Wpisy 1 854 362 – 1 854 461
28 grudnia 2013 18:33 → 28 grudnia 2013 19:59, 100 wpisów
asia mam pytanie ile masz lat ?
asia daj zdjęcie ok ?
Wiem że się nie pyta ale tak z ciekawości stawiam 18 ?
Wstydzisz się czy co ?
Dasz te zdjęcie czy nie ?
Nie Krzysiu,wstyd mam przykryty,ale nie jestem zainteresowana.Nie ten przedział wiekowy
Witam ponownie,moje liczby na mm:2,5,10,11,12,12,17,20,22,24,35,38,39,45,54,50,51,55,59,60,54,58,56
Nie ten przedział wiekowy czy masz kogoś ?
1 854 373. asia 2013-12-28 (18:38)
Nie Krzysiu,wstyd mam przykryty
Może szkoda akurat
Nie Krzysiu,wstyd mam przykryty
Może szkoda akurat
A zresztą na razie i nie musisz odpowiadać w końcu ja barmankę mam mieć.
?
krzysztof bez urazy mam kolega ktory sobie w wieku 15 lat ubzural ze dana kolezanka bedzie na wieki jego do dzis mu tak zostalo w myslach marzeniach ma 38 lat
lepiej się smiac niz plakac tutaj tylko trza się smiac bo to szkoda lez
ja ich niemam kazda liczba jest dobra do losowania jak ktos napisal
zartowalem oczywiscie jocia ze 4 a nie 5 wszystko sie moze zdarzyc
oki..ostatni raz..dzisiaj
http://www.youtube.com/watch?v=CR3hg452VGc&list=FLirYm-vnarPgtIfdwWZappQ
http://www.youtube.com/watch?v=CR3hg452VGc&list=FLirYm-vnarPgtIfdwWZappQ
Macie zakłady na Mini Lotto i ile najwięcej trafiliście no pochwalić się cwaniaki ?
Karwa, znów jakiś cwel dziecko skatował... Co za sk... Matka o babcia podobno nie lepsze...
krzysztof w tym roku 3 razy 3-5 jak juz chcesz wiedziec a na dzis 15,17,19 plus do tego tajemnicze liczby
Asia nie schowalem sie Nie było mnie chwile
Jetta
Gryks, mam kolegę, który wszystko by oddał, żeby mieć dziecko ale nie mogą mieć własnego, więc czekają na adopcję, a tu k... takie coś... Kolejny raz... To takie niesprawiedliwe...
reki nie rece opadaja jak to mawiaja jest tak jak piszesz jedni by chcieli niemoga a drudzy jak zabawke ajk zwierze rozumiem ze moze dziecko wkurzyc ale nie do tego stopnia by mialo trafic do szpitala
gryks bede sie dopiero puszczał
Bo takiemu sukinsynowi paragraf nie za spowodowania ciężkiego uszczerbku na zdrowiu tylko usiłowanie zabójstwa powinni przybić.
Asia tylko skresl dobrze
ja tez z ma zolzunia co nieco ogladnac pa wam......... powodzenia piotrek
gryks
jetta>> co tam "nie powinnam"?
A ja jemu Życze .. niech pod dobrą celę do gitów trafi a tam dzieciobijów odpowiednio traktują.
A ja jemu Życze .. niech pod dobrą celę do gitów trafi a tam dzieciobijów odpowiednio traktują.
Karwa,dostawalam w tyłek od rodziców, ale jak zasłużyłam! I jakoś nie jestem psycholem, degeneratem czy mam z tego powodu jakąś traumę, bo nie mam a nawet sądzę ze to sprawilo że oprócz wagarowania i podpalania fajek nie wpadlam w inne nalogi i zle towarzystwo, ale nigdy ale to nigdy nie dopuścili sie czegoś takiego!
Jetta chodz tam