Wpisy 1 856 974 – 1 857 073
30 grudnia 2013 18:37 → 30 grudnia 2013 19:41, 100 wpisów
cze
jak myślicie jutro padnie 6 mln w dużym ?
Ula,a jakie te szczęśliwe cyferki poświęcone?
SlimTobie również samych szczęśliwych dni i zdrówka
Ulala,jeszcze jedną do pary
dzięki ula
Po Nowym Roku totalizator nie szykuje przypadkiem jakiejś niemiłej niespodzianki, w stylu podwyższenia cen za zakłady?
też słyszałem że od 01/04/2014 coś się zmieni w cenach, jednostki zostają bez zmian, ale walutą będzie ojro
Drapek. W mini może coś z przedziału: 10-20 lub 20-30. tam ostatnio tylko po jednej liczbie padało. Trzeba pamiętać, że to losowanie sylwestrowe. Totalizator to dowcipniś, jak pamiętamy
no jestem witaju nowo przybyłych mp
qaja
slim
alalu
Ulala
44+
Drapek
Totalizator zrobi w Nowym Roku 2014 r prezent dla graczy. W każdej kolekturze będzie więcej czystych blankietów do wzięcia
Puszczał z Was ktoś kiedyś jakiś zestaw do Keno? Rozpisane liczby na jedno losowanie?
Gaja. Grałem kiedyś w multi. Teraz mini i lotto. Najwyższa wygrana- 1040 zł była jednak w multi
Trafart , moja najwyższa wygrana to 300 zl...i ciągle nie mogę pobić mojego "rekordu"..
Miałem bardzo złe zdanie o Polakach
Ciemny naród
Wyjechałem do Norwegii
I SPOKORNIAŁEM
Norweg a Polak
To jak osioł i koń
Ciemny naród
Wyjechałem do Norwegii
I SPOKORNIAŁEM
Norweg a Polak
To jak osioł i koń
neptun.
To o sobie też miałeś złe zdanie ??
To o sobie też miałeś złe zdanie ??
witam program keno multi https://pl.unibet.com/launcher-softgames?gamecid=1.80495&realMoney=false#tab:pill-2
Gaja. Pozostaje Ci czekać na większą wygraną. Czego życzę w Nowym Roku lub...jeszcze w starym
Trafart dziękuje pięknie, ja Tobie tez zycze wysokich wygranych w Nowym Roku...i jeszcze w starym..
Neptun,to załapiesz się na niespodzianki'jakie szykuje rząd polkom
Witam obecnych
Ja miałem jechać do Norwegii na dachy,ale koleś okazał się lujem.Teraz się prosi abym mu załatwił pracę w Anglii
Polecam blog producentkipasji
Ma dziewczyna fantazję
A jaki barwny język
Ma dziewczyna fantazję
A jaki barwny język