Wpisy 1 854 422 – 1 854 521
28 grudnia 2013 18:59 → 28 grudnia 2013 20:56, 100 wpisów
reki nie rece opadaja jak to mawiaja jest tak jak piszesz jedni by chcieli niemoga a drudzy jak zabawke ajk zwierze rozumiem ze moze dziecko wkurzyc ale nie do tego stopnia by mialo trafic do szpitala
gryks bede sie dopiero puszczał
Bo takiemu sukinsynowi paragraf nie za spowodowania ciężkiego uszczerbku na zdrowiu tylko usiłowanie zabójstwa powinni przybić.
Asia tylko skresl dobrze
ja tez z ma zolzunia co nieco ogladnac pa wam......... powodzenia piotrek
gryks
jetta>> co tam "nie powinnam"?
A ja jemu Życze .. niech pod dobrą celę do gitów trafi a tam dzieciobijów odpowiednio traktują.
A ja jemu Życze .. niech pod dobrą celę do gitów trafi a tam dzieciobijów odpowiednio traktują.
Karwa,dostawalam w tyłek od rodziców, ale jak zasłużyłam! I jakoś nie jestem psycholem, degeneratem czy mam z tego powodu jakąś traumę, bo nie mam a nawet sądzę ze to sprawilo że oprócz wagarowania i podpalania fajek nie wpadlam w inne nalogi i zle towarzystwo, ale nigdy ale to nigdy nie dopuścili sie czegoś takiego!
Jetta chodz tam
10,22,43,trafione z chybika.
Baaardzo dziekuje Wszystkim ktorzy zlozyli mmi Zyczenia Swiateczne..bardzo bardzo..niestety nie bylo mnie w kraju..
przykro mi ale nawet nie mialam jak sie z Wami skontaktowac..ojej ojej..ZYCZE WAM TEGO SAMEGO CO OD WAS DOSTALAM..brak mi slöw..przepraszam..przewielkie cmokuski ii wszytko coo naj..naj..najlepsze dla WAS..raz jeszcze sorci..mpusiostwo....ale cmokuchy wysylam przegorace..
przykro mi ale nawet nie mialam jak sie z Wami skontaktowac..ojej ojej..ZYCZE WAM TEGO SAMEGO CO OD WAS DOSTALAM..brak mi slöw..przepraszam..przewielkie cmokuski ii wszytko coo naj..naj..najlepsze dla WAS..raz jeszcze sorci..mpusiostwo....ale cmokuchy wysylam przegorace..
dla Wszystkich dedykuje dosc ladny utworek..
Olly Murs-Dear Darlin
ii paa WAM..
Olly Murs-Dear Darlin
ii paa WAM..
Ola
Dobry wieczór wszystkim i wygranych
Ulexxa
Lila
Tczewianka
Eryka
Lila
Tczewianka
Eryka
same kobitkichłopaki poszli pewnie na piwo
19 29 52 54 55 57 64 74 77 80
21,22,23,24,25,26,29,30
6 7 12 17 20 21 25 26 27 30 40
21,22,23,24,25,26,29,30
6 7 12 17 20 21 25 26 27 30 40
cześć kobitki
bry mp
-mysia.lili.emeryt.tczewianka.emerytka.eryka.ulexxa.angierski.jetta.piotrek.panoramix.monet.asia.gryks.torsan.jackwar.i reszta mp
-mysia.lili.emeryt.tczewianka.emerytka.eryka.ulexxa.angierski.jetta.piotrek.panoramix.monet.asia.gryks.torsan.jackwar.i reszta mp
sledzi sto
http://www.youtube.com/watch?v=ZvinnJ77AkA&list=PLgQPdVdlOsLSMm9L-ZtWjN7WLTcmGoLlq&index=1
jackwar e nie
Jackwar
Wasyl
Wasyl
napisz, że miałeś w Poroninie muzeum do 1990 r poswięcone tobie, a teraz ci został tylko napis na czole
jackwar niebedem
jackwar>> daj spokój... znowu będzie jęczał pół wieczoru i wklejał żale.
Jackwar.
Popieram Cię.
Popieram Cię.
Monet.
Chwila,chwila.
Chwila,chwila.
M
- napisz, że należę do klubu w Gnieźnie
jak to napisałeś w maju
za moimi plecami do niego
żenujące
- napisz, że należę do klubu w Gnieźnie
jak to napisałeś w maju
za moimi plecami do niego
żenujące
Monet.
W życiu.A teraz tym bardziej,odkąd wiem ,że masz psa.
W życiu.A teraz tym bardziej,odkąd wiem ,że masz psa.
mam psa i sam jestem kundlem... jak mnie ta inteligencja z polski A nie raz nazywała.
Lenin , nie pisz już bo wszystko już napisałeś , kładź się do mauzoleum by towarzysze mogli cię odwiedzać