Wpisy 1 858 736 – 1 858 835
31 grudnia 2013 18:11 → 31 grudnia 2013 19:29, 100 wpisów
Pasko siemasz, no jeszcze jestem, jak widać
Masz może porobione statystyki dotyczące gier lotto ? Typu np - ile razy w tym roku padało 6/6 w lotto, jaka była najwyższa ilość trafień, ile oszacowano zawartych zakładów etc etc, czy trzeba by sobie poprzewijać ?
Masz może porobione statystyki dotyczące gier lotto ? Typu np - ile razy w tym roku padało 6/6 w lotto, jaka była najwyższa ilość trafień, ile oszacowano zawartych zakładów etc etc, czy trzeba by sobie poprzewijać ?
WITAM WSZYSTKICH BARDZO GORĄCO W TEN MROŹNY I GŁOŚNY WIECZÓR
CHCIAŁABYM WAM WSZYSTKIM I KAŻDEMU Z OSOBNA ,ŻYCZYĆ TO CO NAJLEPSZE,ZDROWIA,SZCZĘŚCIA,JAK NAJWYŻSZYCH WYGRANYCH I MIŁOŚCI W TYM NADCHODZĄCYM NOWYM 2014 ROKU !!!!
ŻYCZĘ RÓWNIEŻ SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY NA IMPREZACH DOMOWYCH I NIE TYLKO
JA JESZCZE NIE ZACZĘŁAM A JUŻ MNIE GŁOWA PĘKA OD KRZYKÓW MOJEGO SZKRABA
CHCIAŁABYM WAM WSZYSTKIM I KAŻDEMU Z OSOBNA ,ŻYCZYĆ TO CO NAJLEPSZE,ZDROWIA,SZCZĘŚCIA,JAK NAJWYŻSZYCH WYGRANYCH I MIŁOŚCI W TYM NADCHODZĄCYM NOWYM 2014 ROKU !!!!
ŻYCZĘ RÓWNIEŻ SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY NA IMPREZACH DOMOWYCH I NIE TYLKO
JA JESZCZE NIE ZACZĘŁAM A JUŻ MNIE GŁOWA PĘKA OD KRZYKÓW MOJEGO SZKRABA
Krysieńka.
Mrożny ?Deszczowy.
Mrożny ?Deszczowy.
Jocia.Witaj
Walą tymi petardami pod chatą niedają
Takie -2 stopnie to fajnie.
Będziesz nad......... ?
Witam wszystkich serdecznie i życzę udanego sylwestra i szczesliwego Nowego Roku 2014 oraz samych dużych wygranych
SIEMA!!!krolowamonetemerytka 46dzikusdzikusmarcinek36krysieńka ELO! jocia ELO!
Obik{
Pasko ja będę jak wrócę od znajomych gdzieś ok 2giej ...tak myślę
Qubik
no to ja zmykam
jeszcze raz wszystkiego dobrego i miłej zabawy
papatki i do JUTRA
jeszcze raz wszystkiego dobrego i miłej zabawy
papatki i do JUTRA
Qbik mylneło mi sie no tak obik troche
wkarwia mnie ten stary rok
mój ojciec jest w szpitalu,
a mnie boli ząb do wyrwania
mój ojciec jest w szpitalu,
a mnie boli ząb do wyrwania
Trzeba cośbo chyba pompka zasała i nawet losowanka niedoczekam
kochany totalizatorze kopsnij
parę baniek w wieczornym losowaniu
parę baniek w wieczornym losowaniu
boli skarwysyn i gdzie tu z nim iść,
jak wszystkie medyki zamknięte,
na razie łykam piguły i popijam piwkiem
jak wszystkie medyki zamknięte,
na razie łykam piguły i popijam piwkiem
Wszystkiego Najlepszego z okazji 2014
Życzę Wam i każdemu z osobna tego samego czego Wy mi życzycie razy dwa
i znikam
Życzę Wam i każdemu z osobna tego samego czego Wy mi życzycie razy dwa
i znikam
Niech na co dzień, nie od święta,
gęba będzie uśmiechnięta.
Niech też zdrowie tęgie będzie
i kasiory niech przybędzie.
Niechaj łaski płyną z nieba,
tyle ile będzie trzeba.
Do Siego Roku!
gęba będzie uśmiechnięta.
Niech też zdrowie tęgie będzie
i kasiory niech przybędzie.
Niechaj łaski płyną z nieba,
tyle ile będzie trzeba.
Do Siego Roku!
dzikus ja kiedys jadac samochodem ponad 900km z bolem zeba w nocy w aucie okno otwarte bo plukalem woda to pomagalo na 1-2 min i dalej bol
jetta noi jak
Bolek
Jeśli była taka pula w mini i jeśli wylosowali by liczby rzadko kreślone to za 3/5 mogą płacić ponad 50zł w przypadku braku 5/5
Jeśli była taka pula w mini i jeśli wylosowali by liczby rzadko kreślone to za 3/5 mogą płacić ponad 50zł w przypadku braku 5/5
Bolek dzięki. Ja ostatnio głównie w mini lotto gram. Cena zakładu pozwala na skromny "system" raz na jakiś czas (za około 20 zeta)
Trfart
też grałem systemikiem w mini ale nic nie wchodziło i gram z chybika 10-12 zakładów,tylko się zastanawiam czy jeszcze ze 2-4 zakładów nie dokupić
też grałem systemikiem w mini ale nic nie wchodziło i gram z chybika 10-12 zakładów,tylko się zastanawiam czy jeszcze ze 2-4 zakładów nie dokupić
jetta ja już na bialej sali
jest trochę późno chyba se odpuszcze, jak ma paść to padnie i basta
Bolek
Ja coś znalazłem w sieci na 11 liczb, jakiś rozpis. Puszczam czasem. Na chybił-trafił dawno nie grałem, ale ja ogólnie lubię przysiąść i popatrzeć na wyniki ostatnich losowań
Ja coś znalazłem w sieci na 11 liczb, jakiś rozpis. Puszczam czasem. Na chybił-trafił dawno nie grałem, ale ja ogólnie lubię przysiąść i popatrzeć na wyniki ostatnich losowań
Trafart
ten rok mam słaby w mini ale zeszły 4 razy 4/5 weszło, dlatego lubię mini no cena zachęca do grania
ten rok mam słaby w mini ale zeszły 4 razy 4/5 weszło, dlatego lubię mini no cena zachęca do grania
Bolek, co mam być... puszczałam kiedyś 9 zakładów DL- na każde losowanie, ale stwierdziłam, że raczej mi się to nie opłaca, liczb nie pamiętam, stare kupony wyrzuciłam, nie mam co sprawdzać...
jetta
lotto jest drogie i rzadko coś wchodzi dlatego gram 1-2 zakładziki, symbolicznie
lotto jest drogie i rzadko coś wchodzi dlatego gram 1-2 zakładziki, symbolicznie
podobno jaki sylwester taki cały rok, więc wybrałam moją szaloną wygraną 24 zł... oby tak dalej, a puściłam się za pieniązki z portfela, nie z wygranej i jeszcze zdrapeczkę do pełnej kwoty i 5 zł wpadło
Bolek, no drogie, drogie, temu odpusciłam- mam jeden, który pamiętam, więc padłabym chyba jakby wszedł a ja bez pukonu...