Wpisy 1 858 390 – 1 858 489
31 grudnia 2013 12:53 → 31 grudnia 2013 13:42, 100 wpisów
zloty..on wypije piwko albo 6 ale wódki nie pije poza tym mało pije bo jeździ dużo i nie może pić Za to ja za niego mogiem nadrobić
mala...latał po programach i karwa akurat na tym stanął,no ja pierdolca dostanę chyba na maxa.O
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/nie-zyje-andrzej-turski/3cznz
Bronson
Lila,zdrówka ,dużo cierpliwości do Twoich chłopaków/małych i dużego/ i samych szczęśliwych chwil w nadchodzącym roku
Lila tylko mam menela nad sobą muszę być czujny bo raz byśmy wylecieli w powietrze
może ze 2 lata starszy odemnie, nie myje się, nie sprząta, sprowadza element z osiedla chociaż jest już na celowniku, jesteśmy bezsilni, smród wszędzie jak jakiś się pojawi menel do niego
czekamy tylko jak zdechnie {{wsciekly}
ale on ma mocny organizm
ale on ma mocny organizm
Bronson...no to nieciekawie ale dopóki wszystko opłaca to nic nie można zrobić.Z córką pogadać żeby się zajęła ojcem,może
Gracz z miejscowości Choszczno wygrał 738 014,70 zł w grze Multi Multi
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
ona jest nawet prokuratorem i nic nie może zrobić, ponieważ on ma prawo mieszkać aż do śmierci, przjeżdża od czasu do czasu na kontrolę ale to nic nie daje sami musimy działać niestety
Bronson..a to mieszkanie już jest przepisane na nią? Pewnie dlatego może mieszkać do śmierci a ona je opłaca.Tak jak mojej teściowej sąsiadka.Tez przepisała mieszkanie na syna,ale ma zaznaczone,że do końca życia może mieszkać w tym mieszkaniu .
Bronson...wiesz jak jest.Gdyby chociaż się mył i nie capiło to jeszcze a tak to smród pewnie w całej klatce
dla wszystkich na ten Nowy Rok, co by się Wam darzyło!
Na szczęście, na zdrowie na ten Nowy Rok,
Aby was nie bolata głowa ani bok.
Aby wam się rodziła i kopiła
Pszenica ijarzyca, żytko i wszystko,
Abyście mieli w każdym kątku po dzieciątku,
W stodole, na polu, w oborze Co daj Panie Boże!
Lila a kit tam menelom dziś jest Sylwester to bawmy się a ja muszę czuwać
jak mówił Anioł do baraków się wysiedli pod Warszawę bez ogrzewania
gjaster, a co do małopolski, to jakby co, to nie zapomnij się z "kuleżanką" podzielić...
no jestem wreszcie na liscie na koniec miesiaca w typowaniach pierwszy raz mi sie udalo mam 428 pkt