Wpisy 1 856 273 – 1 856 372
30 grudnia 2013 11:13 → 30 grudnia 2013 12:48, 100 wpisów
No dalej.
w multiku masz wiecej szans przynajmniej na zwrot niz w minilotto
To ty warunki stawiasz ?
krzysiu 24 ale krzys c jest expertem od mini -- wygrywa co losowanie
A ile zarabiasz na miesiąc ?
Co ty gadasz najwięcej dwójki miałem nic więcej ale i tak czuję i jestem pewny że trafię piątkę kiedyś tam ?
Przepraszam za mój ton.
W
W ramach przeprosin proszę.
krzysztof c zycze wygranej w minilotto
A dzięki dzięki wam też życzę no patrzcie ostatnio aż 3 osoby trafiły piątkę i co można można tylko trzeba grać po kilka kilkanaście kuponów.
Dobra na razie.
a ja uwazam ze jak masz wygrac towygrasz jednym kuponem a granie na kilkanascie czy kilkaset to juz głupota
Witajcie!
A ja gram w mini i w multi i nic nie trafiam skreslam i na chybił i tez nic mi nie wchodzi wszystko jest o jedna w tył albo w przód
A ja gram w mini i w multi i nic nie trafiam skreslam i na chybił i tez nic mi nie wchodzi wszystko jest o jedna w tył albo w przód
I powodzenia we wszystkich grach oraz wysokich wygranych wam życzę oraz szczęśliwego nowego roku aby był lepszy niż ten i bardziej owocny. A no i super udanej imprezy czy to w domu czy gdzieś Sylwestrowej.
ma ktos pewne 70 jakies tak na 80% chociaz bo ja bym najchetniej dal wszystkie oprocz 72,71
stawiam bardziej na 55,54,57 puscilem się wcozraj z 1 zakladem dali 12 zl 3 zaklady moge puscic
ja mam juz zawrót głowy, wiec może wygram, bo nawet kolektorka nie miała reszty wydać, wiec mam los na kredyt
więc jak wygram, to najpierw zapłacę, bo tak to mogłaby mi kupon gwizdnąć
11 19 22 54 55 64 66 77 78 79
21,22,23,24,25,26,29,30
3 6 15 17 21 24 25 32 38 40 42
21,22,23,24,25,26,29,30
3 6 15 17 21 24 25 32 38 40 42
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 367 000
Cześć
Lilka
Tris
Lilka jak teściu się czuje?
Lilka
Tris
Lilka jak teściu się czuje?
żelka..dzisiaj nie wiem,dopiero jadą do niego.Lekarka szwagierce powiedziała,że stan krytyczny i musi,y być przygotowani na wszystko.Tylko ***a jaki stan krytyczny jak on siedzi na łóżku ,na wszystkich patrzy tylko nie poznaje i nic nie mówi,i nie ma lekarka jeszcze wyników nawetCiekawe na jakiej podstawie stwierdziła że na wszystko mamy być przygotowani? Chyba na podstawie wieku teścia.
wyglądał lepiej jak szedł doszpitala niż teraz.I teść szaleje w szpitalu,chceszpital rozdupcyć,rady sobie z nim dać nie mogą.
Lila wszyscy co z mojej rodziny zmarli to w szpitalu,raz ich zabrali i szlus
Lilka całkiem możliwe wiekowy człowiek to i różnie może być nie ma co się martwić na zapas.. Najważniejsze, że jest przytomny
nie mam emotek
DW
Gjaster
żelka..też włąśnie,nie ma co się martwić i trzeba być dobrej myśli.DzisiajJarek pojedzie tam z matką to zobaczą co się tam dzieje
trisetum..ja byłam w szpitalu i po tygodniu wyszłam ,byłam w strachu ale trafgedii nie było
Lilka życzę powrotu do zdrowia teściowi, niech Wam jeszcze długie lata żyje
wszystkim
o śpiący królewicz
Piotruś
Piotruś
DW
Żelka
Lila
tris
Żelka jaki krolewicz
leo
michal