Wpisy 1 853 333 – 1 853 432
28 grudnia 2013 00:06 → 28 grudnia 2013 00:44, 100 wpisów
Kiedy..widzisz emeryt..ja Tobie też nie wierzę, przykro mi
Widze po sposobie pisania..i liości atrakcji,że masz więcej lat..jak ankietowe 30-35
Widze po sposobie pisania..i liości atrakcji,że masz więcej lat..jak ankietowe 30-35
Toja dobranoc
ciekawe jest że ja piszę o Leninie a emeryt czuje się obrażony
słyszałem o tak zwanym odruchu Pawłowa ale to chodziło o psy
co ma emeryt do zwierzęcia ?
słyszałem o tak zwanym odruchu Pawłowa ale to chodziło o psy
co ma emeryt do zwierzęcia ?
Lottomat o czym Ty piszesz z Pasko ..rany szyfry same jakieś
OK..nie chce wiedzieć
OK..nie chce wiedzieć
Ciekawe czy emeryt zarzuci kłamstwo autorowi tego wpisu?
44 552. emeryt 2009-03-31 (00:25)
>>> ja w zakłady sportowe gram od 1971 roku to chyba jeszcze twoi rodzice się nie urodzili<<<
Można się cofnąć i przeczytać.
A po kilku latach zażył jakiegoś eliksiru i odmłodził się na 30-35 lat...
>>> ja w zakłady sportowe gram od 1971 roku to chyba jeszcze twoi rodzice się nie urodzili<<<
Można się cofnąć i przeczytać.
A po kilku latach zażył jakiegoś eliksiru i odmłodził się na 30-35 lat...
jocia
ale pomiędzy tym co wierzysz, a obrażaniem to zasadnicza różnica
ilość atrakcji jest związana z zawodem i kasą, o czym pisałem nie raz, nie dwa tu
nigdy nie pisalem,że jestem biedny, też o tym pisałem
ale po co ta zazdrość o sukcesy innych ?
czy Ty myślisz, że tu ludzie piszą samą prawdę ???
ale pomiędzy tym co wierzysz, a obrażaniem to zasadnicza różnica
ilość atrakcji jest związana z zawodem i kasą, o czym pisałem nie raz, nie dwa tu
nigdy nie pisalem,że jestem biedny, też o tym pisałem
ale po co ta zazdrość o sukcesy innych ?
czy Ty myślisz, że tu ludzie piszą samą prawdę ???
widz
pisałem o tym tu, dlaczego tak napisałem
ale może cię nie było przy tym
pisałem o tym tu, dlaczego tak napisałem
ale może cię nie było przy tym
od jakiegos czasu czytam o lapkach i dzis ciezko cos wybrac, zawse jakies ale co wplywa na to ze lap jest kiepski, zaszwyczaj matryca slaba .. pozniej chlodzenia itp
jprdl co tu się dzieje
Hej
emeryt a o tych wycieczkach w stanie wojennym to co było ? fantazja czy demencja starcza ?
Ale Tu głośno !
lottomat: też miałem dylemat... ale na x-kom.pl zrobili na niego promocję na 3200 zł i stwierdziłem, że mega okazja... a było to prawie rok temu.
Jarek idę po popcorn i wino bo na trzeźwo nie ogarnę
przypomnij sobie co wczoraj pisałeś
a nie raz nie dwa pisałem,
że nikt nie zmusza cię do czytania czy
krytykowania moich wpisów
a nie raz nie dwa pisałem,
że nikt nie zmusza cię do czytania czy
krytykowania moich wpisów
Staszku
Dobry wieczór co jak zagadać do dziewczyny z którą raz rozmawiałem i poznałem u kuzyna na 18 urodzinach w barze bo podawała do stołu teraz w grudniu 18 lat. Bo nawet byłem kiedyś tam ale nie było to poprosiłem panią żeby przekazała jej kartkę na której napisałem że to ja ten co rozmawiała z nim na urodzinach 18 kuzyna podałem imię i mój numer telefonu ale może nie dotarł tej kartki pewnie ale nie wiem co bo nie odpisała. A wtedy mi powiedziała czyli 24.05 że na razie chłopak nie szuka. 11.01 ja pojadę do szkoły to po na pewno tam zajdę ciekawe co zrobi o ile tam będzie ? A niedługo będę miał staż w gimnazjum jak koledzy mieli to będę zarabiał co miesiąc to zabiorę ją gdzieś i kupię prezenty od czasu do czasu i kwiaty bo to lubicie dziewczyny prawda ? Najlepiej moi kuzyni powiedzieli dzisiaj 5 i 7 lat że oni nie będą mieć dziewczyn.
