańczymy z Krzysiem kankana na rozpoczęcie
Ja jestem w czerwonym autobusie a WY?
Ciekawe czy ma jakieś sałatki bez majonezu, bo ja na diecie jestem...
Jetta już to widzę
Qbik wybierasz sie na rynek???
Jetta na pewno nie ma
Jetta te bioderko
dzikus
niech nam pan kierowcy nie zabiera, on najczeźwiejszy z nas wszystkich, tylko 2,86! w wydychanym...
niech nam pan kierowcy nie zabiera, on najczeźwiejszy z nas wszystkich, tylko 2,86! w wydychanym...
Piotrek ***a mać ja dopiero wróciłem z rynku po robocie pszeciesz wiesz gdzie robie widziałeś moje FB
Dzikus Ty masz lepiej masz szofera