halapek
jprdl Krzysztofwezmę dwie butelki
narka
i tak uważam że emeryt kłamie a to jest obojętne czy kłamie ile ma lat , czy kłamie o wycieczkach w stanie wojennym
czy kłamie że w latach 60 grał w totka
kłamca
i tak uważam że emeryt kłamie a to jest obojętne czy kłamie ile ma lat , czy kłamie o wycieczkach w stanie wojennym
czy kłamie że w latach 60 grał w totka
kłamca
emeryt...a co ma zamoznosc do tego co wypisujesz
Emeryt..nie obrazaj mojej inteligencji.. proszę uprzejmie
Twoje " sukcesy w bukmacherce..moze warto czasami uwiarygodnić ..ja wstawiam skny ..bo mi tez nie wierzą ...
Styl pisania..jednak świadczy o tym,ze jestes grubo starszy..jak piszesz.. ale nic mi do tego..tylko.. nie nie lubie jak ktos myśli,ze jestesmy badna idiotów, których mozna oszukać
Emeryt..nie obrazaj mojej inteligencji.. proszę uprzejmie
Twoje " sukcesy w bukmacherce..moze warto czasami uwiarygodnić ..ja wstawiam skny ..bo mi tez nie wierzą ...
Styl pisania..jednak świadczy o tym,ze jestes grubo starszy..jak piszesz.. ale nic mi do tego..tylko.. nie nie lubie jak ktos myśli,ze jestesmy badna idiotów, których mozna oszukać
Ale co ja mam zrobić albo jej powiedzieć po tych 7 miesiącach w końcu raz się widzieliśmy a kilka zdań zamieniliśmy ze sobą ?
Angelika
Emeryt, a o tym przedziale 30-35 też już piszesz co najmniej przez pięć lat, może warto by już przejść na przedział 35-40 ??? Byłoby to bardziej wiarygodne.
krzysztof: tak się podrywa dziewczyny: https://www.youtube.com/watch?v=1mRM1VwUiYA
Krzysztof powiedz, że zdajesz maturę ze stroną mature.com
jocia
pisałaś o ilości atrakcji
więc ci wyjaśniłem, że to związane z moją pracą
pisałaś o ilości atrakcji
więc ci wyjaśniłem, że to związane z moją pracą
Dobry wieczór panie Januszu tylko problem w tym że nie widzieliśmy się 7 miesięcy ?
Krzysztof a ona w ogóle wie o Tobie?
murphy ty masz coś chyba z Boruca, ty na forum jesteś po to by walczyć ? robisz z siebie benhakera, bufona ? zarozumialca ? podobny jestes do wlochów, oni tez wszystko wiedzą i to wiedzą najlepiej, jak wszystkie teściowe; jak jesteś wszystkowiedźma, to chyba nie miejsce na twoja walkę na tym forum, jeszcze raz przeczytaj, co napisałeś, może nareszcie zrozumiesz, co prawda nie pytałeś ani mnie,ani ibizy- ale ponieważ ibiza przeczytał twoje pytanie, to był uprzejmy i ci odpowiedział, abyś szybciej wiedział- i przestań syneczku ubliżać i wymyślać, bo ja w zakłady sportowe gram od 1971 roku to chyba jeszcze twoi rodzice się nie urodzili
44 553. emeryt 2009-03-31 (00:28)
ja sie do tomcia nie przyczepiłem, daleki jestem od tego tutaj na tym sympatycznym forum /chyba najsympatyczniejszych ludzi/,tylko źle zrozumiałemm,ale ty od razu wyczuwasz walkę, bo do tego masz chyba największe predyspozycje
44 554. murphy 2009-03-31 (01:24)
emeryt>>> swoimi idiotycznymi wpisami dajesz świadectwo swego charakteru a skoro naprawdę jesteś tak zabytkowym człowiekiem jak podajesz ( bo w 1971 miałeś minimum 18 lat abyś w zgodzie z przepisami mógł grać..) to wykaż się i życiową mądrością.Jak dotąd jej brak - bo kolejny raz swoją totalną niewiedzę i niezrozumienie tego co tu na forum jest napisane - przeobrażasz w "dowciapne" wpisy , którymi się tylko kompromitujesz.... Wczoraj NIC nie zrozumiałeś: kolega "ibiza" nie będący stroną mojej z "gregorem" korespondencji błędnie odebrał część wpisu poświęconą systemowi 3z6=20 jako dotyczący systemu 2z12=66 i stąd jego bezprzedmiotowy wpis.Pomimo mojego dla "ibizy" wyjaśnienia gdzie pobłądził - ty się z tym samym błędnym rozumieniem zgłosiłeś... Dziś natomiast NIC nie zrozumialeś z wpisu "tomcia1972" i czynisz kolejną "dowciapną" uwagę , którą jedynie udowadniasz , że jak dotąd NIC nie rozumiesz...Może więc najpierw myśl nim coś napiszesz - bo jak dotąd masz 100% skuteczność w błędnym interpretowaniu merytorycznych zagadnień - a przy twoim stażu jako czynnego gracza od 1971 to takie przedszkolne błędy chwały ci nie przynoszą i na pieniacza jedynie wychodzisz.Bo jak dotąd dowodzisz że można być starym i głupim , gdyż wiek nie jest żadnym patentem na mądrość...Pewnikiem jest tylko to, że z wiekiem zdobywa się życiowe doświadczenie a nie madrość.
murphy ty masz coś chyba z Boruca, ty na forum jesteś po to by walczyć ? robisz z siebie benhakera, bufona ? zarozumialca ? podobny jestes do wlochów, oni tez wszystko wiedzą i to wiedzą najlepiej, jak wszystkie teściowe; jak jesteś wszystkowiedźma, to chyba nie miejsce na twoja walkę na tym forum, jeszcze raz przeczytaj, co napisałeś, może nareszcie zrozumiesz, co prawda nie pytałeś ani mnie,ani ibizy- ale ponieważ ibiza przeczytał twoje pytanie, to był uprzejmy i ci odpowiedział, abyś szybciej wiedział- i przestań syneczku ubliżać i wymyślać, bo ja w zakłady sportowe gram od 1971 roku to chyba jeszcze twoi rodzice się nie urodzili
44 553. emeryt 2009-03-31 (00:28)
ja sie do tomcia nie przyczepiłem, daleki jestem od tego tutaj na tym sympatycznym forum /chyba najsympatyczniejszych ludzi/,tylko źle zrozumiałemm,ale ty od razu wyczuwasz walkę, bo do tego masz chyba największe predyspozycje
44 554. murphy 2009-03-31 (01:24)
emeryt>>> swoimi idiotycznymi wpisami dajesz świadectwo swego charakteru a skoro naprawdę jesteś tak zabytkowym człowiekiem jak podajesz ( bo w 1971 miałeś minimum 18 lat abyś w zgodzie z przepisami mógł grać..) to wykaż się i życiową mądrością.Jak dotąd jej brak - bo kolejny raz swoją totalną niewiedzę i niezrozumienie tego co tu na forum jest napisane - przeobrażasz w "dowciapne" wpisy , którymi się tylko kompromitujesz.... Wczoraj NIC nie zrozumiałeś: kolega "ibiza" nie będący stroną mojej z "gregorem" korespondencji błędnie odebrał część wpisu poświęconą systemowi 3z6=20 jako dotyczący systemu 2z12=66 i stąd jego bezprzedmiotowy wpis.Pomimo mojego dla "ibizy" wyjaśnienia gdzie pobłądził - ty się z tym samym błędnym rozumieniem zgłosiłeś... Dziś natomiast NIC nie zrozumialeś z wpisu "tomcia1972" i czynisz kolejną "dowciapną" uwagę , którą jedynie udowadniasz , że jak dotąd NIC nie rozumiesz...Może więc najpierw myśl nim coś napiszesz - bo jak dotąd masz 100% skuteczność w błędnym interpretowaniu merytorycznych zagadnień - a przy twoim stażu jako czynnego gracza od 1971 to takie przedszkolne błędy chwały ci nie przynoszą i na pieniacza jedynie wychodzisz.Bo jak dotąd dowodzisz że można być starym i głupim , gdyż wiek nie jest żadnym patentem na mądrość...Pewnikiem jest tylko to, że z wiekiem zdobywa się życiowe doświadczenie a nie madrość.
I one tak łatwo numery telefonów dawały chyba jakaś ściema to jest co ?
Krzysio z Toba nie jest do konca ok wiec zacznij od siebie robic cokolwiek ... Stoisz w miejscu a miesiace leca
Jarek nie mam pytań
Pisałem u góry czytanie ze zrozumieniem się kłania Andżelika rz się wydzielimy.
Krzysztof czy Ty w ogóle kiedykolwiek miałeś dziewczynę?
emeryt..chodziło mi o ilośc atrakcji..w tak młodym wieku Twoja doba ma pewnikiem 72 godziny
wracam do typowania
wracam do typowania
Tacy mądrzy to jak się spotkamy jak się zachować zgadać coś kupić chyba podpowiedzieć możecie ? Zaprosić na jedzenie kupić drobiazg właśnie na jej urodziny.
jak sie nie widziales od 7 msc to Twoja wina, czego nie rozumiesz ?
to też chyba obrażanie innych.....
jocia
jasne
i dalej
i ubliżał
44 566. emeryt 2009-03-31 (09:51)
do murphego - to jest forum dla sympatycznych ludzi, a nie dla takich jełopów jak ty, nie skończyłeś czasem szkoły prywatnej ? bo takie szkoły wszyscy kończą, bo za to płacą, nawet największe matoły, takie jak ty, którzy ubliżają wszędzie i wszystkim, komu chca dopiec, a ja na to swoim wpisem nie zasłużyłem to ty zacząłeś ubliżać, zobacz do góry, najpierw od dzieciaka zacząłeś, podczas gdy twoi rodzice siusiali w majtki ja już pogrywałem w załadach sportowych, potem zwymyslałeś od jekichś debilnych wpisów, które napewno nie są w takim stopniu szkodliwe nikomu jak twój imbecylizm /góra 18 % inteligencji/, wyłumaczyłeś mi o co chodzi i zrozumiałem, że "0" to ilość wylosowanych tych zestawów, i o nic więcej nie pisałem- nie ja dałem pierwszy świadectwo swojego charakteru, lecz ty, bo ty zacząłeś pierwszy ubliżać, jeszcze raz odsyłam do góry, jak pamięć u ciebie tak słaba,od zabytków to możesz swoim rodzicom ubliżać, bo napewno na to zasługują, jak takiego chama wychowali, ubliżającego za nic, ty zxa to masz wielką mądrość, bo lubisz ubliżać ?jeśli chodzi o totalną niewiedzę, to jesteś głupi jak stołowe nogi u fortepian; jak byłeś tylko stroną z gregorem i nie chcesz, żeby to służyło innym na forum, to piszcie na gg, a nie takie chamstwo prezentować tu prymitywie, NIC nie rozumiem ? już zrozumiałem, że jesteś kretyn - no comment
jocia
jasne
i dalej
i ubliżał
44 566. emeryt 2009-03-31 (09:51)
do murphego - to jest forum dla sympatycznych ludzi, a nie dla takich jełopów jak ty, nie skończyłeś czasem szkoły prywatnej ? bo takie szkoły wszyscy kończą, bo za to płacą, nawet największe matoły, takie jak ty, którzy ubliżają wszędzie i wszystkim, komu chca dopiec, a ja na to swoim wpisem nie zasłużyłem to ty zacząłeś ubliżać, zobacz do góry, najpierw od dzieciaka zacząłeś, podczas gdy twoi rodzice siusiali w majtki ja już pogrywałem w załadach sportowych, potem zwymyslałeś od jekichś debilnych wpisów, które napewno nie są w takim stopniu szkodliwe nikomu jak twój imbecylizm /góra 18 % inteligencji/, wyłumaczyłeś mi o co chodzi i zrozumiałem, że "0" to ilość wylosowanych tych zestawów, i o nic więcej nie pisałem- nie ja dałem pierwszy świadectwo swojego charakteru, lecz ty, bo ty zacząłeś pierwszy ubliżać, jeszcze raz odsyłam do góry, jak pamięć u ciebie tak słaba,od zabytków to możesz swoim rodzicom ubliżać, bo napewno na to zasługują, jak takiego chama wychowali, ubliżającego za nic, ty zxa to masz wielką mądrość, bo lubisz ubliżać ?jeśli chodzi o totalną niewiedzę, to jesteś głupi jak stołowe nogi u fortepian; jak byłeś tylko stroną z gregorem i nie chcesz, żeby to służyło innym na forum, to piszcie na gg, a nie takie chamstwo prezentować tu prymitywie, NIC nie rozumiem ? już zrozumiałem, że jesteś kretyn - no comment
Nie nie miałem czyli co to jest powód do wstydu według ciebie ?
Krzysztof Ty techniki czytania ze zrozumieniem nie opanowałeś bo prawie każdy na tej stronie daje Ci do zrozumienia, że nie mają ochoty czytać Twoich wypocin ale nadal to robisz ja natomiast pytając czy ona wie o Tobie użyłam SARKAZMU
Krzysztof problemem jest to ze kiedys sie pytalem co Ci dolega, nic nie odpowiedziales wiec zakladam ze nic ... tu by sie pojawil problem bo jak na taki wiek jestes bardzo ograniczony
O czym chcecie pisać że znowu wydaliście kasę i przegraliście jak zwykle WOW ?
Mateusz
Ale się dzieje tu
jak nie wyjdziesz do ludzi nie zaczniesz sam dzialac to zadna rada Ci nic nie pomoze .. bo kazdy jest inny i doswiadczenie pozwala znalezc Ci sposob jak podejsc do nowej osoby
Krzysztof temat zawsze się nawinie byleby nie czytać kolejny raz o tym kim Ty znowu nie będziesz, jakie są super laski tylko co robić i karwa o telewizorze 3D
jesli tutaj piszesz takie rzeczy to wez mi powiedz o czym Ty rozmawiasz z ludzmi i czy jestes w stanie zaciekawic jakas laske ?
halapek
a dlaczego nie wkleileś wpisów tych przede mną co mi naubliżali ?
cofnij się w czasie, dlaczego to wpisałem
zapewniam cię że nie było to bez powodu
nigdy pierwszy nie zaczynam zadymy
ale pisałem, że dłużny nikomu nie będę
a dlaczego nie wkleileś wpisów tych przede mną co mi naubliżali ?
cofnij się w czasie, dlaczego to wpisałem
zapewniam cię że nie było to bez powodu
nigdy pierwszy nie zaczynam zadymy
ale pisałem, że dłużny nikomu nie będę
To ja se może
spać ide
emeryt......jest tego za dużo.....nie wtrącam się.....ale sam się gubisz w swoich wpisach.......czyli po prostu nie mówisz prawdy...więc czemu się dziwisz ,że mówią,że kłamiesz
Dobra może zmieńmy temat ?
kszysztof.....zapodaj jakiś ciekawszy ten temat.....ale tym razem jakiś nowy.....
Mateusz
po Świętach !
Oj dziś nie popisze, oczy się klejom idę
Jutro jestem wcześniej
po Świętach !
Oj dziś nie popisze, oczy się klejom idę
Jutro jestem wcześniej